Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Savunma bakanlığı mı yanlış açıklama yapmış? Her söylenene itibar etmemek lazım, etraf troll dolu. Sanmıyorum pazartesi olduğunu şahsen.
  • excalibur_46 E kullanıcısına yanıt
    eğer doğruysa sıkmaya başladı.
  • excalibur_46 E kullanıcısına yanıt
    MSB duyuru yaptı kesin tarih 18 ocak 373KD 19 Ekim Cuma günü açıklandı 374KD 18 Ocak Cuma
  • Bu aralar açıklanır tahminimce. 18 ocak diyor pazartesiye niye sarkacak onu anlamadim? Yerler zaten belli şuan herkesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekaya17 kullanıcısına yanıt
    başkan bence de açıklanması en mantıklısı ben sadece şiledeki adamın dediğini söylüyorum ama net bir şey konuşamadı o da
  • Savunma Bakanlığının açıklaması aynen şu şekilde :
    "6. SEÇİM VE SINIFLANDIRMA SONUÇLARI MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA 18 OCAK 2019 TARİHİNDE E-DEVLET KAPISINDAN YÜKÜMLÜLERE DUYURULACAKTIR. SINIFLANDIRILAN YÜKÜMLÜLER TEKRAR SINIFLANDIRMA İŞLEMİNE TABİ TUTULMAYACAKTIR."

Bugün kesinlikle açıklanacak ama saati değişebilir.
  • ben kendi askerlik şubemi aradım biz de bilmiyoruz haber yok dendi. pazartesiye sarksa resmi açıklama yapılırdı bence

• Hadi be kardeşim açıklayın artık

• Arkadaşlar değişik düşüncelere kapılmayın,sağdan soldan duyma bilgilerle milletin kafasını karıştırmayın.Msb 18 ocak dediyse o tarihte açıklanır.

• emrekaya17 kullanıcısına yanıt
    Hocam askeriyede o işlerde çalışan biri var, arkadaşıma o sistemi anlatmış. Eskidenmiş elle yazmalar torpiller. Son ana kadar belli değilmiş artık. Belli kriterlere göre (kütüğündeki memlekete gidemez falan gibi) program otomatik dağıtıyormuş ve ardından yayınlanıyormuş hemen.
  • Hocam ben şubeyi aradım şimdi. Bugün açıklanacağına dair bilgileri olduğunu söylediler. Pazartesi günü açıklanabilirmiş diye sorduğumda ise öyle bir bilgimiz yok biz de bugün açıklanacak diye biliyoruz yine de öğlenden sonra tekrar arayın isterseniz denildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. SEÇİM VE SINIFLANDIRMA SONUÇLARI MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA 18 OCAK 2019
    TARİHİNDE E-DEVLET KAPISINDAN YÜKÜMLÜLERE DUYURULACAKTIR. SINIFLANDIRILAN
    YÜKÜMLÜLER TEKRAR SINIFLANDIRMA İŞLEMİNE TABİ TUTULMAYACAKTIR.
    7. SEÇİM VE SINIFLANDIRMA SONUCUNDA;
    A. BİR VE İKİ BUÇUK AYLIK TEMEL EĞİTİME TABİ TUTULACAK YEDEK SUBAY ADAYLARI İLE
    KISA DÖNEM ERBAŞ/ER STATÜSÜNE AYRILANLARIN BİRİNCİ GRUBU 30 OCAK-01 ŞUBAT 2019,
    İKİNCİ GRUBU İSE 13-14 MART 2019 TARİHLERİ ARASINDA TERTİP EDİLDİKLERİ BİRLİKLERE
    SEVK EDİLECEKLERDİR.

buda link ;
    https://www.asal.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/subat_2019_ydsb.pdf

eğrisi doğrusu budur sadece bekleyeceğiz.

• E devlet uygulama çöktü. Bir gelişme var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30'unda açıklanacakmış hepimiz Ankarada toplanacakmışız(malum Türkiye'nin ortası)1 günde sevk edileceğiz. Türkiye'de saatinde açıklanan birşey yok arkadaşlar onun için sakin olalım.
  • Yok henüz.
  • sayfayı yenile yenile f5 tuşu eskidi hadi artık açıklansın
  • Birazdan saat 12'de de açıklanmazsa artık gece yarısı açıklanır herhalde
  • Vayy be heycanlı erlere bak sen Yeni gelmiş biri olarak bir kaç tavsiye veriyim. sakın akşam 5e kadar bekleyimde öyle gideyim demeyin. sabah erkenden teslim olun . :) asteğmen olarak yaptım. asteğmenlerede ayrı bilgi veririm.iyi bekleyişler koçlar :D
  • +90 312 410 60 00

asker alma genel müd. acaba arasak sorsak mı gerek var mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.