Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
32
Favori
198.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunu çözdüm iso değil de klasör şeklinde olan bluraylerde sapıtıyor klasörleri sadece film ismi kalacak şekilde yeniden adlandırdım sorun çözüldü ancak nedense

bbcnin yeni belgeselinde (malum platform için) sapıtıyor güncellemeden önce doğru bulduğu afişi başka bir bbc belgeseli ile değiştirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film görüntüde iyileştirme varmı acaba.bende bazen beyazlar pembe oluyor.cihaz kapat aç yapınca düzeliyor.bi arkadaş ekran kartından demişti olabilirmi acaba?hareketli sahnelerde ( 1080p ) resim çokça bulanıklaşıyor.göz bozuluyor.bu durumun teknik ismi neydi bilmiyorum. switch framerate and resulotion ayarlı.

• _____________________________

• hdogangun66 H kullanıcısına yanıt
    Öyle bir sıkıntının cihaz kaynaklı olcağını bende sanmıyorum ama sendeki sıkıntı ne , işte o zor soru.

En son ihtimal ; aynı cihazı sorunsuz kulllanan birine gönderirsin senin cihazı ve bir de o test eder , durum az-çok netleşmiş olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

Altyazi indirmede sikinti yasayan var mi? Guzel guzel indiririken artik "In order to continue OpenSubtitles subtitles service you need to login in" yaziyor butun alt yazilarda. Nerden nasil login olabilirim veya illa opensubtitle kullanmak zorundamiyiz?
    Sorun cozuldu, nasil oldu bilmiyorum oldu iste, umarim tekrar etmez.

bu cihazin canina okuyacak kalitede indirmeleri nereden yapiyorsunuz? GOT'a yeni basladik sistemin hakkini vererek guzel guzel izleyeyim.

BEŞİKTAŞK
  • üyeliksiz ****2 - unıenpeer - rarbg üyelikli zamunda - publichd aklıma gelen aslında daha çok var paralı falan.G.O.T remux daha düşmedi bu sitelere.1080 720 var ama.

Son yazılın olan v2.2.61'i yükleyenler görüşlerlni paylaşabilir mi ?

Ben kullanıyorum ve şimdilik bir sorun farketmedim.

Zidoo forumunu okuduğumda da aksi yönde bir fikir oluşmadı bende.

Ama sizlerinde görüşü önemli , sizlerde nedir durum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 30 Nisan 2019; 14:9:53 >
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • z9s 2.2.61 yükseltikten sonra google play yüklenmiyor bıktırtı bu cihaz
    google apps silip tekrar yüklememe karşın kurulmadığı sürece youtube açsada oturum açma sansı bulunmuyor.
    PRE : Jbl Synthesis sdp 58 Power : Rotel Rbm 1585 / Rotel Rbm 1555 / Front : Klipch RP-8000F II / Center : Klipsch RC-64 III Rear: Klipsch RS 62 / Rear Back: Klipsch RS 52 /Sub : SVS 16 Ultra / Atmos Klipsch RP 140SA Speaker Cable : Supra Cables Ply 2x3/4 Subwoofer Cable : Supra Cables Sublink / PoverCold cable DH Labs / TV : Sony 65XH9077 / Projeksiyon Epson EH-TW9400W Perde: Specta 270x150
  • yüklemeden sonra fabrika ayarlarına döndünüz mü?

Benim verdiğim youtube'u yüklediniz değil mi?

PRE : Jbl Synthesis sdp 58 Power : Rotel Rbm 1585 / Rotel Rbm 1555 / Front : Klipch RP-8000F II / Center : Klipsch RC-64 III Rear: Klipsch RS 62 / Rear Back: Klipsch RS 52 /Sub : SVS 16 Ultra / Atmos Klipsch RP 140SA Speaker Cable : Supra Cables Ply 2x3/4 Subwoofer Cable : Supra Cables Sublink / PoverCold cable DH Labs / TV : Sony 65XH9077 / Projeksiyon Epson EH-TW9400W Perde: Specta 270x150
  • Her yüklemeden sonra fabrika ayarlarına dönün ki alet bir önceki yüklemeden kalıntı bırakmasın ondan sonra google apss yükleyin en son benim linkini verdiğim YouTube sorun kalmayacaktır

• GoStBr kullanıcısına yanıt
    v2.2.61 yazılımında ; konu başlığının ilk mesajımda verdiğim " Zidoo Z9S ve Zidoo Z10 serisi için yayınlanan Google Apps Uygulaması (v1.2.1 ) " versiyonunun kurulumu ile ilgili hiçbir sıkıntı olmadı bende.Sorunsuzca yükleniyor.

Sık sık hatırlattığımız gibi ; " Her yazılım kurulumu öncesi ; Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün , yazılımı yükleyin ve tekrar fabrika ayarlarına döndürüp cihazınızı öyle kullanın. "

Bu önemli detayı konu başlığının ilk sayfasında özelikle " Önemli " diye belirttik zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 1 Mayıs 2019; 1:7:45 >
  • Henüz konuşmak için erken fakat zart zurt siyah ekran sorunu yaşatan bir film vardı elimde, onda bile sorun yaşamadıysam sorun düzelmiştir sanırım. Eğer gerçekten halloladuysa şu an kusursuz muhteşem bir media oynatıcı var elimde. Parası da son kuruşuna kadar helal hoş olsun.

Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5 Pro, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti, Thustmaster TSS Saparco Mod el freni
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • Evet arkadaşlar bu son yazılımla z9s stabil sorunsuz bir cihaz artık.
    Dün yüksek bitrateli, 4k, hdr, atmos ve dts-x filmlerde birkaç saat denedim.
    hiçbir sorunla karşılaşmadım.
    Bence cihaz artık oldu

Şaka bir yana umarım herkesin memnun kalacağı bir yazılım olmuştur ve cihaz daha kullanışlı bir hale gelmiştir.Keyfini sürmeye bakın.

Yaşanan bir sıkıntı olduğunda da buradan paylaşın ki ; genel bir sorunsa iletelim firmaya...

• USB 3 teki HDD yi kapatıp açtıktan sonra tanımadı. HDD yi sök tak yapınca gördü. Ara sıra oluyordu. Bu frimware ile de bir kez oldu..

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.