Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.469
Cevap
74
Favori
423.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğiniz gibi her an farklı platformlarda fiyatlar değişiyor Koray Bey. Şimdi bi n11 de bakayım dedim, kırmızı renk 5990 tl ye düşmüş, bana kırmızı ve beyaz daha güzel geldi gözüme. Ama sanırım beyaz olanı alacağım. Yarın gündüz gözü ile spigenin şeffaf kılıflarından alayım da cihaz geldiğinde kılıfsız kalmayalım Bakalım 6s plus tan sonra bizleri neler bekliyormuş, şimdiden heyecan yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kesinlikle çok memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

İyi fiyata satmissiniz
    Bende aynisi var 14 yada 15 ay garantisi var kirmizi kaca gider acaba

Alıntıları Göster
    hocam satacaksanız hemen satın 11 serisi çıkarsa daha da düşer fiyatları... cızık vs yok ise 5000-5200 eder bence

Orijinalden alıntı: Korayyyyyyyy

İyiymiş hocam. İphone 7 kullanırken XR almadan önce iPhone XS Max almaktı niyetim. Demosuna 8 k tl ye görmüştüm. Almaya cesaret edememiştim... sonra da bütçemi düşünerek iPhone XR almıştım. Yani güvenip alabilirsiniz diyorsunuz demo bile olsa.
    ismi demo hocam herşey birebir aynı gözü kapalı alın

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

hocam satacaksanız hemen satın 11 serisi çıkarsa daha da düşer fiyatları... cızık vs yok ise 5000-5200 eder bence

Alıntıları Göster
    Nasip bakalim

• Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
    6s plus dan XR gectim cok memnum ama yeni telefon alcagn icin n11 indirmleri ile 11 6600?civarina belki bulursun

cift kamera genis aci 4gb ram 11 almak mantikli

xr kullnanlarin 11 gecme sebebi yok cihaz asiri hizli... ama sifir alcak olsam 6k degil 7k 11 alirdim kesinlikle

birde 128 kulniyorum 64 tafsiye etmem 4 ayda 55gb doldu

• arkadaşlar imkan varsa sizlerdeki cihazların kılıflarla duruşunun fotoğrafını atar mısınız nasil duruyor kılıflar cihazlarda merak ettim

• emrekaya17 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ben kendim için linkteki ürünün siparişini geçtim. Cihazı da çarşamba akşamı sipariş veriyorum. Telefon gelmeden kılıfı alayım dedim ki geldiğinde güven altına alayım cihazı. Genel olarak bu ürünün kullanıldığını gördüm yorumlarda
    www.hepsiburada.com
    Spigen Apple iPhone XR Kılıf Neo Hybrid Crystal Satin Silver Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-xr-kilif-neo-hybrid-crystal-satin-silver-064cs24885-p-HBV00000EN82R

• catik kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim. Ama ben maksimum 6 bin tl bütçe ayırdım kendime, kaldı ki aslında bu miktar bile çok çok fazla ve gereksiz bence. Ama işte yenilik uydurup home tuşundan kurtulmak istediğim için XR almaya karar kıldım. Ben şu an yükselmekte olan döviz kurundan sonra İphone 11'in 7299 TL çıkış fiyatından sonra 6600 tl gibi tutara ineceğini düşünmüyorum açıkçası. hatta döviz yükseldikçe ben XR ve diğerlerinin bile fiyatının yükselebileceğini düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Hocam merhaba. Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim. Ama ben maksimum 6 bin tl bütçe ayırdım kendime, kaldı ki aslında bu miktar bile çok çok fazla ve gereksiz bence. Ama işte yenilik uydurup home tuşundan kurtulmak istediğim için XR almaya karar kıldım. Ben şu an yükselmekte olan döviz kurundan sonra İphone 11'in 7299 TL çıkış fiyatından sonra 6600 tl gibi tutara ineceğini düşünmüyorum açıkçası. hatta döviz yükseldikçe ben XR ve diğerlerinin bile fiyatının yükselebileceğini düşünüyorum
    zaten fiyat inmicek n11 550 tl cekler veriyor ya gunluk onlari 11.11 de kullanbilicgiz... o sekilde 6.750 falan alinir

xr zaten guzel posman olmazsin ama yine diyorum yeni alcak olsam o an alabilcegim en son modeli alip 5 yil kullanmak belki 6 yil

• catik kullanıcısına yanıt
    Hocam kupon olayına şimdi baktım ve gayet güzel bir uygulama olmuş. 5750 ve üstü alışverişlerde geçerli olan 500 tl indirim kafama yattı diyebilirim. Fakat kampanya 11.11 de ve daha neredeyse 1 ay var. Benim şu an telefonum yok ve acil ihtiyaç söz konusu. Saati bekleyip kuponu hesaba anında almak lazım bitmeden. Dediğim gibi 6 binin üstüne çıkmak istemiyorum. İlla iphone 11 olsun kuralı yok kafamda şu an.

Orijinalden alıntı: MeTeN

Bu n11 olayında sedefe bir alışveriş hakkında mı kullanabiliyorsun yoksa bir tel alsan bir kupon, bir tv aldan başka kupon, kıyafet alsan başka bir kupon kullanabiliyormusun
    evet istedgn kada alisveris yap her kupon ayri alisverislerde kullanabilirisn

• MeTeN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şimdi detaylara baktım sitede. Her gün farklı saatlerde farklı indirim kuponları aktif oluyor. 24 saat içerisinde aynı hesaptan sadece 1 adet kupon seçip, saatini bekleyip bitmeden kuponu hesabınıza tanımlamanız gerekiyor. Kuponları 11.11 e kadar biriktirip 24 saat içerisinde kullanabiliyorsunuz. Yani örn; telefon için 500 tl kupon aldınız kullandınız, yine aynı gün içerisinde tv aldınız 800 tl kuponunuz varsa ya da farklı miktar kullanabiliyorsunuz.

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Hocam ben şimdi detaylara baktım sitede. Her gün farklı saatlerde farklı indirim kuponları aktif oluyor. 24 saat içerisinde aynı hesaptan sadece 1 adet kupon seçip, saatini bekleyip bitmeden kuponu hesabınıza tanımlamanız gerekiyor. Kuponları 11.11 e kadar biriktirip 24 saat içerisinde kullanabiliyorsunuz. Yani örn; telefon için 500 tl kupon aldınız kullandınız, yine aynı gün içerisinde tv aldınız 800 tl kuponunuz varsa ya da farklı miktar kullanabiliyorsunuz.
    evet istersn 10 alisveris yap her biri ile ayri cekleri kullanarak yapabilirsin

• Teşekürler
    Spigen Apple iPhone XR Kılıf Neo Hybrid Crystal Satin Silver Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-xr-kilif-neo-hybrid-crystal-satin-silver-064cs24885-p-HBV00000EN82R
    modelini aldım. Arka yüzey için de kırılmaz cam taktırmaya gerek var mı bu kılıfın altına acaba, çizilmeyi engeller mi sadece bu kılıf ? Bir de ön yüzey için ;
    www.hepsiburada.com
    Spigen Apple iPhone 11 / iPhone XR Cam Ekran Koruyucu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-11-iphone-xr-cam-ekran-koruyucu-glas-tr-slim-064gl24527-p-HBV00000EN83T
    bu modeli almak istiyorum ama yorumlarda ekranı tam kaplamadığı ve kenarlarda boşluklar kaldığı söylenmiş. Spigen marka farklı koruyucu cam da göremedim. Herkes bunu mu taktı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.