Şimdi Ara

Mmorpg4free WoW server sorun yaşayanlar baksın!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
6.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b1gcat

bu server'da warriorların overpower skilli çalışıyormu acaba?warriorların en kullanışlı skillerinden biri ve hiçbir free server'da çalışmıyor:(
    Gir dene.Memnun kalırsın.
  • quote:

bu server'da warriorların overpower skilli çalışıyormu acaba?warriorların en kullanışlı skillerinden biri ve hiçbir free server'da çalışmıyor:(
    quote:

Orjinalden alıntı: b1gcat

valla çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama 700 kişi online oluyosa bir bildikleri vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

quote:

valla çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama 700 kişi online oluyosa bir bildikleri vardır

Alıntıları Göster
    Allah'ım çıldırıcam bc bozuldu common dosyasınıda kopyalayamıyorum 15 sn kala hata veriyor atacam bilgisayarı camdan

• quote:

Allah'ım çıldırıcam bc bozuldu common dosyasınıda kopyalayamıyorum 15 sn kala hata veriyor atacam bilgisayarı camdan

Alıntıları Göster
    Duyuru:Alliance guildini hetfield kuracaktır.İstek olursa ben de bir horde guildi kuracağım.Ben guild kurmak için imza veririm diyenler buraya yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayAkcay

Duyuru:Alliance guildini hetfield kuracaktır.İstek olursa ben de bir horde guildi kuracağım.Ben guild kurmak için imza veririm diyenler buraya yazsın.

Alıntıları Göster
    ben guilde üye olurum adım OverKill Blood elf Rouge lvl 8...Ya beyler hiçbir görev çalışmıyor kasmak çok zorlaşıyor doğal olarak
  • quote:

ben guilde üye olurum adım OverKill Blood elf Rouge lvl 8...Ya beyler hiçbir görev çalışmıyor kasmak çok zorlaşıyor doğal olarak

Alıntıları Göster
    Ya ama çekirdek iyi.Blood elf ve draeneilerde sorun olması normal.Ama battlegroundlar ile arenalar çalışıyor.

BloodyWar:Level 2 Rogue Blood Elf(haftasonu kasacağız artık)

Guildin adı yabancı bir serverda olduğumuz için yabancı olacak.Bir sorum var:Guild kurmak için 10 imza lazım da para lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 18 Nisan 2007; 16:45:32 >

• quote:

Ya ama çekirdek iyi.Blood elf ve draeneilerde sorun olması normal.Ama battlegroundlar ile arenalar çalışıyor.

BloodyWar:Level 2 Rogue Blood Elf(haftasonu kasacağız artık)

Guildin adı yabancı bir serverda olduğumuz için yabancı olacak.Bir sorum var:Guild kurmak için 10 imza lazım da para lazım mı?

Alıntıları Göster
    evt hem para hem 10 kişinin imzası ben pek bilmiyorum ama duydum sen soruyomuşsun o tmm diyomuş 10 kişi toplayınca bastırıp parayı kuruyomuşsun boyle bişey olması lazım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

horde tarafını bilmiyorum ama ally tafaında çalışmayan göreve rastlamadım daha.

• quote:

quote:

horde tarafını bilmiyorum ama ally tafaında çalışmayan göreve rastlamadım daha.

Alıntıları Göster
    iyi servermış gerçekten, fun serverda oynuyorum şimdilik belki blizzlike a da geçerim fun server kapalı oluyor bazen, Nick: Butters

• quote:

Orijinalden alıntı: WebEX

iyi servermış gerçekten, fun serverda oynuyorum şimdilik belki blizzlike a da geçerim fun server kapalı oluyor bazen, Nick: Butters

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

şimdiye kadar oynadığım en ii server.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

şimdiye kadar oynadığım en ii server.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum.

• quote:

Katılıyorum.

Alıntıları Göster
    BİLADERRR burning morning falan yazıyo bu wow degilmi ya simdi burning de mi indircez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfalcon

BİLADERRR burning morning falan yazıyo bu wow degilmi ya simdi burning de mi indircez

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfalcon

bc olmasa da olur 2.0.12 ye yükseltmenm lazım wowu. bc yoksa yeni cahr larla oynayamasın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfalcon

bc olmasa da olur 2.0.12 ye yükseltmenm lazım wowu. bc yoksa yeni cahr larla oynayamasın.

Alıntıları Göster
    hem free hemde yabancı server turk serverlerinin neyi var

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcem

hem free hemde yabancı server turk serverlerinin neyi var

Alıntıları Göster
    İşte sorun o Türk serverlarının birşeyi yok.Yani kişi sayısı az.
  • quote:

İşte sorun o Türk serverlarının birşeyi yok.Yani kişi sayısı az.

Alıntıları Göster
    Başka yere giderlerse az olur tabi
  • quote:

Başka yere giderlerse az olur tabi

Alıntıları Göster
    Ona birşey diyemem.
  • quote:

Ona birşey diyemem.

Alıntıları Göster
    İnsallah yeni wow serveri projemizle birlikte türkleri bir araya topluyacaz. İlgilenen arkadaşlar oursa pm atıp msn adreslerini yollarlarda eklerim..
  • quote:

İnsallah yeni wow serveri projemizle birlikte türkleri bir araya topluyacaz. İlgilenen arkadaşlar oursa pm atıp msn adreslerini yollarlarda eklerim..

Alıntıları Göster
    beyler biz de 2 arkadaş gircez de...Versionu yükselttik fakat BC yok..İstanbulda BC kıtlığı baslamıs...Bu serverda BC siz oynadığını söyleyen arkadaş bi yardımcı olursa sewiniriz...yada BC siz oynanıyo mu ,baska oynayan war mı S: ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

beyler biz de 2 arkadaş gircez de...Versionu yükselttik fakat BC yok..İstanbulda BC kıtlığı baslamıs...Bu serverda BC siz oynadığını söyleyen arkadaş bi yardımcı olursa sewiniriz...yada BC siz oynanıyo mu ,baska oynayan war mı S: ?

Alıntıları Göster
    Oynanıyor.Hesap alın,başka hiçbir şey yapmayın yeter.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.