Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
182.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hâla P20 Pro mu Op6T mi arasindayim ve bu kararsızlık beni deli ediyor.
    Yarın ikisinden birini sipariş edicem bakalım hayırlısıyla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan78 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi cihazdan geçtiniz?

• JackWondo kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraf performansı önemlisi ise p20 pro, cihazın stabilitesi ve uzun süreli kullanım ve güncelleme desteği senin için daha önemli ise OnePlus 6T seç derim şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

Bu mesaj silindi.
    Hocam iphone dan geçti isen farklı gelebilir belki diyecektim ama şuan aklıma birşey gelmedi. Umarım çözülür problemin

• Arkadaşlar selamlar, elimden geldiğince amatör bir inceleme çektim. İzlemek isteyenler için linki bırakıyorum.

Engin Kolatyoutube
    OnePlus 6T Thunder Purple Türkçe İnceleme; Türkiye İlk!
    https://youtu.be/0VvJJul-_YA

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Arkadaşlar selamlar, elimden geldiğince amatör bir inceleme çektim. İzlemek isteyenler için linki bırakıyorum.

https://youtu.be/0VvJJul-_YA
    emeğe saygı
  • Ayarlar/kilit ekran tercihlerinde
    -kilit ekranına kullanıcı eklensin ve kilitleme seçeneğini göster ne oluyor anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cHemical.react C kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler:)

• unicornek kullanıcısına yanıt
    isim abdurrahman mi ?

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Engin hocam kanalda da yazıyor:)

• Hocam şarj dönüştürücüsünü nereden ve ne kadara aldınız . İnternette ne diye ararsan bulurum. Ha bir de adaptöre tam oturuyor mu benim dönüştürücüden adaptör bazen sarkiyor biraz .

• Babamre B kullanıcısına yanıt
    yaşadığınız yerde 1 milyoncu diye tabir edilen yerlerde vardır. ben 1.5 liraya aldım gayet iyi. elektrikçilerde de bulursunuz.
  • Eyvallah sağolasın bende Kadıköy'de 3.5 TL ye almıştım ama pek hoşnut değilim görüntü açısından yoksa şarjda bile bir kere bile düşmedi .

• Arkadaşlar a6010 ile gelen cihazların hepsine mi Global sürüm atılıyor ? Yoksa a6010 olupta global sürüm içeren Oxygen ile gelen cihaz mevcut mu ? A6010 da hidrogenos olduğu söyleniyor merak ettim bende bilgisi olan varmı ? Çünkü bende a6010 aldım jelatinli idi açtığımda Oxygen os global Türkçe idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karakama

Arkadaşlar a6010 ile gelen cihazların hepsine mi Global sürüm atılıyor ? Yoksa a6010 olupta global sürüm içeren Oxygen ile gelen cihaz mevcut mu ? A6010 da hidrogenos olduğu söyleniyor merak ettim bende bilgisi olan varmı ? Çünkü bende a6010 aldım jelatinli idi açtığımda Oxygen os global Türkçe idi.
    A6010 modeli asya ve hindistan pazarı için olan model olduğu için h2os ile geliyor 1 güne yakın kullandım içinde bazı çin uygulamarı falan yüklü ve dil ingilizce kullanabiliyorsunuz.Dolayısı ile alınan A6010 modellerinin için oos yüklü geldiyse satıcı tarafından yüklenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.