Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.048.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A50 de çekim sorunu var mı? Sizlerde sizi birisi aradığında telefon çalmama durumu vs oluyor mu?
  • Cihazda otg çalışmıyor, illa orjinal Samsung otg almak mı lazım? Diğer otg cihazlar ile usb bellek çalıştırabilena var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • celik44 kullanıcısına yanıt
    Bende çalışıyor markasını hatırlamıyorum resimdeki gibi bir simgesi var.
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Telefonumda uygulamalarda konum açtığımda Bluetooth da açılıyor. Bu sizde de böyle mi? Telefonumda Android 10 yüklü; daha önce Android 9 yüklüyken böyle bir durum yoktu.

• binaen B kullanıcısına yanıt
    Ben farketmedim tahminimce doğruluğu iyileştirmek için yapıyor ayarlar - konum - doğruluğu iyileştir yerinden kapatabilirsiniz bi deneyin.

• Arkadaşlar maalesef telefonu düşürdüm ve ekran iç kısımdan kırıldı. Garantili olarak yaptırıp yaptırmamak konusunda tereddütlerim var. Yetkili serviste yaptırsam garantisi devam edecek mi bilginiz var mı? Ve disarda yaptırsam aynı kaliteyi bir daha tutmaz diye düşünüyorum. Daha önce Xperia m5 kullanırken dışarda yaptırmıştım ve berbat olmuştu. Sizce ne yapmalı?

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Amoled ekranın yan sanayisi olmaz olarak biliyorum, varsa da zayıf, gorilla glass olmayan malzeme, kötü işçilik, ışık sızması gibi bin türlü sorun çıkacak. Arkadaşım serviste yaptırdı orjinalden ayırt edilemiyordu.

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    M31 al bomba gibi

• DonaldTrumpet kullanıcısına yanıt
    Bu a 70 lerin genel sorunu ama tek tük de olsa 50'lerde oluyor şarj soketi kartı problemli galiba geçmiş olsun

Vatan bilgisayardan slink marka almıştım. 10 tl gibi bir fiyatı var. Sorunsuz çalışıyor.

• pxemr kullanıcısına yanıt
    bunun aynısınımı aldın hocam
    n11 de 22 tl Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Yazı tipi büyüklüğü olarak hangisini kullanıyorsunuz?

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Orjinal Samsung serviste yaptır. 525 TL ücreti var

• Arkadaşlar chromedeki bu yeni sekme görünümünü eski haline nasıl döndürebilirim. Sizde de böyle mi gözüküyor?

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Bizim telefonlara başka android güncellemesi gelmicek galiba ara yüz güncellemesi gelir belki

Bugün arkadaşın iphone 6 sı var güncelleme gelmiş gördüm ios son sürümüne şaşırdım açıkcası 6 yıllık telefon neredeyse hala desteği kesmemiş apple

• Arkadaşlar android 10 dan sonra adaptif parlaklıkta bir sıkıntı var.Adaptif parlaklık açıkken kamerayı açıp kapatırsak otomatik parlaklık ayarlama donuyor değişmiyor taki biz parlaklığı elle değiştirinceye kadar sizdede öylemi acaba

bazı otg aparatlarında otg yi tanımıyor hocam araştırmanız lazım ben a70 için bu linktekini aldım gayet düzgün çalışıyor muhakkak sizde de çalışır
    www.hepsiburada.com
    TX Type-C - USB 3.0 OTG USB Flash Dönüştürücü (TX-AC-U01) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tx-type-c-usb-3-0-otg-usb-flash-donusturucu-tx-ac-u01-pm-HB00000IIAVG

• Arkadaşlar size de zaman dilimi güncellemesi geldi mi?

• Bende a50 için bu flaş diski aldım, halen elime ulaşmadı bekliyorum.
    Umarım sorunsuz kullanırım
    www.n11.com
    Sandisk Ultra Dual Drive Type-c Sdddc2-128g-g46 128 Gb Usb 3.1 Flash Bellek Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/sandisk-ultra-dual-drive-type-c-sdddc2-128g-g46-128-gb-usb-31-flash-bellek-117187?magaza=nethouse

• 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.