Şimdi Ara

Sınav Yeri Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 Kasım'da Manisa'da askere gideceğim için KPSS sınav yeri değişikliği talebinden bulunuyoruz(Dilekçe ile) . Dilekçe kabul edilmiyor çünkü Sevk belgesi(Silüs) E-devlet çıktısı olduğu için . Geri dönüş sağladıklarını söylüyorlar PTT ile ancak PTT ye gidiyoruz soruyoruz herhangi bi gönderim bulunmamaktadır diyor . İstanbul Pendik'te komutan izin verirse Manisa'da İstanbul'a gidip sınava giricez şimdi . Uygulanan sistem benimle birlikte 6 arkadaşımı daha mağdur bırakıyor . Madem E-devletin vermiş olduğu Silüs belgesi kabul edilmiyor ozaman E-Devlet hizmetinin hiç bi anlamı yok . Yıl olmuş 2018 sözde çağdaş eğitimden bahsedenler internetten çıkarılmış E-DEVLET in vermiş olduğu belgeyi kabul etmiyor . Sizin sisteminiz batsın . Tekrar dilekçe yollıyım diyorum sınav yeriniz belli oldu artık değişiklik imkansız diyorlar .
    CİMER şikayette bulundum umarım en yakında zamanda benim gibi mağdur bırakılan insanlar için sorumluluları cezalandırırlar .







  • Boşuna kendine sıkıntı ediyorsun.Komutana sınav belgeni gösterirsen,gidip sınavına girmen için sana izin vermek zorunda.Basit açık lise siınavı için bile 2 gün izin veriyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için , denicem şansımı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.