Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.981
Cevap
624
Favori
639.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
69 oy
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam ben de almadan önce sordum bana da aynı şekilde cvp verdiler. İade etmek isterseniz amazon garantili arıza olursa xiaomi türkiye garantili cihazınız dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cherqes kullanıcısına yanıt

normal haritada pin and go yapıp mutfak kapısına yönlendirin, orada durduktan sonra mutfağa taşıyıp clean diyerek deneyin bakalım ekleyecek mi ben de merak ediyorum :) onda da yeni harita çıkartmak isterse yapacak bir şey yok ,yeniden haritalandırma yapmanız lazım demektir

Bu olabilirdi belki, ama maalesef eski haritayı update yap dediğim için eski haritam gitti :( Yarın evden çıktığımda bütün evi tekrar haritalandırması için bırakıcam. Ama balkonumun girişinde eşik olduğu için oraya çıkamayacak. Orayı daha sonra eklemek için bu yöntemi denerim.

Orijinalden alıntı: S_O_S

normal haritada pin and go yapıp mutfak kapısına yönlendirin, orada durduktan sonra mutfağa taşıyıp clean diyerek deneyin bakalım ekleyecek mi ben de merak ediyorum :) onda da yeni harita çıkartmak isterse yapacak bir şey yok ,yeniden haritalandırma yapmanız lazım demektir

ben bunu yaptım, banyo ya eşikten giremedi ama içeriyi gördü, pin and go ile eşiğe getirdim, sonra içeri attım, baktı sağa sola anladı içerde olduğunu :)

cihaz S5 Max

Mutfak görünmese bile, ilk harita üzerinden temizliğe başlasaydınız mutfağın kapısını açık gördüğünde girecek ve haritaya ilâve edecekti.

Balkonu gördüğünde geçemese bile (görüyorsa) haritaya ekleyecek zaten.

Daha sonra balkonu temizlemek için room seçeneğinden balkonu işaretleyin, eşiğe geldiğinde pause, balkona koyun ve clean

(Salonla bütün görünüyorsa önce ayrı bir oda olarak bölün)

• Herkese merhaba, yedek filtre aldım hubsan satıcısından. Kutusunda da orijinal olduğu yazıyor ama süpürgenin kendi filtresine göre kat aralıkları daha geniş. Orijinal olup olmadığını nasıl anlarım veya nereden yedek parça alıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Son iki üç sayfayı okursanız cevap bulursunuz.

Orijinal hiç bir yerde yok, sadece kaliteli satanlar var.

(Hubsanın sattıkları hakkında hiç bir fikrim yok, sadece orijinal olmadığı söyleniyor.)

Hubsan orijinal ürün satmıyor.

Yakın zamanda xiaomi Dreame F9 model robot süpürge aldım yazılım ve ses dilini Türkçe olarak güncelleme konusunda bir bilginiz var mı? Yaptığım araştırmalar sonucu 1c modeline benzerlikler göstermektedir. Üzerindeki yazılım 3.5.8_1024 geri dönüşünüz benim için çok değerli olduğunu belirtir iyi hafta sonları dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Peki tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı mop pro için filtre alabileceğim. Ekayonline yazılmış ama orada mevcut değil.

Ülkemizde başka kim doğru dürüst parça getiriyor şimdilik bilemiyorum efendim.

1c ile pro modeli arasında kaldım. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? fiziksel özellikleri dışında ne gibi yazılımsal farkları olduğunu bulamadım.

batarya büyüklüğü, emiş gücü dışında ne gibi farklar var? deneyimli olanlar paylaşabilir mi?

her 2 ürün videolarını izlesem de düzgün reviewlar bulamadığım için farkı anlamakta zorlandım.

teşekkürler

Xiaomi Mop Pro
    iPhone 12 Pro Max
    Viofo A129 Duo IR
  • Elinde ikinci el 1C olan ve satmak isteyen var ise lütfen özelden yazsın bana.

Bir hayır işi için değerlendireceğim.

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: captix

merhaba arkadaşlar,

1c ile pro modeli arasında kaldım. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? fiziksel özellikleri dışında ne gibi yazılımsal farkları olduğunu bulamadım.

batarya büyüklüğü, emiş gücü dışında ne gibi farklar var? deneyimli olanlar paylaşabilir mi?

her 2 ürün videolarını izlesem de düzgün reviewlar bulamadığım için farkı anlamakta zorlandım.

teşekkürler

1c ilk model diye biliyorum ve aralarında dediginiz gibi büyük bir fark yok. Bu yüzden 2 si arasında yeni olan mop pro modelini almanız daha doğru.

Birde denk gelmediysen şu videoyu izlemeni öneririm.

• Merhaba, robot süpürge kervanına bende katılmak istedim ancak çok fazla model var, youtube videolarını izledim ancak karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

4+1 olan evimiz için çok fazla halı yok o yüzden mop modeli olması mantıklı geldi.

Roborock S5 Max ile vacuum mop arasında kaldım.

Roborock için fiyat araştırması yaptığımda ise durum aşağıdaki gibi:

Amazon: 4.676 TL

Evofone : 4.999 TL

Ekayonline : 5.500 TL

Fiyat farklarının sebebi nedir? Garanti kısmını düşündüğümüzde hangi siteden almak mantıklıdır? Vacuum Mop 3500 TL bir fiyata sahip o da buna bir seçenek olabilir mi?

Teşekkürler

S5 max bu konuda en geniş su haznelerinden birisine sahip. Ben ekayonline ı seçerdim sizin yerinizde olsam. Foruma 200 TL indirim de yapıyor.

@justbelieve

tabi ki https://www.amazon.com.tr/dp/B0841S2G1C/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_5LYIFbWRB8JZZ

Kalan parayla da ekaydan yedek filtre, banggooddan da yedek fırçalardan alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 17 Ekim 2020; 20:29:28 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.