< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

|
İşsiz hekimler kesin gibi.Piyango bize vurucak mı bakalım. |
|
GİDİN BAŞKA YERDE RAKİP ELEYİN DAHA GEÇEN BİRİSİ İTİRAF ETTİ TIP PUANLARININ DÜŞMESİ İÇİN YAPIYORUM DİYE DİĞERİNİ DE BEN ÇIKARDIM işsiz hekim mi ya propaganda yapmayı bırakın be oced ülkelerin yarısında bile değiliz işsiz hekim diyorsunuz 1 hekim 36-48 saat nöbet tutuyor bir günde 100den fazla acilci olursa 400-500 hastaya bakıyor ve daha fazla bakması gerek normalde ama sizler çok az hastaya bakıyor aşırı derece doktor fazlası var bir doktor günde bir hastaya bakmıyor tarzında cümleler kuruyorsunuz çok komik mi sanıyorsunuz kendinizi hastane sayısı mı eksik https://yts.saglik.gov.tr/publicyatirimlar.aspx?il=ANKARA bakabilirsiniz aşırı derecede hastane yapılıyor ve hastanemiz var -------------------------------------------------------------- diğer arkadaş da dahiliyecinin çok olduğundan şikayetçi zaten tıpın yarısını dahiliye oluşturuyor
11 tane türkiyede yurtdışında ise 20ye yakın branşı var çoğu ülkemizde yeni geliyor daha ------------------------------------------------------------------- 6 yıl okuyacaksınz uluslararası eğitim alacaksın 2 yıl görev yapacaksın sonra 4-5 yıl uzmanlık eğitimi alacan sonra 4 yıl da onun görevini yapacaksın sonra yan dal okuyacaksın 3 yıl sonra 3 yıl da onun görevini yapacaksın işsiz kalacaksın dahiliyeden çok garip bu yetişmiş insanı türkiyenin işsiz bırakacağını hiç düşünmüyorum bile hadi öyle bir şey oldu yurtdışındakiler direkt kapar yetişmiş insanı -------------------------------------------------------------- ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Haziran 2021; 19:16:31 > |