Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.340
Cevap
33
Favori
196.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba 4K dan 1080P'ye downscale yaparken bir sıkıntı mı oluyor. Çünkü benim hem tv hem de projeksiyon 4K ve görüntüler oldukça iyi, renklerde bozulma yok.
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    İstanbula yakın sayılır. Uçak ile 1 saat. :)
    Antalya

bu arada transmission ile bazı inmeyen hatta hiç başlamayan torrentleri aria2 ile sıkıntısız indirebildim. Denemenizi tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: Blackkk

Teşekkür ederim cevabınız için.

Fiş olarak ta bize fiş seçmişim yalnışlıkla bunun bi dezavantajı olur mu?
    Bizim fiş sistemine uymazsa, uygun aparatla halledilir elektrikcilerde bulunuyor genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten dikkat ederseniz Zidoo piyasaya girdikten bir süre sonra adını önce görüntü kalitesi ile duyurdu.Ardından da kendine ait altyazı menüsü ve afişleme uygulaması ile sesini duyurmaya devam etti.

Şahsi fikrim ; cihaz kalitesi anlamında bence Himedia'dan daha iyiler ve Himedia'nın yıllardır elde ettiği haklı başarıyı çok daha kısa sürede elde ettiler.Ardından da görüntü ve ses kalitesi anlamında Android piyasasının hakimi oldular.

Gerçi Zidoo'nun kısa sürede bu kadar başarılı olması ; bazı kendini bilmezlerin hoşuna gitmedi ve bizleri Zidoo'nun yalakası olmakla suçladı ama bende sizin gibi aldığı üründe görüntü kalitesi ve yazılım desteği arayan biri olduğum için onları hiçbir zaman umursamadım.Sonuçta bende sizin gibi bir son kullanıcı olarak ; para vererek satın aldığım bir üründe verdiğim paranın karşılığını her zaman almak isterim ve Zidoo'da bunun karşılığını görüyorum.

Özetlersem Zidoo verdiğiniz paranın hakkını veren bir firmadır , ürünlerinin arkasındadır ve de son kullanıcıların şikayetlerini dikkate alıp elinden geldiği kadarda ürünlerine yazılım desteği verir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Aralık 2018; 11:9:36 >
    -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System

• Arkadaşlar ,

Bende bu konuda bir adım atarak 4K ve 1080p videolardaki görüntü farklılığının kıyaslanması amacıyla firmaya tekrar mail attım ve son Beta yazılımında bu açıdan bir kontrol istedim.

Bilginiz olsun...
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • Z9S almayı düşünüyorum nereden alıcam ve ne kadar sürede gelir acaba ?

satan var mı 2. el ve sıfır
    İlk sayfada gerekli bilgiler mevcut.
    Bu arada senin görüntülerdeki sorun tv ve projeksiyonun HDR desteklememesinden kaynaklanıyor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olabilir hocam. Z9s i 4k tv de yarım saat kadar test ettim. Görüntü daha iyiydi.
    Bu arafa X9s eski yazılım iyi görüntü vermedi. Ve cihaz devamlı çıkışı 1080p olarak ayarladı. Autoframe kapattım yine 1080p olarak altta yazı çıktı.

Z9s de Film izlerken menüden gamma ayarlarını yaptığımız yer çıkmadı. Daha önce çıkıyordu. Sadece hızlı ayarlardan erişebilddim. O dikkatimi çekti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu bir çeşit network player sanırım yani diğer media playerlardan farklı olarak

Orijinalden alıntı: CXath1

Olabilir hocam. Z9s i 4k tv de yarım saat kadar test ettim. Görüntü daha iyiydi.
    Bu arafa X9s eski yazılım iyi görüntü vermedi. Ve cihaz devamlı çıkışı 1080p olarak ayarladı. Autoframe kapattım yine 1080p olarak altta yazı çıktı.

Z9s de Film izlerken menüden gamma ayarlarını yaptığımız yer çıkmadı. Daha önce çıkıyordu. Sadece hızlı ayarlardan erişebilddim. O dikkatimi çekti.
    Bende aynı şeyi yazacağım.

Dün firmaya bu konuda bir mail atmış ve bu farklılığı kontrol etmelerini istemiştim.

Bugün mailime geri dönüş yapmışlar ve : " Bu görüntülerin alındığı panelin 4K HDR desteği var mı ? Eğer desteği yoksa ( yani panel 4K HDR destekli bir panel yada projeksiyon değilse ) görüntü HDR'den SDR'e çevrilirken bu tarz sıkıntılar olabilir " demişler.

Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 12 Aralık 2018; 22:40:55 >

• Lan yine aletin günahıni aldık benim avr onkyo 3030 un hdr desteği yokmuş

dolayısyla araya amfi koymadan oynatıyor ve 10 bit olarak yuv 444 bt2020 hdr çıkış veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sadays

Lan yine aletin günahıni aldık benim avr onkyo 3030 un hdr desteği yokmuş

dolayısyla araya amfi koymadan oynatıyor ve 10 bit olarak yuv 444 bt2020 hdr çıkış veriyor
    Media kaynağının HDMI çıkışını kalite kaybı olmadan iki adete çıkartma yolu var mı? Böylece ne HD sesten, nede 4K veya HDR'dan feragat etmek zorunda kalınmaz. Ses için alınan bir cihazı görüntü için değiştirmek zorunda kalmayı kabullenemiyorum.

Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • K@FKASYALI kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende durum böyle hocam

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

Bende bilemiyorum hiç bu işlemleri eve yakın ptt merkezine gelmiş galiba benimki gidicem bugün almaya.

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

Media kaynağının HDMI çıkışını kalite kaybı olmadan iki adete çıkartma yolu var mı? Böylece ne HD sesten, nede 4K veya HDR'dan feragat etmek zorunda kalınmaz. Ses için alınan bir cihazı görüntü için değiştirmek zorunda kalmayı kabullenemiyorum.

Alıntıları Göster
    var ama 300 euro

hd fury vertex

Orijinalden alıntı: K@FKASYALI

Bu mesaj silindi.
    Sakın arayıp sorma

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.