Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.831.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonu henüz kullanma fırsatım olmamasına rağmen internette izlenmedik inceleme kıyaslama videosu bırakmadım neredeyse. Kimsenin bu telefonu öve öve bitiremediği yok ustam. Telefon bulunduğu fiyat seviyesinde hele de şu son zamanlarda ithalatçı garantili 2600 seviyelerine kadar düşmüşken bu fiyat bandında neredeyse rakipsiz bir telefon. Evet birkaç sene öncesinin fiyatlarına göre uygun değil ama günümüz şartlarında bu telefon biçilmiş kaftan. Saydığın o özelliklerin hiçbiri neredeyse bu fiyat segmentinde bulunmuyor zaten. O özellikler için en az bir mi9t parası daha koymak gerekiyor ki hiç gerek yok. Günlük kullanımda bu telefonun amiral gemisi performansından çok da farklı olmayacağını tahmin edebiliyorum. Cihaz geldiğinde inceleyip bakacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Espa merhabalar, bu imei repair islemini uzaktan baglanir yaparim diyen insanlar sizin anlattiginiz gibi mi yapiyor? Bana anlattiginiz yontem uzun ve ugrastirici geldi biraz ve bizim mudahelemiz gereken yerler de mevcut. Bu islemlerin ozel servis kutulari ile yapildigini dusunuyordum ben. Yani kalici olarak imei leri degistiren bir sistemdir diye. 9T Pro aldim bende 1 hafta sonra imei kaydini yapacagim dedi (yine anakarti yanan bir mi cihazimi kullanacagiz) aldigim arkadas ama yedek vs. almayacak buyuk ihtimal. 10dk suruyor islem dedi cunku.

    Bunlarin disinda ek bir sorum olacak diyelim imei oldu da silindi bu yontem ile defalarca yapilabilecek bir islem mi bu?

    Her iki imei de kayit edilen bir yontem var mi bildiginiz? Ankarada yaptirabilecegim ozel servis kutulari ile de olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Kasım 2019; 9:4:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da VOlte açılması için şikayet oluşturmuştum onun cevabı ve kullandığım cihaz bilgilerinin ekran görüntüsü..


    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-




  • Yeni yasa ile imeisi klonlanmış telefonlar 4 ay içerisinde kapatılacakmış, bir defaya mahsus açılış ücreti btk onaylı 250tl olucakmış temmuzda onaylanmış yasa bizi etkiler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    Hocam son 3 sayfadır bu konu konuşuluyor Bir çözüme ulaşamadık, Bekle-Gör taktiği yapacağız...
  • echto13 E kullanıcısına yanıt
    Bence ahize yetersiz, ortalama bir gürültülü ortamda karşı tarafı duymakta zorlanıyorum cihaz 9t pro

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolucana kullanıcısına yanıt
    150₺ altına repair yapan yok ?
    Arkadaş gayet iyi fiyat çekmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadiroviç K kullanıcısına yanıt
    Yapan var hocam hemde işinin ehli..

    Bu repair işi rom yükleme gibi değil arkadaşlar,işi bilen biri yapması lazım. Ben her türlü romu kurarım ama bu işe cesaret edemiyorum
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Uzaktan bağlananlar ilk saydakai yöntemle yapıyorlar. Telefonu usbye bağla çıkar, fastboota al vs şeyleri yine siz yapıyorsunuz. Biraz uzun gözüküyor ama adım adım giderseniz bir sorun yaşamazsınız. Anakartı yanan cihaz olur, eski, bir daha hiç kullanmayacağınız bir cihaz olur farketmez. Yeter ki imei'sini kullandığınız telefonu bir daha kullanmayın.

    Defalarca yapabilirsiniz.

    Şu an 2 imei için çalışmalar devam ediyormuş ne zaman çıkar bir fikrim yok..

    Box(kutu) ile yapılan yöntemde telefonun arka kapağını açıyorlar sonra tekrar yapıştırıyorlar. Yeni aldığınız bir cihazın arka kapağını açtırmak ne kadar doğru olur bu da sizin kararınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espa

    Uzaktan bağlananlar ilk saydakai yöntemle yapıyorlar. Telefonu usbye bağla çıkar, fastboota al vs şeyleri yine siz yapıyorsunuz. Biraz uzun gözüküyor ama adım adım giderseniz bir sorun yaşamazsınız. Anakartı yanan cihaz olur, eski, bir daha hiç kullanmayacağınız bir cihaz olur farketmez. Yeter ki imei'sini kullandığınız telefonu bir daha kullanmayın.

    Defalarca yapabilirsiniz.

    Şu an 2 imei için çalışmalar devam ediyormuş ne zaman çıkar bir fikrim yok..

    Box(kutu) ile yapılan yöntemde telefonun arka kapağını açıyorlar sonra tekrar yapıştırıyorlar. Yeni aldığınız bir cihazın arka kapağını açtırmak ne kadar doğru olur bu da sizin kararınız.
    Box isleminde anakart uzerinden direk islem yapildigini bilmiyordum, iyi oldu bunu ogrendigim.

    2 sim icin bir calisma varsa cok sevindim, alir almaz imei atmaya gerek yok sanirim o zaman. 7-8 ay kullanip beklemek daha dogru olacak gibi.

