Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (7 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
28.658
Cevap
877
Favori
1.687.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 14291430143114321433
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TURKCELL DEN VODAFONE GİT GEL YOLUNA GİRDİM AMA BİN PİŞMAN ETTİLER. CİHAZINIZ KAYITLI İSE ASLA BU YOLA GİRMEYİN. TURKCELL DEN VODAFONE A GEÇİŞ NİSPETEN SORUNSUZ OLDU (SİM KARTIN KURYE SÜRECİ EFSANE BERBAT DENEYİM!!). VODAFONE DAN TURKCELL E GEÇİŞ İSE BİTİRDİ BENİ:) GEÇİŞTE ESİM SEÇTİM GEÇİŞ OLDU AMA TELEFON ÇEKMEDİ, DEFALARCA ARADIM TURKCELLİ AMA YİNE BİŞE OLMADI. SONRA ESİMDENDİR DİYE GİTTİM FİZİKİ SİM ALDIM AMA HALA TELEFONDA SİNYAL YOK. 24 SAAT BEKLEMEM GEREKİYORMUŞ HATTA BAZI SÖYLEMLER 48 SAAT :( BU ARADA GEÇİŞLERDE EN AZ 8 SAAT FALAN HAT GİDİYOR BUDA AYRI SAÇMALIK.... KAYITLI CİHAZ İLE BU YOLA GİRMEYİN...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için, hemen olduğunu bilmiyordum.

• Faturalıdan faturasıza geçtim bugün. 1 ay bekleyip çıkan teklifleri değerlendircem…

Bu arada faturasız paketler de ayrı kazık, bu nedir ya? 5 GB 1000 DK’ya 460 TL istiyorlar, faturasız paketlerde daha ucuz yollu bi seçeneği yok mudur bunun?

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | Samsung 49KS8500 |
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    eskiden beri öyle , enaz 48 saat bekleme süresi var , bu yeni değil ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Denemesi bedava acele yoksa son 2 gunu bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Gun bazli cikar , ortalama 2 gunde gecis tamamlansa bittigi gun tasimis olursunuz,gecmez bile bitis gununu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • operatör değişterecekseniz son 15 gün içerisinde değişim yapılabiliyor, cezai bedel çıksa bile ödediğiniz faturanın yarısı bile çıkmaz, öperatör değiştirmeden önce bazı operatörler bu cezai bedeli hali hazırda şu kadar ödersiniz diye uygulamasında belirtiyor... belirtmeyenleride müşeri hizmetlerini arayarak bizzat sorabilirsiniz

• Türk telekomda 240₺ ödüyorum faturalidayim ilk 3 ay ücretsiz cayma vardı onu kullanicagim ayin 27 sine kadar operatör değiştirmem lazım. Turkcell in faturasız 175₺ lık 20GB paketini gördüm sizce geçmelimiyim, daha sonra türk telekoma geri döneceğim 90 gün olayı dolduktan sonra. Birde Turkcell sim kartı kaç günde teslim ediyor teşekkürler.

Boyle bir olay varmiydi, benim bulundugum ilde de yoktu, 40 lik tarife 370 e yeterliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 19 Eylül 2025; 21:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

20 gb paketede 580 tl istemezsin be kardeşim. 4 gün kaldı taahhüt bitmesine uygun bir teklif gelir mi beklemeye değer mi

• 49 gün kaldı tarife bitmesine teklifler çok kötü burada çok daha iyi teklif alan arkadaşlar var 15 gb 350 lira gelse alıp geçeceğim ama yok. Hazır kart sonra yine fatura yapsam bankalarda sorun yaşar mıyım?
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.