Bildirim
''Netspeed''okuyun feyz alınıcak bir konu (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hız konusunda tamam ama, online oyun falan oynuyorsanız sabır diliyorum. -
Hangisine sabır diliyorsunuz hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
İstanbul değil Gaziantep lokasyonu evet sizin sunucudan test yaptım
O zaman normalin biraz üstünde değerler alıyorsunuz diyebilirim. Bence çoğu kişiden daha iyi durumdasınız. 8Mbps download alamayan insanlar var. -
Bir kaç kişi hayır yapsa şöyle millenicom kullanıcı adı şifre verse Onuda denerim Netspeed gördüğünüz üzere YouTube da video bile izletmiyor 4 k ama d smart Turkcell omurgası rahat ilerliyor aslında millenicom prestij kampanyası denemek isterim
D smart net Ping’leri çok yüksek geldi bana d smart cihazlarından mı kaynaklanıyor superonline omurgasından mı açıkcası anlam veremedim
Ping konusunda rahat etmek için bence Turk Telekom veya Superonline tercih edilmeli. İstisnalar tabii ki her ISS'da var ama, genele bakarsak diğerleri ping konusunda daha kötü. -
evet kötünün iyisi değil ,kötünün kötüsü olmuş :)
uyanıklar bana 16 mbps. yerine 8 mbps. vermişler ,yersen diyorlar yani
taahhüt olmasa hiç durmayacağım ,lakin diğerlerinde alt yapı yoksa yine bunlarla uğraşırız
bakalım henüz mücadelem bitmedi ,onları bezdirene kadar uğraşacağım :) -
aslında artık birleştiler ama nasıl birleşmeyse kendileri de bilmiyor :)quote:
Orijinalden alıntı: crazykartal
madem TürkTelekom ve TTNET ayrıysa port sorunlarında neden bazı insanlara "gidin kimden,alıyorsanız onlara söyleyin diyorlar"
Vdsl port lazım ama yok sırf terslenirim damarıma basarlae diye gitmiyorum sadece bekliyorum
ttnet almak istersen yine telekom ofisine gidiyorsun ama sorun olunca ttnet ile görüşün diyorlar
hani devekuşu misali bir durum var ,kuşsan kuşluğunu bil ,değilsen develiğini bil misali :)
ben zamanında güya uyanıklık yaptım ,ttnet alo bedava görüşme diye kampanya yaptıklarında ttnete geçtim ve üvey evlatlığı seçmiş oldum
gerçi kendi abonelerine nasıl davranıyorlar onu da bilmiyorum -
İyi ki Netspeed aboneliğimi iptal etmişim. Bu arada facede yeni tarifelerini eleştirdiğim için beni de engellemişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve bugün itibariyle herhangi bir ikna çalışması yapılmadan habersiz aboneliğim iptal edildi bu firma ile çalışılmaz
netspeed'i iptal edip d-smarta geçmemiş miydiniz siz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci bir hat bağlandı Netspeed iptal sürecinde idi bugün iptal edildi geçiş yapılmadı geçiş ayrı şey yeni abonelik ayrı şey
-
Anlatmak istediğim müşterinin sesli onayı alınır öyle iptal edilir ikna çalışmasıda yok küçük firma olduğu Buradan belirli oluyor
Ne zaman ödediğini hatırlamaya çalış, çıkartırlar. Onun çıktısını alıp tüketici mahkemesine gidip durumu anlat bakalım hocam ne diyorlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X