![]() 12 Temmuz da 80 GB 728,25TL ye sunmuşlardı 9 ağustosta Düşürmüşler sanki uygun da kabul edeceğim Sonra ki teklifler nasıl olacak bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (858. sayfa)

-
-
Hattımın taahhüdü bitti, rezalet tarifeler sunuyorlar. Taşıyacağım bu gidişle.
-
Bu Türk telekomun sistemi faturalıdan faturasiza geçirdiğim hatta birşeyler yapmaya calişıyor 300 tl yüklemeye 4 gb hediye diyor online islemler uygulamasında kabul diyince 850 tl lik 1000 dk 60 gb 250 paketi tanımlamaya çalışıyor mail olarak ta geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 9 Ağustos 2025; 20:32:28 >
-
-
Şaşmaz 30 gb da prime özelliklerini kullanabiliyor muyuz ? Başındaki prime ibaresini kaldırmışlar sanki eskiden vardı diye hatırlıyorum.
-
Şaşmaz 30 da prime ayrıcalıkları yok
40 gb tarife de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende de öyle oluyordu sonra dan geldi
100 gb olanı kabul ettim
-
merhabalar hocamlar,
80 gün sonra ideal 8gb tarifem son buluyor. biraz forum zaman harcarken rüya tarifeleri gördüm. küçük bir sorum olacaktı. rüya tarifeye geçişin aşamaları tam olarak nedir? faturalıdan faturasıza geçiş ardından vodafone veya turkcelle geçiş ve tekrar turk telekoma geçişin 11. gününde teklif mi geliyor. diğer operatöre geçtiğimiz zaman ne kadar süre orada kalmalıyız? cevaplarsanız sevinirim
-
Edilmez fiyatlar yuksek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar uygulamada 29 gün kaldı yazıyor
TT kullanıyorum başka operatöre geçeceğim teklifler yüksek. Geçen seneye kadar 30 günün altına indiği zaman başka operatöre geçince ceza ödemiyorduk son fatura neyse onu ödüyorduk
TT da bu durum değişti mi? MH aradım bilgi vermiyorlar. Son günlerde operatör değiştiren var mı?
TT’de uygulama değişti. Taahhüdünüzün bitmesine 1 gün kala bile operatör değişirse saçma sapan cayma bedelleri çıkarıyorlar. Dediğiniz uygulama diğer operatörlerde hâla var. Yani 30 gün kala caymasız çıkış yapılabiliyor. Ama TT’de artık beklemeniz gerekiyor, 1 gün kala falan numara taşıma işleminin başlatılması gerekiyor taşıma yapılacaksa.
Cayma bedelini de SMS ve sesli yanıt sistemi üzerinden öğrenmeyi de kaldırdılar. Ancak ve ancak çağrı merkezinden birisine bağlanıp sorarsanız öğrenebiliyorsunuz.
Yani uygulamada 1 gün yazdığında mı taşıma yapabileceğim?
Taşıma yapabileceğim değil, isterseniz şimdi de yapabilirsiniz. Ama cayma bedeli ödersiniz. Ben hiçbir şekilde cayma bedeli ödemek istemiyorum derseniz evet, 1 gün kala işlemleri başlatın derim.
İlk sayfada aradığınız bilgiler mevcut .
Bakıp kendinize göre hareket edebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X