Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
229.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başıma ilginç bir olay geldi sipariş ettigim ürün icin kargoya vermeden iade süreci başlattim ama daha ürünü kargolamadan ürün bedeli kartıma iade edilmis nasil oluyor bu ve ne yapmam gerekiyor budurumda..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp torbası öneren var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kuruşluk ürün arayan arkadaşlar sepete ekleyip iade edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qurez

10 kuruşluk ürün arayan arkadaşlar sepete ekleyip iade edin.https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/vida-4-5-1-adet-458856018
    Alın kafasına göre takip no girsin 10 kuruşu niye iptal edeceksin hocam?
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    defalarca kez kargoladılar veya aradılar hocam. Boşuna aksiyon o yüzden. Yoksa 5-10 kuruşcu adamlardan değilim
  • İndirim tanımlı hesabımda kupon kendiliğinden kaybolmuş varmı böyle birşey yaşayan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qurez

defalarca kez kargoladılar veya aradılar hocam. Boşuna aksiyon o yüzden. Yoksa 5-10 kuruşcu adamlardan değilim
    dün akşam 49.90 lik siparişi 10 kuruş vidayla tamamladım.

GittiGidiyor
    Oral-b Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean 4 Adet - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/oral-b-dis-fircasi-yedek-basligi-precision-clean-4-adet-428925224

sonra mesaj attım satıcıya ''efendim sepetimi 50 liraya tamamlamam gerektiği için ürününüzü aldım.her hangi bir kargo kodu girerseniz onay vereyim .anlayışınız için teşekkürler dedim''

biraz evvel baktım satıcı kod falan girmeyip kendisi iptal etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 13 Temmuz 2019; 13:51:28 >

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Yani hocam aynı şey zaten. tüm Türkiye gergin halde, ne yazsak anamıza sövecek neredeyse. 10 kuruşu iptal etsm ne olur etmesem ne olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

İndirim tanımlı hesabımda kupon kendiliğinden kaybolmuş varmı böyle birşey yaşayan ?
    Kodun son kullanma Süresi dolmustur.

• Sutastan ayrı hesaplarla sipariş vericem aynı adrese.bunlari teker teker göndermezler degilmi

• Çocuk için güneş kremi tavsiyesi olan var mı?
    Gg harici de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

Sutastan ayrı hesaplarla sipariş vericem aynı adrese.bunlari teker teker göndermezler degilmi
    Geçtiniz mi hocam?
  • 20 tl ye tamamlama ürünü bildiğiniz var mı Arkadaşlar? 0,10 kuruşluk ürün gerekiyor.

• deodorant linki paylaşılıyordu bir arada bulamadım 3 adet ti sanırım mavi renkti sanırım markayı hatırlamadığım için bulamıyorum

linki paylaşabilecek olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boa17

deodorant linki paylaşılıyordu bir arada bulamadım 3 adet ti sanırım mavi renkti sanırım markayı hatırlamadığım için bulamıyorum

linki paylaşabilecek olan varmı
    Stok bitti 3 lüde, 2 li var ama

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Stok bitti 3 lüde, 2 li var ama

https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/blade-cooler-erkek-deodorant-2-x-150-ml-444518303

Alıntıları Göster
    Eyw sağlık olsun 2 li olandan alıcaz korayspordan bu adamlarda ne satıyor tam anlamadım gitti

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Sütaşa mesaj attım cevap vermiyor.daha sipariş veremedim.cunku ayrı ayrı kargo ücreti çıkarmalarından korkuyorum

• Bugun sutastan alim yaptim, ustune de mesaj attim hepsini ayni kargoda yollayin diye. Mesaja cevap atmadilar fakat hepsini tek kargoda yollamislar yine de. Yarin gelecek bakalim urunler, foto paylasirim.
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Hangi Kargo firması ile gönderim yapıyorlar hocam ptt felan değildir umarım

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.