Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.827.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LaGeDeMa

Bunu kullanarak sorununa çözüm bulabilirsin
    hahaha cok eglendim. sizde de boyle mi durum? illa kulagimizin hoparlorun tam ustunde mi durmasi gerekiyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam. Hava durumu uygulama ismi nedir acaba?
    Bir de nova prime e ikon paketleri nasıl ekleniyor. Bilgi verebilir misin?
  • gizemt77 G kullanıcısına yanıt
    Bu durumun sizi bizi yok çünkü fiziksel bir durum.Yani her cihaz da aynı.
    Bu şekilde kullanmaya alışacaksınız yada cihaz değiştireceksiniz ya da kulaklık vs ile çözüm üreteceksiniz başka bir çözüm yolu yok maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 25 Kasım 2019; 14:41:5 >
  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    Hadi ya.

Bende de Miui 11 yüklü 1 aya yakın oldu, 1 tane bile şikayetim yok :)

Satma satma sen rom filan halledersin onu :)
  • gizemt77 G kullanıcısına yanıt
    Ben duyuyorum çok farketmiyor benim için ama ses de azalıyor biraz

• Twrp kullananlar 3.3.1-4 davinci sürüm sıkıntılı dahili hafıza yı bozuyor..efs ve diper yedek almıyor hafıza yı bozduğundan..
    3.3.1-2 davinci.img yi deneyin derim..miui 11 and 9 sürümünde durum bu sekil..

• Mıuı 11 de özellikle mobil veride şarj çabuk bitiyor.oyun oynamam arka planda ki kullanılmayan uygulamalarıda donduruyorum yine fazla yiyor..

• Sabah küçük bir güncelleme geldi, 25 MB. Uykuluydum onay verdim direk, güvenlik yamasıydı galiba..
  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt
    3.3.1-4 bende öyle bir soruna sebep olmadı, denemek için şimdi yedek aldım hatta.
    3.3.1-2 kuruluyken de magisk v20 flashlamıyordu 1-4 kurdum sorunsuz flashladı..
  • masterakif M kullanıcısına yanıt
    Pro konusuna ekledim, Chronus.

Look & Feel kismindan.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil performansı çok düşen oldu mu? 5:30 saat falan alıyordum ilk günler şimdi 3:30'a düştü. beklemedeyken bile şarjı gidiyor. bakıyorum %25, koyuyorum teli bir saat sonra bakıyorum 20 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 25 Kasım 2019; 17:26:47 >
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    Miui 11 otomatik başlatmayı default yapmış her uygulamada onları kapatın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

pil performansı çok düşen oldu mu? 5:30 saat falan alıyordum ilk günler şimdi 3:30'a düştü. beklemedeyken bile şarjı gidiyor. bakıyorum %25, koyuyorum teli bir saat sonra bakıyorum 20 olmuş.
    Ben pil performansı düşecek diye miui11 e güncellemedim. 3.30 saat ekran süresi alsam o telefonu kırar atarım sinirden.
    Herkes memnun olana kadar da güncellemeyi düşünmüyorum.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• [Eren] kullanıcısına yanıt
    Mobil veri always on display parmak izi sensör bunlar şarjı epey sömürüyor..
    Birde stable mıuı 11 gelmemesi bunlara etkendir..
    Ben parmak izi ve displayı kulanmıyorum şuanlık.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende mi flasdan rom dan sonra flaşladığım sürüm 3.3.1-4 sürümdü..peşine de twrp den rus sürüm kurdum.Magisk falanda yükledim sorun yoktu daha sonra twrp lere girdiğimde ekran desenindendir diye önemsemedim.Dün parmak izini kaldırıp efs yedek almak istedim fakat hafıza bozuk ve efs yedek alamadım..
    İki başka twrp de denedim düzelmedi hafıza.hafızanın düzeldiği twrp 3.3.1-2 davinci sürümü benim için.. ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 25 Kasım 2019; 18:22:55 >

• EU rom'u kurduktan sonra cihaz K20'ye dönüştü, var mı başına gelen?
  • Her türlü rom yüklemede ve yedek almada sorun yok, kesinlikle bu sürümü yükleyin derim.

drive.google.com
    LR-Team - Chinese - Google Drive
    https://drive.google.com/drive/folders/1p4IWylpzZPzfD9_Lhndt7iG3VZAESjv9

• Telefonu 1 hafta önce aldım, miui 11'e güncelledim sonra fabrika ayarlarına döndüm. Düne kadar her şey iyiydi ama 2 gündür yüzde kırklardan birden yüzde 20'nin altına düşüyor. Telefonu yeniden başlatıyorum açılmıyor. Güç tuşuyla kendim açıyorum. Noluyor böyle arkadaşlar? Sabırlıyımdır ama can sıktı bu Xiaomi. İlk sayfadaki pil tavsiyelerini de yaptım. Bu telefon bozuk mudur yoksa? Ya da miui11'den mi kaynaklanıyor? Ne dersiniz?
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    qyc t1 pro aldım bugün geldi deneyeceğim bakalım fiyat performans ürünü diyorlardı.

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Çin tabanlı rom olduğu için Redmi oldu,sadece yazı olarak o şekilde,sıkıntı yok yani.
  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.