    Son bir sorum olacak yedek almak onemli mi bu islemde? Yani cihazin kullanilmaz hale gelmesi gibi bir durum var mi? Sonucta kutuda yazan imei leri tekrar cihaza yazamaz miyiz? Bu yedek alma isleminden cikan yedek uzerinde mi yapiyoruz yoksa degisiklikleri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadiroviç K kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınız varsa sizde yapabilirsiniz...
    Ama başlamadan twrp den efs yedeğinizi muhakkak alın ki her ihtimale karsı..
    Biraz cesaret işi ama başarabilirsiniz 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmei repairde mantık şu
    Qcn dediğimiz qualcoma ait cihaz bilgilerinin olduğu dosyada oynama yapma..
    Ben biraz daha farklı yapıyorum mesela gerçi bu cigazda daha denemedim ama mantık aynı.. 2 tane note 7 ye yazdım..
    Twrp yi açıp cmd den 3 blok silme.
    İmei repair uyhulamasıyla yeni imei yazma ve en son editlenmiş cihaz qcn si flaşlama..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir baska repair konusunda alinan EFS yedeginin yuklenemedigi yazilmis. Ya o an EFS alinan rom gerekliymis yada cidden yedek bir ise yaramiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Kasım 2019; 11:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Ben ilk yaptığımda imei işlemini yanlış yapmıştım, çift sim olarak işaretlemişim. Daha sonra efs yedeğini geri yükledim orijinal imei'lerim geri geldi, tekrar doğru bir şekilde yaptım.
    Zaten işlem başında EFS ve QCN yedeği alıyorsunuz bir hata durumunda bunlar sayesinde eski haline döner.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Tekrar yazma işi sıkıntı sanırım.tek yöntem twrp den efs yedek alıp onunla gerisin geri dönmek.

    Başka bir sayfada bir arkadas çift imei için çalışma yapıyor fakat suan için bizim cihazda tek imei aktif oluyor.Başarır basaramaz zaman gösterecek..

    Tahminim mevcut qcn lerde başka bir yere imei leri farklı kodlamıs olabilirler..Bilinen yöntemlerlede işlem yapıldığında mevcut imei bozuyor olması..

    Kimi qcn editlemelerde stabil değil..mi8 lite note 7 gibi.band 20 kaybı volte çalışmaması pil çabuk bitmesi şebeke old halde arayan ulaşamaması sms gitmemesi gibi..

    Mevcut bu işi yapan satıcıların elinde farklı qcn var.En stabil hangisidir mechul.Bende bu yüzden yasal süreci beklemekteyim..
    Eğer ki 250 gibi bir rakamla kayıt ettirebilirsem bende kayıt etmeyi düşünüyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Evet rom ve twrp sürüm önemli..hamgi rom ve twrp ise ondan yedek almak daha garantili..
    Alınan rom ve twrp de olursa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazın arkasının açılması bootloder süresini beklememek ve bian önce imei yazıp cihazı satısa çıkarmak..
    Test point dediğimiz mevzu..cihaz susmus hiçbir şekilde tepki vermediğindede bu yöntem yapılıyor..
    Xiaomi test point yazarsanız epey bilgi görürsünüz..
    Ama imei için ben bu yöntemi pek tutmuyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok sagolun cevaplar icin. Normalde bu konulara cok ilgiliyimdir ve universite zamanlarinda cok fazla zaman ayirip tum islemlerimi rom derlemelerini kendim yapiyordum. Ama bu partitionlar ile oynama islemi cok sakat bir islem, yanlis islem yapildiginda kimi zaman cihazi dahi tanimiyor pc servis araclari gerebiliyor o yuzden bu korkum. Sizler gibi deneyimli arkadaslarin bu konulardaki tecrubeleri herkes icin cok onemli. Bu imei islemini paylasan bir yer gormemistim daha once, insanlar bu isten para kazanma derdinde (cidden emek verilmis ozgun bir isleme ucret vermeye raziyim) ama x kisisinin yaptigi seyi gorup aynisini yaparken ucret talep etmek biraz kurnazlik oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Kasım 2019; 11:20:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkie kullanıcısına yanıt
    Öncelikle biladerin falan degiliz. İkincisi o fiyata yakin seviyede satilan lg v30+, lg g7, meizu 16 serisi, realme nin bazi orta seviye telefonlarindan bu ozelliklerden en az biri var. Xiaomi son zamanlarda iyice nokia gibi oldu. Bir modeline sd kart girisi koyar, kameraya ois koymaz, öbüründe en dandik telefonunda olan stereo hoparlor koyar en ust seviye telefonuna koymaz. Liste uzar. Kısaca telefonu telefon yapan özelliklerin hiçbiri yok. Her sey islemci degil. Ki zaten snapdragon 855 li model 4000 tl ye yakin fiyati var. Simdi soyleyin ne anlami kaldi bu ozellikler olmayinca telefon kullanmanin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar acil yardım istiyorum. telefon yüzde 16 ya düştü. sonra cebime attım cebimde bir ısı farkettim ve çıkarttım telefon çok ısınmış ve kapalıydı. açılmadı. şarjı bitmiştir diyip şarja taktım fakat açılmıyor cihaz. yardım edebilecek olan varmı..

    edit: cihaz açıldı az önce uzun süre şarjda beklemeden sonra ama korkuttu yani neden olmuş olabilir böyle bir sorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adematakan -- 1 Kasım 2019; 11:54:14 >
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.