Şimdi Ara

Migros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
14
Favori
41.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IRobat Akıllı Temizlik Robotu - Beyaz Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/irobat-akilli-temizlik-robotu-beyaz-p-HBV00000BIXJA
    ürün burda da 1149 TL den satışta ancak ürün açıklamalarında bir irobat yazıyor bir irobot:). ürünün özellikleri pek belirtilmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

otomatik sarj istasyonuna dönüş var mi ? filtre gibi yedek pqrcalar kolay bulunuyor mu ? çarpma düşme sensor var mi ?

sitesine baktim bilgi bulamadim . yanitlarsanuz memnun olurum

Alıntıları Göster
    Çarpma sensörü var hocam , düşmeyi test edemedim . Otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor . Ayrıca kutudan kumanda çıkıyor oradan da yönlendirme be programlama yapabiliyorsunuz . Fotoğraflarda gözükmüyor ama su hazneli paspas da çıkıyor içinden yer temizliği için . Parçalar kolay bulunur çünkü Çin’de üretim yapan bir çok markayla aynı parçalar kullanılmış .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haritalama özelliği önemli bir özellik sanırım.

tam emin değilim ama kafasına göre temizlik yapan ürünlerin kıçında, şurayı da silsin burayı da silsin diye gezinmeniz gerekiyor olabilir.

200 tl ye de bu tip robotlardan (?)(pilli gırgır ?) satılıyor, bilginiz olsun.
  • Haritalama özelliğine ihtiyaç duymadım ama tabi o daha iyi olabilir . Ben odada çalıştırıyorum girmediği delik kalmıyor . Kumandadan turbo moduna bastığım zaman motor daha güçleniyor ve bayağı güzel temizlik yapıyor . Ama bu makineye 1000 liradan fazla verir miyim asla vermem

Orijinalden alıntı: Sekurite

www.hepsiburada.com
    ürün burda da 1149 TL den satışta ancak ürün açıklamalarında bir irobat yazıyor bir irobot:). ürünün özellikleri pek belirtilmemiş
    www.sanalmarket.com.tr
    Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/irobat-queen-q1-akilli-temizlik-robotu-p-2544f86
    fiyat 1399 a çıkmış
    899 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Çarpma sensörü var hocam , düşmeyi test edemedim . Otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor . Ayrıca kutudan kumanda çıkıyor oradan da yönlendirme be programlama yapabiliyorsunuz . Fotoğraflarda gözükmüyor ama su hazneli paspas da çıkıyor içinden yer temizliği için . Parçalar kolay bulunur çünkü Çin’de üretim yapan bir çok markayla aynı parçalar kullanılmış .

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba çok kararsız kaldık normalde saplı elektrikli süpürge almayı düşünüyorduk ancak eşimle ikimiz çalıştığımız için eve yorgun şekilde geliceğimiz için akıllı süpürge bize daha cazip geldi. Siz memnun kaldınız mı fiyatını hakkediyormu gerçekten 900 tl ye düşmüşken eğer gerçekten iyiyse alalım diyoruz bizde. Şimdiden cevap için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: _traveler_88

Hocam merhaba çok kararsız kaldık normalde saplı elektrikli süpürge almayı düşünüyorduk ancak eşimle ikimiz çalıştığımız için eve yorgun şekilde geliceğimiz için akıllı süpürge bize daha cazip geldi. Siz memnun kaldınız mı fiyatını hakkediyormu gerçekten 900 tl ye düşmüşken eğer gerçekten iyiyse alalım diyoruz bizde. Şimdiden cevap için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Aynı durumdayız hocam , ben de o yüzden aldım . Fakat dediğim gibi asıl süpürgenin yerini tutmaz . Hani bir evi sürekli bununla temizleyim dersen haznesi çabuk doluyor zaten performans alamazsın ama 1-2 güne bir çalıştırayım şu pamukçukları , kedi kumunu, tüyünü vs toplasın haftada 1 büyük makineyle de alayım dersen sıkıntı yok. Ben öneririm . Cihaz küçük ama emin olun canavar gibi kumandada turbo modu var normal süpürge kadar hava çıkarıyor yanlarından . Bir de küçük olduğu için dönen fırçasına uzun saçlar dolanıyor . Onun 3-4 süpürmede bir temizlenmesi gerek

