< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (71. sayfa)

-
-
Ürün kaynaklı geri dönüş yok, uygulama kaynaklı ufak tefek dönüşler oluyor ama garanti kapsamında yenileme yapıyoruz.
-
-
Geçen hafta Duster a cam filmi yaptırmıştım, elinize sağlık gayet güzel oldu. İlginize ve ikramlariniza da ayrıca teşekkür ederim
Yaparken 10inch multimedya konuşmuştuk, eski kasa için vardı, yenisini bulurum demiştiniz.
Bulabildiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederiz efendim, memnuniyetiniz için çok mutlu olduk.
10" yeni kasa maalesef yok. 9" cihazlar mevcut.
-
Fiat linea multimedya fiyat alabilir miyim montaj dahil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç model bilmiyorum ama eski kasa cihazımız, 100 TL montaj ücreti var.
-
-
Merhaba. Park sensörü taktırmak istiyorum sadece sinyal sesi olanlar yeterli. Ekran, türkçe konuşma vs. istemiyorum.
Yaz kış yağmurda çamurda düzgün ve stabil çalışan garanti verebileceğiniz bir park sensörü montaj dahil ne kadar?
-
Yıllar sonra Ankara'ya geldim.Film çekmiyoruz kampanya bitti dediniz,Ankara'dan döndüm kampanya yine başlamış.Nasip
-
Merhaba, 300 TL montaj dahil.
-
Bahsettiğiniz ürünün markası nedir acaba? Ne malıdır bu sorunsuz çalışan bir cihaz mıdır?
-
Automix mevcut, çin malı montaj dahil 200 TL
-
kolay gelsin ustam.
2010 duster için ;
teyp çerçevesi
direksiyon kumandası için aparat
geri görüş kamerası
çerçeveye tam oturan carplay'li teyp
şeklinde seçeneğimiz mevcut mu ?
-
Merhaba, tüm istediğiniz tek bir pakette, montaj ücreti foruma özel 100 TL'dir.
-
geçen sene flim çektirmiştim çok memnunum, Ceramic Pro nedir bilgi alalım ,ceramik kaplamamı
-
Merhaba, Japon Amateras şirketine ait cam filmi markasıdır. Diğer filmlerden en büyük farkı aynı renk tonunda ısı korumasının %50-70 arası daha yüksek olması.
-
Merhabalar park sensörü takıyor musunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, Automix mevcut, çin malı montaj dahil 200 TL
-
selamlar hocam 2020 clio sportourer için teyp olarak hangi cihazı önerirsin hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X