Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.383.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19461947194819491950
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Survivor alev aldı resmen. Yarın 20’ye yakın reyting gelirse şaşırmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Yasin gibi samimiyetsiz huysuz çirkef bi adam görmedim ben. Yakın çevremde kesinlikle bulundurmayacağım, muhatap olmayacağım bir tip. Gönüllüler adasındaki tipler silik olmasa bu kadar sivrilemezdi. Takımda Mert gibi Sercan gibi baskın karakterler olsa böyle olmazdı. Bu olayda da Yasin haksız bence. Olayın tamamını yarın görücez ama Yasin yine kesin Barış'ı kışkırtıp oturdu benche. Sonra da olanlar oldu ki Yasin Barış'ın üzerine yürüyor, ilk o itiyor. Pascal-Nihat kavgasında Pascal diskalifiye olmuştu. Burada da Yasin'in normalde diskalifiye olması lazım ama Acun'un reyting uğruna böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Orta yolu bulacaktır ama bence Yasin elense çok daha zevkli bir Survivor izleriz.
    Sen müneccim şeyi mi yedin, nasıl biliyorsun Yasin'in kışkırttığını?Görüntülerde hiç öyle bir şey yok. Yasin kendi halinde oturuyor orada. Dünya üzerinde o adama sataşacabilecek hakkı olan güç yok. Bütün olay kuyruk acınız olması. Sadece şu gördüklerimiz özelinde Yasin tamamen haklı duruyor. Sadece görmediğimiz şeyler çıkarsa olay değişir. Ben kendi halimde otururken birisi tam dibime gelip bana bağıracak sonra gelip kafa dayayacak. Bir daha bağırmaz ederim o adamı. Biraz adil olun be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell. -- 20 Nisan 2020; 1:0:42 >

• Dondurmacı geldi kızlarrr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikmet - Yusuf olayının benzeri bir karar bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Panaroma demiyor oylama sonucu o. %71 Yasin haksız çıkmış. Halk diyor yani. Önce izlemeyi öğren koçum.

Alıntıları Göster
    Yorumculardan bir tanesi 70 30 dedi. Sen dikkatli dinle bence.
  • Yalnız tüm olaylarda barış var; barışın olmadığı 1 olay yok. O yüzden kusura bakmayın da bende bu olayda barışı melek görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell.

Sen müneccim şeyi mi yedin, nasıl biliyorsun Yasin'in kışkırttığını?Görüntülerde hiç öyle bir şey yok. Yasin kendi halinde oturuyor orada. Dünya üzerinde o adama sataşacabilecek hakkı olan güç yok. Bütün olay kuyruk acınız olması. Sadece şu gördüklerimiz özelinde Yasin tamamen haklı duruyor. Sadece görmediğimiz şeyler çıkarsa olay değişir. Ben kendi halimde otururken birisi tam dibime gelip bana bağıracak sonra gelip kafa dayayacak. Bir daha bağırmaz ederim o adamı. Biraz adil olun be

Alıntıları Göster
    Yasin leş bir insan. Oyun boyunca bağırıp çağırarak insanların moralini düşürmüştür. Barış da tepki verdi aynı şekilde bağırdı. Kudurmaya devam et leş yasini savunmak ÇÖP yunusu desteklemekten bile kötü. ŞAMPİYON BARIŞ.

• Murat Özarı ve Sema Apak'ın dilleri kahverengiye döndü Barışı yalamaktan.
    Şapır şupur yalıyorlar.

• f_b1907 F kullanıcısına yanıt
    O neydi hocam ben uzun zamndır izlemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Thanatos18

yasin saklabanini bende sevmiyorum. barisin arkadaslari da dopingci adem, iletisim hirsizi yusuf onu napacaz. birini savunmak icin adaletten sasmamak lazim.
    Burada onu yapan çok var özellikle Barış üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Yorumculardan bir tanesi 70 30 dedi. Sen dikkatli dinle bence.

Alıntıları Göster
    Halkın oyu öyle olduğu için Semih çevirip kıvırdı. Halkın oyuna göre dedi yani.

• rider30 kullanıcısına yanıt
    niye gülmesinler 1 gün önceki konseyde barışı gömen takım bu gün kazanınca barış dahil yalaştılar resmen buna kargalar bile güler
  • dada12 D kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Yalnız tüm olaylarda barış var; barışın olmadığı 1 olay yok. O yüzden kusura bakmayın da bende bu olayda barışı melek görmüyorum.
    Çünkü kıskanıyorlar. Barış BAŞKAN kudurtuyor hepsini.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    tabi var ben yok demedim. su baris denen herifin sanki muhtesem bir insanmis gibi lanse edilmesinden rahatsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: OnbaşıYamtar

Murat Özarı ve Sema Apak'ın dilleri kahverengiye döndü Barışı yalamaktan.
    Şapır şupur yalıyorlar.
    Barışçı olduklarından normal ama %70 desteği nasıl alıyor Barış ya. Yasin boşboğazlı olduğu için kaybediyor bence. Yoksa bu olay özelinde Barışı desteklemeye utanır insan ya. Resmen kavga etmek için kaşınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

niye gülmesinler 1 gün önceki konseyde barışı gömen takım bu gün kazanınca barış dahil yalaştılar resmen buna kargalar bile güler
    Yasin çöpü hastanede istihbarat aldı o yüzden döndü leş oyuncu.

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    Yasinin ağır leş olması HIRSIZ çöp barışı iyi yapmaz. Iki boştan bir dolu çıkmaz. Yiyin birbirinizi. Başkan aradan sıyrılıp şampiyon olacaktır.

• NeonGenesisEvangelion2 N kullanıcısına yanıt
    Hocam link atar mısınız ben de merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

GÜNÜN NET HAREKETİ

BAŞKANIN KIZLARA OPERASYON ÇEKTİRİP EZGİ Yİ POTAYA KOYMASIDIR

BİAT

TAKTİK DEHASI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19461947194819491950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.