Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
33
Favori
190.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quick seettingste diğer gelişmiş kurulum yok mu muhtemelen tüm yazılımları aynı hale getirmeye çalışıyorlar z9xle birlikte
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Tamam buldum quick settings içinden teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rica ederim
  • Laf olsun diye Hulu ve Disney Plus kurdum, uygulamar açıldı ama abonelik istedikleri için içerikleri oynatma performanslarını göremedim.(Disney Plus VPN istiyor, Hulu eskiden istiyordu şu an istemiyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcutta X9S kullanıcısıyım ancak cihaz 8TB hdd ile sorun çıkarabiliyor. Bazen görüyor bazen görmüyor. Z9S e geçiş yaparsam kayda değer bir değişim yaşarmıyım ve hdd ile aynı sorun devam eder mi? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    Teşekkürler.

• aydnksvl kullanıcısına yanıt
    Z9S kullanıyorum 8TB Seagate bağlı, sorun yok. Kapasitesi hangi boyutta olursa olsun USB3.0 girişinden HDD bağlayınca makine kitleniyordu ama 2.0'dan bağlayınca o da düzeldi.

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Cihazı açtığınızda direkt okuyor mu hdd yi? Bende bazen sıkıntı çıkarıyor tüm USB portlarını tek tek deniyorum

• aydnksvl kullanıcısına yanıt
    Usb 2.0 a takarsanız sorunsuz kullanırsınız bu cihazların 3.0 girişi problemli maalesef

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Hocam siz shield pro kullanıyorsunuz sanırım. Elimde 8 ve 10 TB Harddiskler mevcut. Herhangi bir sorun çıkarır mı sizce ?

• kardeşim benim diskler hep 4tb ve altı hiç denemedim ki pek arşivci değilim ben izlemediğim bir sürü film varken arşive dönmek çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnksvl

Hocam siz shield pro kullanıyorsunuz sanırım. Elimde 8 ve 10 TB Harddiskler mevcut. Herhangi bir sorun çıkarır mı sizce ?
    2017 Nvidia shield ile 8 TB harici HDD kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım

• Sağolun hocam shield pro almayı düşünüyorum da bilgi almak istedim. Z9S yok şu an piyasada sanırım. Geriye nvidiayı nerden alacağımız kaldı Türkiye mi yurtdışımı:)

• ben forumdan bir arkadaştan almıştım bazen temiz düzgün satanlar oluyor forumda da
  • quote:

Sağolun hocam shield pro almayı düşünüyorum da bilgi almak istedim. Z9S yok şu an piyasada sanırım. Geriye nvidiayı nerden alacağımız kaldı Türkiye mi yurtdışımı:)
    Z9X var, o da güzel. Dolby Vision'ı da var.

• quote:

Sağolun hocam shield pro almayı düşünüyorum da bilgi almak istedim. Z9S yok şu an piyasada sanırım. Geriye nvidiayı nerden alacağımız kaldı Türkiye mi yurtdışımı:)
    Formda makul fiyata satan arkadaşlar var

• Arkadaşlar sadays ustadan aldığım zidoo x20 satılıktır. İhtiyacı olan benimle iletişime geçebilir.
  • Türkçe altyazı dosyası paylaşan PlanetDP.org ve TurkceAltyazi.org yasaklanmış. Girebilmek için VPN kullanmak şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

Türkçe altyazı dosyası paylaşan PlanetDP.org ve TurkceAltyazi.org yasaklanmış. Girebilmek için VPN kullanmak şart.
    Vay arkadaş ya , ne istenir ki alt yazıdan ? Hayatı da yasaklayalım o zaman...

Bizim aletlere VPN kurup nasıl çıkış sağlayabiliriz ?
    Daha önce bir kaç kere VPN denemiştim başarılı olamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 15 Eylül 2020; 19:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Alıntıları Göster
    Ben normalde de hem filmi hem de altyazıyı PC'ye indirip exteranal HDD'ye attığım için sorun yaşamıyorum.

Ekşi'de online film paylaştıkları yalanıyla yasaklandıklarını yazmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Alıntıları Göster
    ihtiyacınız yok ki zidoo opensubtitle.orgdan alıyor otomatik indirmede benim bildiğim ya da subtitle.net artık alet bende olmadığından tam hatırlayamadım yani vpne filan ihtiyacınız yok şu anda onlar da yasaklanırsa bakacaksınız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Eylül 2020; 0:41:22 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.