|
Parmak izi okuyucu o, güneş altında belli oluyor, ilk defa fark etmiş olabilir misiniz? Yok ben onu zaten biliyorum bu farklı diyorsanız ilk defa duydum. |
|

|
Parmak izi okuyucu o, güneş altında belli oluyor, ilk defa fark etmiş olabilir misiniz? Yok ben onu zaten biliyorum bu farklı diyorsanız ilk defa duydum. |
|
Kullanmasanız da orada olan bir şey görünüyor, fiziksel bir şey olduğu için. |
|
Engellemek yerine şikayet etseniz hem diz hem insanlık kurtulsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir daha şikayet edeyim. Teşekkürler. |
|
İçeriğini mutlaka yaz numarayı arattırıp ne olduğunu bulursun ve ekran görüntüsü eklemeyi unutma işleme almazlar sonra < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
aynı sorun tam bendede yeni yeni başladı, bakmaya konuya girdim, sizin mesaja denk geldim 😁, çözümü yanlışım yoksa ekranı değiştirmekti. oda olursa uğraşmam ekranının parası kendisini aşacak, ve üstüne yeni takılan ekranların hepsi orjinali gibi olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Biraz araştırdım, bazıları format, ekran parlaklığı yada bazı uygulamar ile alakalı vb demiş. Ama hiç sanmıyorum. Durum çok kötüye çıkarsa artık bıktım usandım akıllı telefon kullanmıycağım mp3 player ve android emulator ile işlerime devam edeceğim, 2 senedir bir cihazın kronik arızalar ile bozulmasından bıktım usandım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hanıma aldım ben çok güzel telefon şu anda parasını hakeden nadir modellerden. kamerası da çok başarılı iphone 12 ile kapışıyor. tabi biz aldığımızda 5300 falandı şimdi 7400 sanırım. tabi ki snapdragon olanı alın mutlaka. kesinlikle tavsiye ederim. ama MUIU'dan sonra arayüz garip gelebilir. mesela kilit ekranına whatsapp bildirimi düştüğünde göz ucuyla okuyamıyorsun açıp bakman lazım. |
|
ilginçtir ben bu sürüme geçmedim sorunlu diye 12.0.9'dayım ve güncelleme yok diyor baktığımda. geri mi çektiler acaba? neyse zaten bu saatten sonra gelecek hiçbir güncellemeye geçmeyi de önermem, destek bitti buglar kalıyor kaldığıyla. hayatımda root atmadım telefonuma belki sırf bu sebepten ileride atabilirim. |
|
|
BattleTag: daredeviltr#2852
Profile: Diablo 3 Trakt.tv ---- MyAnimeList ---- Criticker Listem ---- Imbd Listem |
|
Harika bir haber, teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bunun gibi tam ekran başka hangi telefon var arkadaşlar |
|
Ben aldıktan 1.5 sene sonra başlamıştı o sorun,önceleri ufak ufak idi,sonradan tam anlamı ile kullanılamaz olmuştu telefon, kendi kendine sürekli bir yerlere dokunuyordu,garantisi vardı o zaman,değiştirmişleri ekranı. |
|
Phanteks Eclipse P400S | GIGABYTE Z370 AORUS Ultra Gaming | MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 GAMING X 8G | Intel Core i7-8700K | Corsair Hydro Series H100i v2 | Corsair 2x8 16GB 3000MHz DDR4 RAM | EVGA SuperNOVA 650 G3 80 Plus Gold | Sandisk 480GB SSD Plus | Crucial BX300 240GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM | Corsair Gaming Strafe RGB Mekanik Klavye | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Corsair Gaming Void Pro RGB Gaming Headset | 3x Corsair HD120 RGB Fan | 2x Corsair LL120 RGB Fan | Corsair Lighting Node PRO
Samsung LC27HG70 27" Curved HDR QLED Gaming Monitor 2K 144HZx/MSI OPTIX MPG27CQ 2K 144 Hz 1ms WQHD Curved Gaming Monitor |