Bildirim
SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (90. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eğer boyut sizin için sorun değil ise fazlasıyla tatmin eder büyük beklentiniz yok ise
Mesela 3000 TL ye cihaz alırsın ancak beklentin 10 binlik olur ise tabiki tatmin etmez tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler. Biraz fiyatlar oynarsa hemen alacağım. 2gün önce 2700'e gördüğüm telefona 3000 vermek içime sinmedi...
burada gördüğüm kod üzerine batarya testini yaptım. %35 ten %22 ye düştü. telefonu gece uyumadan önce şarja bırakacağım bakalım pil tamamıyla şarj oldu uyarısında bir sıkıntı olacak mı? -
Wi-Fi Araması
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkürler. -
Orjinal flip cower kılıf bulabilen varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 24 Ekim 2019; 14:5:5 >
son gelen parmak izi güncellemesiyle anında tanıyor parmak izini.
artık böyle bir sorunda kalmamış oldu. -
hocam wifi araması ..
ekranı yukardan aşağı kaydır ikinci sayfada görebilirsin veya telefon ayarlar altta wifi aramasını kapatınca simge yok olur...
bu simge ne işe yarayacak dersen örneğin yurtdışına çıktın yurtdışından türkiye yi aramak çok pahalıdır hele faturalı ise çok büyük faturalar gelebilir ..
yurtdışına gittin telefonunu uçak moduna al wifi aç otel veya kafeteryadaki wifiye bağlan ve istediğin yeri ara ve bu aramalar senin türkiyedeki paketinden gider..
turkcell....konuşma ve mesaj
vodafone...konuşma
turk telekom ..bu hizmeti vermiyor diye biliyorum
not: yurtdışı örneği verdim başka örnek telefon çekmediği fakat wifi olan yerde kullabanilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok değerli bilgiler. Teşekkür ederim. :) -
Arkadaşlar bu cihaz elimdeki 7 plus ile en olarak eşit fakat daha uzun. Bu büyüklükten zevk alıyormusunuz
Başlıca tercih sebebim büyük olması.ne kadar buyük okadar iyi.daha buyüğü cıkıncaya kadar a70 devam.
Hangi güncelleme hocam, nasıl yükleyuebiliriz?quote:
Orijinalden alıntı: Hands0meJack
son gelen parmak izi güncellemesiyle anında tanıyor parmak izini.
artık böyle bir sorunda kalmamış oldu. -
hocam son durum nedir?quote:
Orijinalden alıntı: Momon.
burada gördüğüm kod üzerine batarya testini yaptım. %35 ten %22 ye düştü. telefonu gece uyumadan önce şarja bırakacağım bakalım pil tamamıyla şarj oldu uyarısında bir sıkıntı olacak mı? -
Tamam da ekran birazda daha geniş olsa iyi olmazmıydı mesela note 9 da ekran aynı zamanda en olarak da genişquote:
Orijinalden alıntı: keremalp
Başlıca tercih sebebim büyük olması.ne kadar buyük okadar iyi.daha buyüğü cıkıncaya kadar a70 devam.
valla otomatikman 550mb lık bir güncelleme geldi
parmak izlerini sıfırdan istedi şimdi anında görüyor izi -
Arkadaşlar daha önce note 9 kullanmıştım baya akıcıydı. Bunda sosyal medya uygulamaları oyunlar menüler akıcı çalışıyormu
Evet. Fiyatına göre harika telefon. Üst düzey telefonlara göre kamerası hariç üzmez. Şu an için tabiquote:
Orijinalden alıntı: mali76
Arkadaşlar daha önce note 9 kullanmıştım baya akıcıydı. Bunda sosyal medya uygulamaları oyunlar menüler akıcı çalışıyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X