Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene önce falan aliexpresten aldığım sonra yerini unuttuğum q3 destekli şarj aletini evde buldum
    sıfırdan yüzde 60'a 45 dakika civarında şarj ediyor sonrasında normal hızla devam ediyor. güzel velinimetmiş keşke kutudan çıksa direk
  • Telefonu şarjdan çekiyorum ortalama min10 max20 dakika sonra duruma bağlı kullanıma Göre 100'den 99'a düşüyor ama 99'dan 98'e düşmesi max 2-3 dakika sonra yine normal şekilde düşüyor neden acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Hocam format yaparken bazen twrp kaybolabiliyor. Romu yükledikten sonra hemen ardindan nolur nolmaz diye twrp yi de yükleyin. Bir de o romu nasıl kurduuz ben beceremedim bir türlü

• Birisi açıklama yapabilir mi? Çok hayra geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameless0 -- 24 Mart 2020; 18:45:1 >
  • Endişe edicek bi şey yok telefon pilleri kullanıma bağlı olarak böyle davranabilir, toplam pil suresinde sorun yoksa dert etmenize gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Garantiye verse çözemiyorlar mı? Android 10'a güncellerken telefon kapandı açılmadı desin.

Alıntıları Göster
    2 kez anakartı değiştirmişler bu sefer değiştirmezler. Zaten pek etik de olmaz.
  • arjadaslar rom kurarken telefonun ıcıne ettım sanırım..slot ada romun recoverysı ve alt tusta fastboot gelıyor..slot b dede twrp gelıyor ama rom kurmama ragmen hıcbırsey olmuyor..ne yapmalıyım..acıl yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Üstad şöyle diyeyim her 1 saatlik ekran süresinde %10 şarj gidiyor ve mobil-otomatik parlaklık full

• Tamam hocam daha ne olsun her şey güzel

• Rahatladım ya eyvallah:)

• Arkadaşlar Fenix kernelin geliştiricisi derflacco İtalya'da yaşadığı ve yaşananlardan olumsuz yönde etkilendiği için bir süre kernel üzerinde uğraşamayacağını bildirdi bilginiz olsun.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Ne demek o? Açar mısınız biraz

• arkadaşlar kilit ekrarnında kocaman acil durum çağrısı yazıyor bu yazıdan nasıl kurtulabiliriz ?
    çok çirkin duruyor yahu.
  • 93.7 mb güncelleme gelmiş. android 10 beklerken ayıptır Vala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Mart güvenlik yamasını 9 için de yollamışlar normalde geçen hafta yayınlanan 10 sürümünün içinde vardı.

• Bana da bu gelmiş android 10 vardı cihazda

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Eee bu ne demek şimdi

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Mobil ile hata veriyor wifi ile tekrar dene deyip duruyor kaç zamandır beklediğim güncelleme bu ne saçmalık ya

• android 10 beklerken olmadı neyse 9 stabil sorunsuz en azından
  • Bana bir akıl verin arkadaşlar var mı çözümü bu işin ?

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.