Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.389.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11061107110811091110
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: zorradam

O zaman
    Mert sercan berkan ardahan yunus evrim gizem elif
    Ersin baris perviz cemal yasin aycan nisa ezgi

Nasil oldu

Alıntıları Göster
    Ben Yasin'in diğer tarafta gidecegini düşünüyorum.

Yaptığın takımda iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherl0ck

son anda illaki kulagına fısıldarlar. olmamış birşey değil.

Alıntıları Göster
    Cocuk ayakta zor duruyordu valla. Fisildamislarsa da duymamistir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Elif in fişeklemesinin sebebi çok basit TOPLANIN söylüyorum

Mertler ve kızlar ayrıldı gibi
    Kızlardan gitmesin diye ve aralarında çok samimiyet olmadığı için gözden çıkardıkları isim Perviz

Ama daha dikkat çeken kısmı kafalarında şu var;
    Perviz in ismi yazım ve telaffuz olarak farklı bundan dolayı SMS alamayıp gidebilir düşünceleri var bir ara bunu ağızlarından kacirmislardi
    Azerbaycandan da sms yok net bundan dolayı bu hafta gitmeyince uzun süre potaya girmez parviz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Cocuk ayakta zor duruyordu valla. Fisildamislarsa da duymamistir bence

Alıntıları Göster
    bak bu doğru :D
  • pervizi çakal kızlar yazdı
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Oyun çevirmeye gerek yok. Azeri olmayan kimse pervize oy atmaz.

Ne performansı var ne yakışıklı ne de yarışmaya renk katıyor

• Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Alır en yüksek olmasa da ilk 4 e girer

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Bence Elif in fişeklemesinin sebebi çok basit TOPLANIN söylüyorum

Mertler ve kızlar ayrıldı gibi
    Kızlardan gitmesin diye ve aralarında çok samimiyet olmadığı için gözden çıkardıkları isim Perviz

Ama daha dikkat çeken kısmı kafalarında şu var;
    Perviz in ismi yazım ve telaffuz olarak farklı bundan dolayı SMS alamayıp gidebilir düşünceleri var bir ara bunu ağızlarından kacirmislardi
    Azerbaycandan da sms yok net bundan dolayı bu hafta gitmeyince uzun süre potaya girmez parviz
    Yok hocam tek harf hatasindan bence oy gecersiz olmaz. En olmadi attiginiz oy gecersizdir falan diye mesaj gelir. Parviz/perviz bence sistem ikisini de kabul eder gibi geliyor. Yani ben Ahmet yazip atsam oyunuz icin tesekkurler ucret bilmem ne diye mesaj gelmez heralde olmayan bir yarismaci icin

• 1 haftadır izliyorum şu yarışmayı gerçekten şu evrime yapılan muamele çok yanlış evrim oyun kaybedince herkes kıza bağırıp çağırıyor nisa oyun kaybediyor,oyuna çıkmıyor olsun canım benim senin canın sağolsun diyenler mi oyyy oyyy oyyy sana kıyamam diye peşinde dolananlar mı ararsın sanki yengeleri doğum yapmış nisada görülmeye gelinen yeni doğmuş bebek gibi bir muamele bu kadar itici bir insan topluluğu olamaz

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Yok hocam tek harf hatasindan bence oy gecersiz olmaz. En olmadi attiginiz oy gecersizdir falan diye mesaj gelir. Parviz/perviz bence sistem ikisini de kabul eder gibi geliyor. Yani ben Ahmet yazip atsam oyunuz icin tesekkurler ucret bilmem ne diye mesaj gelmez heralde olmayan bir yarismaci icin

Alıntıları Göster
    Evet hocam sizin dediğiniz gibi ama ben yarışmacıların kafasındakini söylüyorum.
    Daha önce bunu dile getirdiler çünkü hani yüksek smslileri söyleyip taktik yapıyorlardı ya
    Perviz için endişeleri vardı
    O da bunun yansıması

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

Oyun çevirmeye gerek yok. Azeri olmayan kimse pervize oy atmaz.

Ne performansı var ne yakışıklı ne de yarışmaya renk katıyor
    Yunus Emre Baskan 5 saniyede suya atinca dunya sampiyonunu tum kizlar etkilendi tabi, ay bu cop diyip Parviz’i yazdilar.

Baskan yanlislikla Parviz’in akbilini basmis olabilir

• Kimin kac sembolu var bu bilgi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yunus Emre Baskan 5 saniyede suya atinca dunya sampiyonunu tum kizlar etkilendi tabi, ay bu cop diyip Parviz’i yazdilar.

Baskan yanlislikla Parviz’in akbilini basmis olabilir

Alıntıları Göster
    Başkan her hafta akbil basıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Evet hocam sizin dediğiniz gibi ama ben yarışmacıların kafasındakini söylüyorum.
    Daha önce bunu dile getirdiler çünkü hani yüksek smslileri söyleyip taktik yapıyorlardı ya
    Perviz için endişeleri vardı
    O da bunun yansıması

Alıntıları Göster
    Aynen hocam dogru oyle bir konusma gecmisti ama daha ilk hafta mi ikinci hafta mi neydi o zaman. Ki o zamanlar gercekten de dusuk oy aliyodu Parviz. Simdi insanlar ogrendi bence oy anlaminda bir sıkıntısı olmaz. Ama onlar hala aynısını düşünüyordur, adam bir de sessiz fazla göze batmadı Burak olayı dışında

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    İlk haftalarda tatava yapmadan sadece oyunlara çıkıyor diye millet efendi diyordu ama son 10 günde burak'ın ayağına basması, sumoda diz-dirsek girmesi, sumoda rezil rüsva olması, tüm parkurlarda ağır kalması vs survivorun sonuna geldik parviz için. Yunus Emre'nin hiç sayı alamayan hali beni bu kadar eğlendiriyor, biraz sayı alsa neler olacak acaba xd

• quote:

Aynen hocam dogru oyle bir konusma gecmisti ama daha ilk hafta mi ikinci hafta mi neydi o zaman. Ki o zamanlar gercekten de dusuk oy aliyodu Parviz. Simdi insanlar ogrendi bence oy anlaminda bir sıkıntısı olmaz. Ama onlar hala aynısını düşünüyordur, adam bir de sessiz fazla göze batmadı Burak olayı dışında

Alıntıları Göster
    Doğru hocam ilk 4 kesin yapar bu hafta Perviz
    Ama yarışmaların kafa basmıyor orda

• Nisa’yı doyurmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

İlk haftalarda tatava yapmadan sadece oyunlara çıkıyor diye millet efendi diyordu ama son 10 günde burak'ın ayağına basması, sumoda diz-dirsek girmesi, sumoda rezil rüsva olması, tüm parkurlarda ağır kalması vs survivorun sonuna geldik parviz için. Yunus Emre'nin hiç sayı alamayan hali beni bu kadar eğlendiriyor, biraz sayı alsa neler olacak acaba xd
    Aynen öyle hocam. Adam valla cok eglendiriyor izlerken, sayi almasi cok umrumda degil. Yunus Emrenin gelmesiyle monoton olan yarisma bir senlendi. Yavas yavas sayi da almaya basliyor bakalim, arttirirsa sevmeyenler de sevecek ve baya guclu bir sampiyonluk adayi olur o zaman

• Yunus emre ünlülere postalanacak açık net

• 
Sayfa: önceki 11061107110811091110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.