Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
46.864
Cevap
296
Favori
1.751.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba. S10e hakkında bir şey danışmak istiyorum. Aslında konu direkt S10e değil de Android veya OneUİ ile ilgili sanırım

Örneğin birinin instagram veya whatsappta fotoğrafını screenshot (ekran kopyası) olarak aldım.

- Fotoğraf galeriye kaydediliyor

- X kişinin whatsapp sohbetine giriyorum, sohbet bölümüne hafif uzun basınca yapıştır ve pano bölümü çıkıyor. Panoya tıkladığımda o kişinin ekran görüntüsü orada çıkıyor. Belli ki bir yere daha kaydetmiş

Fotoğrafı hem galeriden hem pano denen yerden silip her şeyi temizliyorum.

Yeni fark ettim ki bir excel tablosunu dolduracakken yanlışlıkla yapıştıra bastım. O kişinin fotoğrafı (son alınan ekran kopyası) ekranda beliriverdi çok şaşırdım.

Ben her şeyi temizledim sildim derken o fotoğraflar başka nerede kaydediliyor?

Birinin eline telefonu vermeye korkar oldum denk gelir de açıklayamam diye.

Eski telefonum asus'ta böyle şeyler hiç yaşamadım. Bunu nasıl hallederim

• phorever kullanıcısına yanıt

Samsung pano, samsung klavyenin bir özelliğidir. Pano özelliği olmayan 3. parti basit bir klavye uygulaması indirebilirsiniz.

Peki bugüne kadar alınan ekran görüntülerinin her hangi bir klasör vb. biryerde saklanmadigini, hala durmadigini nasıl anlarim, silsem bile bir yerde arsivlenmis olabilir. Bazı yorumlarda görüntülerin Samsung klavye kaldirilsa bile hala Samsungun takip ettiği bilgi topladığı yazıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.