Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
183.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü kendileri üç kağıtçı hep aynı şeyi yapıyorlar.İlan açıyorlar hemen arıyorsun cihaz kalmadı elimizde diyorlar ve mağazaya gittiğin de de çok ukalalar hiç bulaşma derim.

Takas ta biraz zor kimse takas etmez bu cihazla açıkcası dostum
  • Kılıf almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.Bugün elime ulaştı ve gerçekten de çok güzel bir kılıf.Telefonu asla kalınlaştırmıyor aksine aynı incelikte.9 gün de elime ulaştı çinden.

• cHemical.react C kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkürler.
    Mart başında kendim gittiğimde almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • regasoft kullanıcısına yanıt
    Güzel kılıfmış ama bu ara aliexpress sıkıntı , 40 50 gündür gelmeyen kargolarım var , bir önceki cihazım için kılıf siparişi vermiştim kılıf gelmeden cihazı sattım

Aslında kutunun içinden çıkan kılıfı cok guzel koruyor köşelerden yüksek oldugu için ekran üstü düşse bile korur ama biraz kalın , bende gearbestten sipariş verdim bakalım gelince gösteririm.
  • cogman kullanıcısına yanıt
    Araştırdım bulamadım. Üretip kendileri yolluyorlar anladığım kadarıyla

• Aliexpressten 10 liralık kılıfları görünce pahalı geldi ama linkteki skinlere göre easyskinz gerçekten iyi. Tam arada kaldım :)

• Arkadaşlar bu arada telefonda arama kaydı özelliği varmış.
    Naiwik Techyoutube
    Record Call Automatically in Oneplus 6T
    https://www.youtube.com/watch?v=Fs2hHCLWyXo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cHemical.react -- 27 Şubat 2019; 17:55:18 >

• cHemical.react C kullanıcısına yanıt
    Xda da bazı telefonlarda arama kayıt çıkmasından, bazılarında da çıkmamalarından bahsediyor. Aslında hepsinde mümkünmüş ama komut yazmak vesaire. Uğraşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirgurcan

Xda da bazı telefonlarda arama kayıt çıkmasından, bazılarında da çıkmamalarından bahsediyor. Aslında hepsinde mümkünmüş ama komut yazmak vesaire. Uğraşmadım
    bende baya okudum ve şöyle birşey var telefon kapandığında veya restart atıldığında baştan yapmak gerekiyor.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam
    Çin şubatta yeni yıla mi ne girdi yanılmıyorsam. 15-20 günlük bir tatilleri vardı. Daha yeni işbaşı yaptılar ve başladılar çalışmaya diye biliyorum. Tam tarihleri bilmesem de böyle uzun bir tatilleri var.

• Yurtdısından tr ye göre uygun fiyata s10+ sipariş ettim , kısa bir birliktelik oldu aslında cok memnun kaldım cihazdan ama işte bendekide hastalık , düşünen olursa full kutulu 2 haftalık 8/128 siyah pmden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Yurtdısından tr ye göre uygun fiyata s10+ sipariş ettim , kısa bir birliktelik oldu aslında cok memnun kaldım cihazdan ama işte bendekide hastalık , düşünen olursa full kutulu 2 haftalık 8/128 siyah pmden ulaşabilirsiniz.
    Hayırlısı olsun meraktan soruyorum ne kadara aldınız acaba
  • Arkadaşlar mofi ni kıkıfını kullanıyorum. Ama pek hoşuma gitmemeye başladı. Kalınlaştırdı telefonu.

Güzel bi kılıf tavsiyeniz var mı

• erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    Nillkin Tpu grey transparan aldım AliExpress'den geldi. Nillkin tamperli cam sipariş verdim şimdi onu bekliyorum kılıf aşırı ince ve yanlardsn taşmıyor. Tamperli cam ise ön yüzü komple koruyor geldiğinde ikisi bir kullanacağım için kılıfı takmadım daha. Cam koruma ise Oneplus sitesinde bulunan ile aynı kaliteye en yakın cam koruma.

• Karakama K kullanıcısına yanıt
    Cam korumanın linkini paylaşabilirmisiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TRY 56.34 22%OFF | Ark Eğrisi Tam Kapsama Cam Ekran Koruyucu Oneplus Için 6 T NILLKIN İnanılmaz XD CP + MAX Anti-Patlama bir artı 6 T Cam filmi
    aliexpress.com
    US $11.99 10% OFF|Arc Curve Full Coverage Glass Screen Protector For Oneplus 6T NILLKIN Amazing XD CP+MAX Anti Explosion One plus 6T Glass film-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bcNdVAKG

• Ben kenarlarının siyah olmasını sevemedim bu cam koruyucuların o yüzden nilkin in normal cam koruyucusunu sipariş ettim

• Ben dün Media Markt'ta Oppo 'nun şeffaf ekran koruyucusunu taktırdım. Fakat alttan 4-5 mm kısa kaldı. Ayrıca parmak hareketleriyle kullanım biraz zorlaştı, algılamamaya başladı. Gece çıkarıp attım bende. Ali Express'ten de sipariş vermiştim. Eğer o da böyle olursa ekran koruyucu kullanmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autebay -- 28 Şubat 2019; 20:31:6 >
  • ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]
    Beta 5 geldi

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.