Şimdi Ara

ASUS DRW-1608P DVD YAZARKEN HATA VERIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://http://img264.imageshack.us/my.php?image=dvdyaz305mhatas305dh5.jpg

Arkadaslar linkteki resimde de goruldugu gibi yuksek veya dusuk hizda dvd yazim hatasi veriyor servise gonderdim yapildimi bilmiyorum ama bise yok dediler geri geldi hala ayni hatayi veriyor ayrica firmware da yaptik olmadi dvd yazicidanmi yoksa nerodanmi? onerilerinizi bekliyorum

tesekkurler

Think Different!
  • IDE kablosunud degistirdik ve philips marka dvd kullandik yine ayni
  • Bunları da deneyin; DVD/CD-RW'nin IDE kablosu anakarttan direkt olarak gelsin. Güç kablosu da aynı şekilde olsun.. PSU'dan gelen güç kablosu sadece DVD/CD-RW'ye bağlı olsun, beraberinde başka bir donanıma bağlı olmasın. NERO'yu kaldırıp tekrar kurun, kullandığınız Nero 7 ise Nero 7 CleanTool yardımıyla silebilirsiniz.

Umarım faydalı olur,

Kolay gelsin..
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dvd-rw cd yazmıyor!
    17 yıl önce açıldı
    DVD-RW Okuma ve yazma hatasi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.