• Sekurite S kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2.5 ay önce aldım. 10-15 günde geldi. 1493 tlye kargo dahil aldım. o zaman ben alırkan kargo ücretsizdi. 160tl civarı gümrük vergisi ödedim (%20 gümrük vergisi) bide 55tl gearbest sigorta bedeli ödedim toplam 1708tl ye maloldu bana. bu arada xioaminin 2. nesili paspas özelliğide mevcut ancak evim her odası halı olduğu sebebiyle tercih etmedim. karı koca çalışıyoruz. genelde evde yokken cep telefonu ile günlük çalıştırıyoruz. haznesi küçük olsa bile hergün çalıştığı için haznesi gayet yetiyor. akşamları boşaltıyoruz o kadar. uzaktan evin istediğin odasının istediğin bölümüne gönderebiliyorsun (haritamala özelliği sayesinde). Biz çok memnunuz her defasında iyiki almışız diyoruz. Eşimin temizlik konusunda titiz olması sebebiyle bizi çok rahatlattı diyebilirim.

Orijinalden alıntı: enihat

yaklaşık 2.5 ay önce aldım. 10-15 günde geldi. 1493 tlye kargo dahil aldım. o zaman ben alırkan kargo ücretsizdi. 160tl civarı gümrük vergisi ödedim (%20 gümrük vergisi) bide 55tl gearbest sigorta bedeli ödedim toplam 1708tl ye maloldu bana. bu arada xioaminin 2. nesili paspas özelliğide mevcut ancak evim her odası halı olduğu sebebiyle tercih etmedim. karı koca çalışıyoruz. genelde evde yokken cep telefonu ile günlük çalıştırıyoruz. haznesi küçük olsa bile hergün çalıştığı için haznesi gayet yetiyor. akşamları boşaltıyoruz o kadar. uzaktan evin istediğin odasının istediğin bölümüne gönderebiliyorsun (haritamala özelliği sayesinde). Biz çok memnunuz her defasında iyiki almışız diyoruz. Eşimin temizlik konusunda titiz olması sebebiyle bizi çok rahatlattı diyebilirim.
    Siz gearbest'ten hangi marka ve modeli getirttiniz?

2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    mesajı yazmayı unutmuşum.https://tr.gearbest.com/robot-vacuum/pp_440546.html?wid=1433363 linkteki ürünü aldım. benim adlığımda kargo dahil 1493tl idi. Orijinal Xiaomi Mi Akıllı Robot Süpürge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 1 Şubat 2019; 21:10:8 >
    2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
  • ben v1 i aldim memnunum. paspas ozelligi var v2 de ancak bana uygun degildi o yuzden tercih etmedim onu, evde hali yogunlugu fazla oldugu icin. bu arada ablamda neato var oda cok iyi ancak fiyatlari pahali oldugu icin fiyat/performans xiaomi v1 robotu tercih ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sekurite

www.hepsiburada.com
    Nasa'ya Kadar Uzanan Marka Geçmişi

1990 yılında kurulan şirket, uzay araştırması için tasarlanan bir robot olan Genghis’ in geliştirilmesiyle dikkatleri çekiyor. 11 Eylül saldırılarından sonra enkaz çalışmalarına yardım eden Irobot, 2002 yılında ilk robotik süpürgeyi yaparak herkesin evine girmeyi başarıyor.

Linkteki ürün çakma hocam. Bilgiler irobot'a ait.

• Aynen hocam. Ürün irobot un çakması zaten adından belli irobAt.. Ama Hepsiburada da satışa çıkarıyorsun ve irobat diye başlayıp irobot un açıklamasını kopyalayarak devam ediyorsun. insan biraz dikkat eder demi:) NASA falan😀 .. Yalnız çin sitelerindende de bunun gibi sarj istasyonuna dönen (emiş gücü nasıl bilmiyorum yukarda sordum cevap veren olmadı) en ucuz akıllı robot süpürge 100 dolar civarında. Kargo vergi derken bu fiyati buluyor. Çakma falan da olsa iyi kötü bir TR garantisi vardır sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: globalmemo

Fiyat?
    özel mesaj gönderdim
  • Migros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TLMigros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TL

