Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
512.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam eyv.
  • Bende gps i açınca bluetoothda açılıyo kendiliğinden Varmı yaşıyan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serserigönlüm12

Bende gps i açınca bluetoothda açılıyo kendiliğinden Varmı yaşıyan

Bende de geçen aylarda olmuştu, yeni yüklediğim bir uygulama sebepliydi, silmiştim düzelmişti, yeni bir uygulama yüklediyseniz kontrol edebilirsiniz.

Üstte yazdığım değilse altta yazdığımı deneyin ⤵️

GPS ile aynı esnada bluetooth açılması, konum doğruluğunu iyileştirmek için kullanılan bir özelliktir. 

Ayarlar > Konum > Doğruluğu iyileştir > Bluetooth taramasını kapalı konuma getirerek devre dışı bırakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serserigönlüm12

Bende gps i açınca bluetoothda açılıyo kendiliğinden Varmı yaşıyan

Hayat Eve Sığar Uygulaması yapıyor olabilir. Ben de aynı durumu yaşıyorum. Muhtemelen o yapıyor.

• akkolmurat kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ondan oluyor aynı anda açılmaları
  • Cevaplar için teşekkürler

• AccuBattery uygulaması batarya sağlığını % 76 gösteriyor. 3.398 mAh imiş. 4500 den 3398'e 1 yılda düşüyorsa seneye pili değiştirnek gerekecek 😀
    Batarya sağlığını doğru/düzgün gösterdiğine inanasım gelmiyor. Ama telefonun pili 5 saat civarı bittiğine göre (açık ekran süresi) pek yanlış gibi de değil hani.
    Sizin önerebileceğiniz, bu uygulama batarya ömrünü doğru gösteriyor dediğiniz bir program var mı?

• aesca kullanıcısına yanıt
    Benim de baya az gidiyor illa şarj etmem gerekiyor gün içinde :D Format atsam bi kendine gelir mi hiç atmadım üşeniyorum biraz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanaktag

Bayiden degil servisten degisim yapiliyor. Servise biraz altini doldurarak batardan şikayetci oldugunuzu şarjın hızlı dustugunu soylerseniz degistirebiliyorlar.

hocam yani yetkili servislere değil de direkt olarak samsung'un genel müşteri hizmetlerine mi bu şikayetlerimizi söylemeliyiz? telefonla arayıp yani? sonra onlar cihazımı istiyorlar kargoyla falan süreç nasıl oluyor?

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kargo ile bilmiyorum, ben samsunda yaşıyorum samsundaki samsung servisine gittim sikayetimj soyledim biraktim yapıldı.
  • quote:

Kargo ile bilmiyorum, ben samsunda yaşıyorum samsundaki samsung servisine gittim sikayetimj soyledim biraktim yapıldı.

yani yetkili servislerden bahsediyorsun o zaman sen. bayiye gitme diyince ben başka bir yere götürülmeli anlamıştım.

Evet evet yetkili samsung servisine vermeniz gerekiyor. Şehriniz de yoksa kargo yapıcaksınız, sikayetlerinizi bir a4 kagida yazın kutusuyla brraber samsung servislerine anlasmali kargoları ile ucretsiz gonderebilirsiniz.
  • quote:

Evet evet yetkili samsung servisine vermeniz gerekiyor. Şehriniz de yoksa kargo yapıcaksınız, sikayetlerinizi bir a4 kagida yazın kutusuyla brraber samsung servislerine anlasmali kargoları ile ucretsiz gonderebilirsiniz.

yok hocam istanbul'da oturuyorum burada baya bir yetkili servis var zaten. bakırköy'de var mesela mta elektronik diye. oraya cihazımı götürsem şikayetlerimi iletsem belki garanti kapsamında değiştirirler o zaman.

anlık mı yapıyorlar bu işlemi yoksa bir kaç gün sürüyor mu?

Parca varsa 1 2 saate yapiyorlar yoksa 24 saat icinde halloluyor. Yedek telefon veriyorlar.
  • quote:

Yarın servise gideceğim pil değişimi için. Ne söylemiştiniz siztam olarak değişim için

• Merhaba,

Arka planda çalışan uygulamaları görebileceğimz ve kapatabileceğiz bir stock veya 3rd party bir uygulama var mı? Bu aralar korkunç ram tüketimi olmaya başladı. Telefon uygulaması ible açılırken sürünüyor.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt1903

Merhaba,

Arka planda çalışan uygulamaları görebileceğimz ve kapatabileceğiz bir stock veya 3rd party bir uygulama var mı? Bu aralar korkunç ram tüketimi olmaya başladı. Telefon uygulaması ible açılırken sürünüyor.

Teşekkürler.

Greenify işini iyi yapıyor, güzel de ek özellikleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Yarın servise gideceğim pil değişimi için. Ne söylemiştiniz siztam olarak değişim için

Alıntıları Göster

Servise gidebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole07

Servise gidebildiniz mi?

Alıntıları Göster

Hayır gidemedim.

• Serviste pil değişimi yapılan arkadaşlarda durum nedir acaba? Ekran süresi, açık kalma süresi çok arttı mı? Servisten cihazı aldıktan sonra kamerada toz, yan tuşlarda çalışmama vb sorunlar yaşayan var mı?

Ben de cihazı servise vermeyi düşünüyorum ama tereddütlerim var.

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.