Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (907. sayfa)

-
-
Hocam haritanızın bu hale gelmesi güncellemeden sonra kendiliğinden mi oldu, yoksa tekrardan haritalama mı yaptırdınız? Güncellemeyi bende yüptım ancak haritam hala eski halinde ve sizinki gibi bir değişiklik olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hiç bir şey yapmadım, güncelleme sonrası direk bu hale geldi. Odalara isim verdim sadece. -
Tamam hocam teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkürler yorumlariniz icin.
dün gece amazon'dan Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge Beyaz siparisi verdim; bakalim artik. gelsin, görecegiz.
her gün fiyati degisiyor amazon'da bu ürününde. ben 4.369,63 TL aldim, simdi yine 4.502,97 TL olmus.
elime gecer gecmez var mi tavsiyeleriniz? neye veya nelere dikkat etmeli? yoksa paketten cikarir cikarmaz baslayayim mi "oynamaya"?
-
Batarya sorununuza bir yanıtım yok şimdilik, benzer sorunları olan başka arkadaşlar da var, araştırıyorum.
Ancak diğer iki maddedeki sorununuz sunucu ve iletişim kaynaklı. her zaman tekrarlanmadığını düşünüyorum.
-
Önce 3 saat şarj edin, lütfen. Bu batarya sağlığınız için gerekli. Sonra wifi bağlar, tepe tepe kullanırsınız.
İyi günlerde, huzur veketif ile kullanınız.
-
S5 max 3 aylık, su damlatma başladı, conta fln denilmiş. Bizim yapabileceğimiz birşey var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şimdi aklıma geldi; Modem ile Dock birbirine çok yakın. Kuş bakışı 50 cm. Uzaktaki robota modem daha yakın. Uzak odalarda olumsuzluk olabilir belki. İsterseniz benzer batarya sorunu yaşayanlara sorun;
1- modem ile Dock arasındaki mesafe ne kadar?
2- Batarya sorunu modeme uzak odalarda mı - daha fazla- yaşanıyor? -
Değerli hocam bu isim verme işlemini hangi menüden yapıyoruz acaba peki onu anlamadım ama
Ben de güncellemeyi yaptım lakin daha sonra harita tamamen yok oldu, tekrar haritalama yapmam gerekecek. Sanıyorum akabinde bu oda bolumlendirme aktif olacaktır -
Haritayı güncelleme sonrası kendisi odalara böldü. Harita yönetimi menüsüne sanal duvar ve yasaklı alan seçeneklerinin yanın 3. bir seçenek gelmiş oda isimlendirme. Oradan yaptım isimlendirmeyi hocam. -
-
Tavsiyem damacana yada arıtma su kullanarak mopun iyi takıldığının kontrol edilmesi. Bende öyle çözüldü gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrhky
Haritayı güncelleme sonrası kendisi odalara böldü. Harita yönetimi menüsüne sanal duvar ve yasaklı alan seçeneklerinin yanın 3. bir seçenek gelmiş oda isimlendirme. Oradan yaptım isimlendirmeyi hocam.Maalesef hocam ya 1C kullanıyorsunuz değil mi ben baktım bügün gelen güncelleme 3.5.8 1096 adlı sürüm ben harita yönetimi kısmına tıklayınca o seçenek gelmedi maalesef
S5max için bir güncelleme yükledim az önce. Ancak bir değişiklik göremedim. Farkeden var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X