Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.829.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar whatsapp harici bildirimler sabah kalktığımda ancak kilit ekranını açınca birden düşüyor. Otomatik başlatma izinli uygulamalar bunlar. Çözümü var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeo

Arkadaşlar whatsapp harici bildirimler sabah kalktığımda ancak kilit ekranını açınca birden düşüyor. Otomatik başlatma izinli uygulamalar bunlar. Çözümü var mıdır?
    Uygulama geçişinde basılı tutun uygulamaya, kilit simgesi çıkacak onu kilitleyin bu kadar.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha detaylı anlatabilir misiniz twam anlayamadım

• evolez E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu twrp ile and10 yuklediniz mi hiç uyumlu mu?

• iPhone’dan whatsapp aktarımını nasıl yapabiliriz?

• kaybolanpena kullanıcısına yanıt
    Iphone olup olmaması farketmiyor diye biliyorum. Yedek alıyor musunuz? Ayarlar bölümünde yedekleme var. Tüm içeriği ve fotoğrafları dahi yedekliyor. Bu işlemi yapın, yeni telefona whatsapp kurunca zaten size yedeğiniz var mı diye soruyor. O yedeği de görüyor.
  • Kendi güvenlik taraması dışında şunu kullan diyebileceğiniz gereksiz dosyaları adam gibi silip süpüren bir uygulama önerebilirmisiniz ?

• Kendi guvenlik yazilimini kullanmayin asla. Xiaomi uygulamalari icin reklamlari vs. aciyor. HTC Boost+ kullanabilirsiniz.

play.google.com
    Boost+ Speed, Clean, Security - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.pitroad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Ocak 2020; 14:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Root varsa SD Maid kullanın.

Kendi güvenlik uygulamasını gözünüzün önünden kaldırın orda çıkan % lik rakama aldanmayın %100 yapacam diye uğraşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 27 Ocak 2020; 14:24:53 >
  • 11 güncellemesi geldi, yanında kararlı yazıyor. Bu yüklemeyeceğimiz güncelleme sanırım. Daha bekleyeceğiz.
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Evet onda dengesizlik var ondan yeni bir app sordum temizleyip 10 dk sonra bakıyorsun 500 küsür çöp saçmalıyor root kullanmıyorum Malwarebytes indirdim şimdilik.

• Arkadaşlar elimde 6/128 Pocophone F1 var. Kutulu kayıtlı sorunsuz. Takas düşünen olursa pm atabilir

• Fazla araştırmadan Mi 9 Lite aldım bir ay kadar önce. Bazen kendi kendime şunu soruyorum: Mi 9t mi alsaydım, diye. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Root varsa SD Maid kullanın.

Kendi güvenlik uygulamasını gözünüzün önünden kaldırın orda çıkan % lik rakama aldanmayın %100 yapacam diye uğraşmayın
    Evet Root varsa SDMaid cok basarilidir. Pro olanin AmoledTheme surumunu ekleyim isteyen burdan indirebilir.

http://bitbucket.org/sceryavuz/theverge/downloads/SDMaid-Pro-v4.15.6_AmoledTheme_dh.apk

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Ocak 2020; 15:58:32 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Peki indirme sayısı bir yana bir seçim yapmak zorunda kalsanız bumu yoksa malwareb mi ?

• Birinde antivirus var digerinde yok, kiyaslamak dogru olmaz.

• Merhabalar,

Pro konusunda paylastim burada da paylasayim. WhatsApp'ı karanlık mod'da kullanmak isteyenler buradan apk dosyasını indirip kurabilirler.

http://bitbucket.org/sceryavuz/theverge/downloads/WhatsApp_DarkMode_dh.apk

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Ocak 2020; 15:56:53 >

• Arkadaşlar size şahane bir kılıf önerisinde bulunayım. Kullanım hissi çok güzel, elde kaba durmuyor. Cihazı şık gösteriyor. Ne çok ince ne de armor vb kılıflar gibi kaba. 15'inde Aliex den sipariş verdim nasıl olduysa bugün geldi

Şurdan sipariş verdim:
    aliexpress.com
    US $3.94 21% OFF|Msvii For Xiaomi Mi 9T Case Silicone Capa For Redmi K20 Pro Case Transparent K20 Funda For Mi9T Cover Mi 9T Pro Coque-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000022167762.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.48f04c4dSOZXed

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• ALIENWARE kullanıcısına yanıt
    Cidden guzelmis arkanin buzlu cam gibi olmasini cok sevdim. TR de satan olsa alirdim, aliden alinca cok ugrastiriyor. Onca sure bekleyip isten izin almam gerekiyor bide teslim almak icin.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    + olarak virüs bulaşma riski de cabası

• 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.