Bildirim
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (413. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Usb type c kulaklık, cihaz için uygun mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet çalışıyorquote:
Orijinalden alıntı: circassianman
Usb type c kulaklık, cihaz için uygun mu acaba?
Bende a40 var, usb sürümleri aynı olduğundan destekler sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ekran koruyucuları hakkında birşeyler eklemek istiyorum. Telefoncudan aldığım 5 liralık kırılmaz camda bile parmak izi normal bir şekilde çalışıyor. Takılı gelen camla aynı performansı gösteriyor. Hatta onu 3 4 ay kullanıp yıprattığımdan bu 5 liralık cam yeni olduğundan bazen daha stabil oluyor. Ekranı ne kadar korur bilmem ama 5 liralık kırılmaz camda bile çalışıyor.
Telefonu sıfırlamaktan başka telefonu kendine getirme yolu var mı?
Sorun ne hocam?quote:
Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar
Telefonu sıfırlamaktan başka telefonu kendine getirme yolu var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası ocak güncellemesi sonrası benim de parmak izi aşırı kötü oldu. Eskiden çok daha iyiydi tek seferde açıyordu. Telefonu sıfırlamaktan başka çare yok mu cidden kendine gelmesi için?
Hocam parmak izini ilk eklendiğinde sorunsuz çalışıyor ama bir iki gün sonra stabilitesi bozuluyor. Beş defa düzgün şekilde koyuyorum parmağımı ama yok hiç bir şekilde açılmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ozzov19
Ekran koruyucuları hakkında birşeyler eklemek istiyorum. Telefoncudan aldığım 5 liralık kırılmaz camda bile parmak izi normal bir şekilde çalışıyor. Takılı gelen camla aynı performansı gösteriyor. Hatta onu 3 4 ay kullanıp yıprattığımdan bu 5 liralık cam yeni olduğundan bazen daha stabil oluyor. Ekranı ne kadar korur bilmem ama 5 liralık kırılmaz camda bile çalışıyor.
Hocam eski akıcılık yok oyunlar kasıyor pil su gibi gidiyor.
Güç modu optimize mi, orta düzey mi? Ne kadar süredir kullandığınızı bilmiyorum ama pilin ilk günkü gibi olmaması normal. Bir yılın sonununda servise verirsiniz. Akıcılık konusunda ben hiç sorun yaşamadım. Telefonu yoran o kadar çok gereksiz uygulama var ki. Siz kullanmadıklarınızı devre dışı bırakın. Uzun süre kullanmadıklarınızı da uyku moduna alın. Telefonu aşırı rahatlatıyor.quote:
Hocam eski akıcılık yok oyunlar kasıyor pil su gibi gidiyor.
Optimize
Bende öyle yaptım 9 saat ekran süresi görüyorum
Hocam telefonu aldığımdan beri optimize modunu kullanmıyorum. Optimize modunda pil hızlı tükeniyor. Ve normal kullanımda bile hafif ısınma oluyor. Oyunlarda performans olarak etkili olabilir ama normal kullanımda orta düzey güç modu ile farkı yok.quote:
Optimize
Bu telefonun standartı kesinlikle orta düzey güç tasarrufu olmalı. Diğer türlü 2-3 yıllık telefonlar gibi hızlı tükeniyor pil ve ısınıyor telefon.quote:
Orijinalden alıntı: my precious
Bende öyle yaptım 9 saat ekran süresi görüyorum
Evet bazen okumadığı bende de oluyor. Çok stabil değil. Bir önceki güncellemede ben daha başarılı olduğunu düşünüyordum yeni gelende herkes beğenirken ben yavaşladığını düşünüyorum. Cihazdan cihaza farklılık mi gösteriyor bilmiyorum. Bende de arka arkaya çok okumadığı oluyor desenle giriyorum ama çoğu zaman güzel.
Telefon internetinde yaşadığım sorun Ankara daki Vodafone kaynaklı problemdenmiş. Bugün düzeldi 4.5 g
Optimize modunda bile eski akıcılık yok google playe basıyorum kasıyor gibi oluyor instagrama giriyorum çat diye açılmıyor eskisi gibi
Komple sıfırlayın hocam o zaman.quote:
Optimize modunda bile eski akıcılık yok google playe basıyorum kasıyor gibi oluyor instagrama giriyorum çat diye açılmıyor eskisi gibi
Sıfırlama işlemi nasıloluyor nerden
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X