Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
633
Favori
594.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Viomi v2de supurme modlari vardir, STYJ02YM ile oldukça benzer bir modeldir hemen hemen aynidir hatta, batarya düsüklüğü en bariz farktir ikisi arasinda, bir de uretici farkli olmasi tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Ben viomi v2 de xiaomi ürünü sanıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S50 de haritalama yaparken şarjı %20 olunca docka döndü şimdi tekrar şarj olduktan sonra kaldığı yerden devam edicekmi eğer etmezsse haritayı nasıl olusturucaz?

• i.ozseker kullanıcısına yanıt
    İlk başta tüm evin haritasını çıkardıysa ve işlem yapmanıza izin veriyorsa zaten kaldığı yerden kendisi devam edecektir.

• belmont B kullanıcısına yanıt
    Roborock firması Xiaomi için S5 ve S6 serilerini üretiyor. Xiaomi’nin üç ana markası var, Mi (Roborock), Mijia ve Viomi.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ilk calistirmada şarjı %100 le basladi ama şarjı yetmedi harita tamamlanamadı ev 200 m2 şimdi haritayı tamamlamak için tekrar kaldığı yerden devam edicekmi eğer devam etmezsse nasıl harita olusturucam

Siz sadece kenar temizleme modunda çalıştırmalıydınız ilk haritayı çıkarmak için.
    Hem temizlik yaparak hem de haritayı çıkarması çok uzun sürer.

• Hocam bu özellik s50 de varmı ben öyle bir seçenek gormedim

Ben var biliyorum ancak iddia etmeyeyim. S50ye daha aşina dostlarımız daha yardımcı olabilirler.

S50nin sarjinin yetmedigi bir eve sahipsiniz, gercekten de buyukmus:) kenarlari supur secenegi ne yazik ki s50de yok, mecburen haritalama icin tam bir supurme yaptirmaniz gerekecek. Bu arada kaldigi yerden devam edecektir supurmeye

• tekiz kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam benim bladerin evi bu arada benim evde 1s var hocam gayet yeterli oluyor. Şarjı kaç olunca tekrar başlar hocam

Dostum özür dilerim, yanlış yönlendirmişim seni istemeden.
    Karışıklık için kusura bakma lütfen.

• Bende Mob P (STYJ02YM) sipariş vermiştim. Bu arada işler değişti Amerika'dan da Osmo geldi. Mob P yi gelince hiç açmadan satmayı düşünüyorum. 10 güne gelir diye düşünüyorum. Düşünen olursa aldığım fiyata vereceğim.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Bende 1s modeli var. Mi home uygulamam Çin serverine kayıtlı. Google Home ile eşleştirmek istediğim zaman görmüyor cihazı. Avrupa serverlerinde olmadığı için diye düşünüyorum. Siz nasıl yaptınız acaba? Ben de bağlamak istiyorum. Şuana kadar tv çamaşır makinesi lambalar ve soundbarı bağladım bir tek süpürgemiz bağlanmıyor :)

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam siz her konuda zaten yardımcı oluyorsunuz. Bu arada kaldığı yerden tekrar başladı içim rahatladı şuan haritayı bitirmek uzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.ozseker -- 16 Şubat 2020; 21:57:4 >
  • darkange7 D kullanıcısına yanıt
    Play store dan google home uygulamasini indirdim. Cihaz ekle kismindan mihome hesabini seciyorsunuz sonra acilan sayfada mihome uygulamasina giris yapilmasini istiyor. Giris yaptiktan sonra uc dort saniye icinde cihaz ekranda gozukuyor, bitti diyorsunuz kendisi ekliyor.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Sizin süpürge hangi servere bağlı? Aynı işlemi yapıyorum sözde bağlanıyor ama listede süpürge görünmüyor

• Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Kargo hala çinde mi. Yoksa Türkiyeye doğru geliyor mu??

• darkange7 D kullanıcısına yanıt
    Turkiye bölgesine bağlı.

• keremers K kullanıcısına yanıt
    Nerden sorguluyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.