Çakma falan demedim,gözümü kararttım ve irobat queen q1 modelini migrostan 900 TLye aldım.Almak isteyen ya da merak edenler için ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Çift kutunun içerisinde iyi paketlenmişti.Kutu içerisinden ana ünite,şarj ünitesi, mop ünitesi, kumanda,2 adet yedek döner fırça,1 adet yedek mop bezi ve Türkçe kullanma kılavuzu çıktı.Cihazda hem vakum hem de gırgır fırçası özelliği var.Ürünün malzeme kalitesi beklediğimden iyiydi. Çin sitelerinden uzun zamandır takip ediyorum görsel olarak o sitelerdeki 500-700 TL arasındaki ürünlerden değil;daha kaliteli duruyor. Çinden kargo dahil 900 TLye buna benzer bir ürün de getirtebilirdim ama bu ürünün Türkiyede ne kadar güvenli bilmiyorum ama az da olsa bir garantisi ve bir muhatabı var:https://emperorr.com/ .(İnternet sitesi çok basit,ürün detayları yetersiz, açıklamalar kopyala yapıştır,çakma,amatör v.s. falan ama şimdilik telefon açtığımızda cevap veriyorlar:) Cihaz aynı isimle çin satış sitelerinde yok, hangi ürünün taklidi ya da oradaki hangi marka ürünle birebir aynı bilmiyorum ama öğrensek yedek parça açısından iyi olabilir. Yine de ürün çok hoşumuza gitti, bir tane de anneme daha kaliteli bir ürün olan ilife v7s plus (kargo+vergi 1300 civarı) gearbestten almayı düşünüyorum.
    Cihazdaki modlar:
    1.Auto: En sık kullanılan mod birbirine paralel zigzaglar çizerek temizlik yapıyor.
    2.Spot: Dairesel hareketlerle temizlik yapıyor. Kırıntı falan döküldüğünde bu mod kullanılabilir.
    3.Max : Daha güçlü emiş gücü.
    4.Klasik:Rastgele hareketler yapıyor. Evinde çok halı olanlar için bu mod tavsiye ediliyor.
    5.Home: İstediğiniz zaman kumandadan bu tuşa basarakcihazı şarj istasyonuna gönderebilirsiniz.
    6.Plan: Önceden her gün için belirli aralıklarla temizlik planı yapılabilir.
    7.Clock:Birkaç dakika veya saat için çalışması ayarlanabilir..

Gelelim performansına; cihazın emiş gücü, pil gücü, çalışma gücü gibi veriler gözüme çarpmadı kılavuzda ve sitesinde..Ancak cihazın emiş gücü topladığı toz bizi şaşırttı doğrusu. Üstelik normal süpürgeyle süpürmek için yer değiştirmeniz gereken eşyaların altına da sorunsuzca girdi temizledi ve çıktı.Evdeki tüm halılara sorunsuz çıktı,indi. Rastgele (klasik) modda aynı yerden birkaç kez geçtiği de oluyor atladığı yer de; ama acele etmezsek atladığı yerden de geçiyor. Ama telefonla eşleşip nerelerden geçtiğini görebilsek daha iyi olurdu tabi, bu bir eksiklik. Ben oda oda temizlik yaptırdım bu yüzden toplam çalışma süresini ölçmedim ama yeterli olacağını düşünüyorum. Çalıştırdığımız odada pili zayıfladığında ya da kumandadan eve dön tuşuna bastığınızda önce bir duraklıyor sonra derin bir nefes alıp sağa sola bakıyor sonra da evine gidiyor.Çocuklar kumandalı araba gibi yön tuşları ile de temizlik yaptırıyor. Hele hele Eşimin çok hoşuna gitti; eve gelin geldi diyor:) O bulaşıkları makineye dizerken bizim gelin çalışıyor:) Özellikle halıları normal süpürgeden daha iyi temizlediğini söylüyor. Yani giriş seviyesi için hem fiyatı uygun,hem verimli hem eğlenceli bir ürün,sonrasında ne olur, ne düşünürüm bilemem;şimdilik cihazla ilgili ilk gözlemlerim bunlar. Fotoğraf ta ekledim bakmak isteyene,herkese kolay gelsin ..

• Sekurite S kullanıcısına yanıt
    Hangi migrostan aldınız ? Siteden mi ? Fiziksel mağaza mı ?

Buradan mı aldınız ?

Fiyat güncellenmemiş gibi geldi bana.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.