Bildirim
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (268. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam 4 tane tema var. Classic diye geçen tema sizin attığınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o kısmını ben de bilmiyordum temalar varmış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. Ekşi sözlükte de entryleri okudum birisi MIUI daha stabil değil demiş, havoc os daha stabil demiş bilginiz var mı ?
Arkadaşlar şu sıralar MIUI 11 kurmayı planlasamda hala stok romda Android 10 sürümündeyim son 32 mblık güncellemede yüklü telefon stabil hata donma kasma yaşamıyorum
Bugün sürekli açık ekranı denedim daha önce kullanmamıştım 20 dk da %1 şarj yediğini gördüm pil verilerinde bu saatte %3 demek ortalama 12 saatte bir şarj ettiğimizi düşünürsek %36 şarj yiyecek günde tabi bu kaba hesap batarya eğrisinde farklılık gösterir ama
AOD u sürekli kullanan arkadaşların sonuçları nasıl çok şarj mı yiyor çok yiyorsa gerçekten mantıklı değilmiş.
Evet aod çok yiyor ama mıuıda 10 saniye açık aod özelliği var hiç yemiyor nerdeyse ve aoda tema ekleyebiliyosun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Havac os saf androidden farkı yok hocam mıuı en stabil rom şuanda
Aslında stok rom çok sade o 4000 mah bataryayı çok verimli kullanması gerek ama genel olarak pil tüketiminden memnun değilim android 9 da daha iyiydi.
Hocam o kurduğunuz Avrupa MIUI romda güvenlik yaması hangi ayda güncel mi?
Nisan veya şubat olarak hatırlıyorum
Teşekkürler
10 versiyona yeni geçtim keşfetmeye çalışıyorum
iPhone gibi tam ekran modu yok galiba
Var. Ayarlar sistem hareketler kısmında
-
Tavsiye ettiğiniz kullanım detayları var mı? Atıyorum şu uygulamayı kullanın şunu kullanmayın tarzından. Çok başarılı sonuç -
beyler bayanlar android 9 dan memnunum 10'a geçsem olumlu olumsuz ne değişir hayatımda. -
Karanlık tema , sürekli açık ekran , navigasyon barını iptal etme sistemde 3 düğmeyle veya düğmesiz sadece hareket ile gezinme gelecek bunlar en büyük değişiklikler ufak çaplı eklemelerde var
Donma kasma yaşayanlar olmuş bende olmadı
Batarya performansı 9 sürümüne göre bi tık daha kötü
-
9 performansını vermedi bende. Telefona o yüzden MIUI kurdum. Eğer bu haliyle memnunsan bence hiç güncelleme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X