|
Video veya fotoğraflı paylaşımlar , reels , storyde ki fotolar indiriliyor , storydeki videolarda şuan sorun var inmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Video veya fotoğraflı paylaşımlar , reels , storyde ki fotolar indiriliyor , storydeki videolarda şuan sorun var inmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şöyle bir otomasyona ihtiyacım var; 07-08 arası eğer araba isimli bluetooth cihazına bağlanırsa navigasyonu ve radyo uygulamasını açacak. aynı şekilde 16-18 arası da bu kontrolü yapıp yine aynı uygulamaları açacak. ben otomasyonlara baktım ancak if kısmında saat belirtemiyoruz sadece tarih belirleniyor. her gün 7-8 arası bu kontrolü nasıl yaptırabilirim? |
|
Bluetootha her bağlandığında değil de, sadece dediğiniz saatlerde mi istiyorsunuz. Öyleyse ancak şöyle olabilir belki. Otomasyon kısmında “günün belli bir saati” kısmı var. Ordan yaparsanız olur. Bence kestemenizi oluşturun önce. Sonra günün belirli bi zamanı kısmından o kestirmeyi çalıştırın. Mesala 07:00-08:00 arasında 10dk da bir otomasyon kurun, bluetooth a bağlıysa dediğinizi yapsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben bu tarz şeyleri “günün belli bir saatinde” otomasyonu ile yenmeye çalışıyorum. Örneğin hergün saat 17:00 da wifiyi açıyor, evdeki wifiye bağlanıyorsa hücreseli kapatıyor, bağlanmıyorsa wifi yi kapatıp hücreseli açıyor. Bunu günde 4 farklı saatte kontrol ediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
&amp;amp;amp;quot;Benim için müzik uykularımdaki rüyalarım gibidir, sadece ben görürüm, hissederim, yaşarım, unuturum, hatırladıklarımı aktarırım, yorumlarım... bazı rüyalar da gerçek olur. müzik iyi yada kötüdür, bir tercih yapmak ise hayattır.&amp;amp;amp;quot; Erkan Oğur...
|
|
Konumu kestirmeyle bile kapatamıyoruz. Ben açık bırakıp çoğu sistem ve uygulamaların kullanmasını kapattım ayarlardan, şarja etkisi oldu baya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 6 Mayıs 2023; 3:17:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba. Tek tıklamayla konum açma/kapatma kestirmesi mevcut mu acaba. İos 16 için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam kestirme ile tek seferde kapanmıyor ama en azından açma kapama kısmına getiriyor. O bile büyük olay bence. Kaç yıldır öyle kullanıyorum. Tek tıkla açma kapama ekranına geliyorum sonra açıp kapatıyorum 2 tıkla hallolmuş oluyor. |
|
|