Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.800
Cevap
18
Favori
266.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Walke, aşağıdaki videoda bulunan hataların 1 ay önce düzeltildiğini açıkladı.

- İlk kez oyunu erken erişimde açtık ve faydalarını gördük. Yayıncının söylediği gibi, hataları çoktan çözdük. Erken erişim olmasa bu detayları gözden kaçırabilirdik, teşekkürler.

KuruHSyoutube
    What I didn't like so far in NFS Heat - Critique, Nitpicks, Bugs
    https://www.youtube.com/watch?v=Z4E6QRDry6A

• Derek Hamilton (Razor Callahan), bu sabah Electronic Arts Montreal (EA Kanada) ofisini ziyaret etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Derek Hamilton (Razor Callahan), bu sabah Electronic Arts Montreal (EA Kanada) ofisini ziyaret etti.
    Niye ziyaret etmiş acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Onun hakkında bir bilgi yok maalesef hocam. Most Wanted aktörlerinin ortaya bir anda çıkması pek normal bir durum değil. Büyük ihtimal yeni nesilde Most Wanted Part II gelecek.
  • GameRiot: Need for Speed Payback, Forza Horizon çakması gibi hissettiriyordu. Need for Speed, çıkartacağı Heat oyunu ile birlikte gerçekten "Need for Speed" hissi veriyor.
  • Haritanın bazı yerlerinde gizlenmiş NFS oyunlarının isimlerini görebileceksiniz. ( ProStreet, Nitro, Carbon, Most Wanted, Underground vs.)

• Oyunun çıkmasına 2 hafta kaldı bir Story trailer görsek iyiydi aslında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koenigsegg Regera`nın gücü azaltıldı. Gelecek geri bildirimlere göre oyun çıktıktan sonra gelecek güncelleme ile daha da azaltılabilir.
  • Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

EA Digital Illusions CE: Yeni oyun motorları çıkarmışlar, Frostbite`a leke sürmeye çalışıyorlar. Açık kaynak kodlarını sağdan soldan topladığınız, diğer oyun motorlarından çaldığınız kod satırları ile o çöp oyun motorlarınız Frostbite ile mücadele edemez.

NFS Rivals zamanında, motorumuz NFS`ye uygun değildi. Frostbite Build 3.6.796 tamamen NFS odaklı çalıştık ve tam uyumlu hale getirdik.

Şu an sosyal medyada, Frostbite`a laf edenleri gelecek nesilde çarpışmaya davet ediyoruz. Bu nesilde ezdik, gelecek nesilde daha da çok ezeceğiz. Dünyanın en güçlü oyun motoru Frostbite`a saygı duymasını bileceksiniz. Bu nesilde hala kaybettiğini düşünmeyen varsa, istediği bölümde yarışabiliriz. Sadece şunu bilin: Frostbite`ın soğukluğu sizi yavaşlatacak, avucunun içine alıp ezecek.

Yeni nesil Frostbite`ın tanıtımının yapılacağı fuara bu kişi/kurumları davet edeceğiz, oyun motorunun nasıl yapıldığını öğrenecekler.

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Yalan yok piyasanın en sağlam motoru Frostbite'dır. Fakat EA içerisinde motoru %100 kullabilen tek oyun Battlefield, diğer EA oyunlarında da aynı motor kullanılmasına rağmen Battlefield seviyesine ulaşamıyorlar, hal böyle olunca diğer motorlara laf atmak saçma gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu nereden alıcaksınız? ucuza alabiliceğimiz bir origin ülkesi varmı?
  • Adrosero kullanıcısına yanıt
    Maalesef herhangi bir ülke yok hocam. EA, € ve $ kullanıyor sadece.
    En ucuz CDKeys sitesinden alabilirsiniz.
    www.cdkeys.com
    Need for Speed: Heat PC CD Key, Key - cdkeys.com
    https://www.cdkeys.com/pc/games/need-for-speed-heat-origin-pc

Türkiye`de satış yapan sitelerden biri diyorsanız:https://www.****.com/tr/store/need-for-speed-heat/buy/need-for-speed-heat?gclid=EAIaIQobChMI1sPBk4Sz5QIVB1XTCh1x5QiWEAYYASABEgLql_D_BwE [DH Sansürlemiş, D.u.r.m.a-P.l.a.y 299 TL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 23 Ekim 2019; 21:46:25 >

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Outlaw e hocam siz oyunu aldinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baçeçe -- 24 Ekim 2019; 17:34:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baçeçe

Outlaw e hocam siz oyunu aldinizmi?
    Hayır, Almayıda düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Hayır, Almayıda düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Anladim hocam..sizi uzun zamandan beri takip ediyorum birde jesko hocami oyuzden uye olmak istedim sizin oyun hakkindaki dusuncelerinizi merak ettim..jesko hocam almis sanirim oyunu bakalim begenecekmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Baçeçe

Anladim hocam..sizi uzun zamandan beri takip ediyorum birde jesko hocami oyuzden uye olmak istedim sizin oyun hakkindaki dusuncelerinizi merak ettim..jesko hocam almis sanirim oyunu bakalim begenecekmi

Alıntıları Göster

• oyunun çıkmasına 2 hafta kaldı, resmi hesaptan gelen son görüntü

• Halen Daha Story Trailer Gelmedi.Bence en kötü pazarlama senesi bu sene net.

Resmi hesaptan sadece "2" tane video paylaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 24 Ekim 2019; 18:12:13 >
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Story trailer gelmeyecek. Onun yerine hikâyeyi insanlara oynatıyorlar. Sadece oyunun 3-4 sinematiği gösteriliyor, spoiler takıntınız yoksa izleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.