Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
632
Favori
597.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim.

bu arada amozonda 1c kampanya var

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Mijia-Vacuum-Ak%C4%B1ll%C4%B1-S%C3%BCp%C3%BCrge/dp/B0852NHYC7/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Fiyat:₺2.196,80 tl - ben 2,214 - 75 tl chip para ile 2.139 tl ye almıştım. garanti güncel dijital olarak beyaz kutuda gelmişti. çoğu incelemede normal karton kutu renginde görmüştüm.

• ReKoBaa_61 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Merhaba buradan sesi değiştire biliyoruz ama Türk dili yazıyor bunu seçince tekrar İngilizceye dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harley84 H kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sanırım bir bug var.. Şarj olmasını bekliyorum..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Cihaz neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 11 Şubat 2021; 21:43:57 >
  • Şuan türkçe menü ve seslendirme olan modeller hangisi?
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Viomi SE. İlk haritalama yapıldı köşelerden bile baya hazne dolmuştu. Şimdi sadece yatak odasını gezdirdim şarjı iyi gidiyor..

• Lithium kullanıcısına yanıt

360 S serileri

Robogil Luna-200

Xiaomi lerin belli modellerinde TR uygulama var

Roidmi de TR menü var (sesten emin değilim)

Lydstor R1 içinde dil ve ses desteği olacak deniliyor.

Başka var olanlarda olabiliir bildiklerim bunlar.

Bu roborock, viomi ye filan gelmeyecek mi acaba?

Bunu net kimse bilemez ama Roborock TR pazarına çok pas vermiyor umutsuz vaka.

Viomi Xiaomi nin en alt klasman üretimi cihazlar Yotube dan bir inceleyin Kargo kapıda nın videolarında sanki uygulama Türkçeydi.

Peki viomi v3 mü roborock s6 pure mu daha iyi? Ev 180m2 halı yok yada çok az kullanılacak. Genelde parkede kullanacağız.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle bug var, Güncellemede düzelir inşallah ama onun dışında memnunum. Sizde güle güle kullanın.Memnun kalacağınızı düşünüyorum

• Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Banyo kapısı açık olduğu için böyle görüntü oluşuyor bunu her defasında kayıt ediyor haritaya bunu iptal etme şansınız yokmu duvar çektim yine de olmadı. Roborock s5 max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buldan2020 -- 12 Şubat 2021; 1:0:41 >
    V3 y şeklinde mop yapabiliyor. Türkçe dil olması da + pek fark yok aralarında başka. İkiside güzel cihaz
    Kesinlikle s6 pure. V3 arıza oranı çok daha fazla olan bir cihaz. Hem roborock kalitesiyle viomi kalitesi arasında fark var.
  • 1C için gelen 3.5.8_1096 güncellemesi sonrasında turbo/güçlü modda çalışırken kendi kendine kapanma sorunu düzelmiş mi, deneme şansı olan oldu mu?

Roborock.

• Harita düzenlemeden yapabilirsiniz, uygumala içi menü adresi için @bjQ7 den destek isteyelim.

• Buldan2020 B kullanıcısına yanıt

O kısmın haritada olmamasını istiyorsanız onun yolu yok hocam malesef. Görsellik haricinde teknik olarak herhangi bir sıkıntısı olmaz hocam ama.

• gnc85 G kullanıcısına yanıt
    O motor faninizin artik gittigine işaret...fevamli maximum modda calsitirmanizdan olsa gerek
  • İlk taritalandırmayı yaparken mesela halıda yarısına kadar gidip geri döne döne tarama yapıyor ya da bazı yerlerde üst üste geçip durdu normal mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycormas QQ -- 12 Şubat 2021; 8:48:57 >
  • 
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.