Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1961. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Bu ada da şarkılar türküler şirinler evi gibi takilmaca vardı. Dün bile yenilmişiz şarkı söylüyorlar sinir oluyorum bu duruma vs diyordu Barış. Huzuru kaçıran barıştır ikisi de 3 ödülden yararlanamaz ceza bu olur. Barış zaten aç gözlü o 3 ödül boyunca daha da huzur kaçırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwheisenberg -- 20 Nisan 2020; 13:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt

survi yerine de ''yasin delikanlı anaç bir adam'' diyen sms avcısı yunusu şoplasaydın hocam
  • Dondurmacı daha fazla yiyemedigi için kudurmuş hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: aklıma gelmedi

dünkü fragmanda barış yerine yunus olsaydı burda gifler resimler övgüler havada uçuşuyordu başkanımız şöyle yaptı böyle yaptı diye dolacaktı
    barış olunca şiddete karşıyız diskalifiye
    yunus saldırsa da ''şiddete karşıyız, diskalifiye'' yazarlardı zaten hocam, yasin yunusu bonfile yapardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwheisenberg

Bu ada da şarkılar türküler şirinler evi gibi takilmaca vardı. Dün bile yenilmişiz şarkı söylüyorlar sinir oluyorum bu duruma vs diyordu Barış. Huzuru kaçıran barıştır ikisi de 3 ödülden yararlanamaz ceza bu olur. Barış zaten aç gözlü o 3 ödül boyunca daha da huzur kaçırır.
    Öyle dedikten sonra çıktıkları ilk oyun sonunda gelin hep beraber kaydıraktan kayalım yuppi diye bağırıyordu. Böyle bir ruh değişimi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

İyi dedin bunu.
    Yunus yapsa boks capsleri shopları gelirdi ama şimdi abi diyor tüm kavga ettiklerine.

Alıntıları Göster
    bence yasin orda karşılıklı kolpadan horozlanırız ikimizde prim kasarız diye düşündü geneldede öyle olur ama barışın direk yumruk dirsek sallıyacağını kestiremedi ondan sonra kolpadan değil gerçekten sinirlendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

survi yerine de ''yasin delikanlı anaç bir adam'' diyen sms avcısı yunusu şoplasaydın hocam

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 20 Nisan 2020; 14:23:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Alıntıları Göster
    Anıl Karakurt müthişti ya. Elendiğinde çok üzülmüştüm. Neyse ki gitmeden önce ergen koalisyonunu dağıtmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

yunus saldırsa da ''şiddete karşıyız, diskalifiye'' yazarlardı zaten hocam, yasin yunusu bonfile yapardı

Alıntıları Göster

orda son kavga edecek insan yunus hocam bakmayın öyle beylik laflar ettiğine bence kalbi temiz bir adam ama
    onun sorunu alıklık derecesinde saf olması
  • uuuu kim kimi döver en sevdiğimden

çok önce bi araştırma yapılmış değişik ülkelerden ve illerden adamları toplamışlar. Bazı sarışın, bazısı siyah gözlü falan her tip varmış. İlk 10'un ortak özelliği daha önceden dövüş tecrübesi ve antrenmanı olması olmuş. çok ilginç deil mi? halbuki hepsinin aynı ilden çıkmasını beklersin.

bildiğim kadarıyla vücut basıp kas yapınca iyi dövüşçü olmuyorsun, pilavcı aşçı yamağı boş zamanlarında dövüş klübü kurup antreman yapmadıysa her işinde olduğu gibi bunda da anca görüntüdür, kuru gürültüdür.

hırsız tekrar gözüme giriyor böyle yaparak, keşke hepsiekspressten çocuğuma bez almasaydım da ona sms atsaydım, çocuk en fazla salona yapardı nolcak

güzel gidiyor ama beğeniyom ben bu seneyi. daha çok kaos olsun. izlerken fısıldıyorum hep döv onu, vur ona diye.

D595youtube
    Boxer Vs. 4 attackers! Awesome street fight
    https://www.youtube.com/watch?v=6iDlzL7zrNU&feature=youtu.be

• Yunus Emre oyun kazanamadan bile kudurtuyor, atış yapabilse konudakilerin yarısından fazlası sinir krizi geçirecekti herhalde

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Kaosss beyefendi kaosss yasin çıkıntı barışta sinsi dondurmacı oh gelsin olaylar olaylar. İzlenesi kılan böyle şeyler kim ne yapsın tazı gibi koşturan tipleri yarış izleyecek olsak at yarışı izleriz hahahah.

• Waramon W kullanıcısına yanıt
    Hırsız diyemezsiniz algı var algı

• Yasin sürekli bu olayların içinde olduğu için konudan bağımsız şekilde daha büyük bir uyarı alabilir.

Bu olayda neden çıktı tam belli değil. Acun bu konuda bir uyarı da yapmadı sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Yunus Emre oyun kazanamadan bile kudurtuyor, atış yapabilse konudakilerin yarısından fazlası sinir krizi geçirecekti herhalde
    Onu yapan Yunus Emre değil trolleri

Keşke biraz atış yapabilseydi de bu kadar etkisiz eleman olmasaydı.
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Keşke yapabilse. Başarılı olursa, takımda çatırdamalar başlar. Gerçi 3-4 hafta içinde gitmezse her türlü çatırdama çıkacak.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Acun’un sistemi de inanılmaz saçma. Kocaman parkuru önde gel sonuna dandik atış sistemi koy.

Eskiden denge oyunu vardı veya puzzle vardı sonda. Parkurda iyi olan adam eğer rakibi kötüyse ve atışta iyise banko kaybediyor rakibine zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın adı gortce K kullanıcısına yanıt
    ona hırsız diyorum doğru çünkü galbimi çaldı

ben galp hırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklıma gelmedi

dünkü fragmanda barış yerine yunus olsaydı burda gifler resimler övgüler havada uçuşuyordu başkanımız şöyle yaptı böyle yaptı diye dolacaktı
    barış olunca şiddete karşıyız diskalifiye
    Yanlışınız var hocam

Yunus Başkan kolpa yapmaz

5 avans verir

Vurmadan etkisiz hale getirmeyi çok rahat bilir

Hadi, kötü adama merhaba deyin

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• 
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.