Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.535
Cevap
28
Favori
109.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tekrar baktım aynı sonuçlar, benim sabit bir problemim olmadı şimdiye dek genel arızalarda sorun yaşıyorum sadece. bu konuda bahsedilen 20:00-24:00 ping/yavaşlık olayı pazar günü birkaç kez oldu bende sadece. antalyadayım bu arada +10-20 ping fazlalığı vardır büyük ihtimal istanbul'a göre.

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Ocak 2020; 20:36:23 >

• Online oyunlar oynanmaz hale geldi. Özellikle cs-go 160 ms altını göremiyorum inanılmaz düştü.
  • Kabul edilebilir ping değerleri nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün her gün bu Twitch böyle mi olacak ya? İzleyemiyoruz. Kalıcı bir çözüme ihtiyaç var.
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    yine mi sorun var sizde? bende normal şu an

1 saat önce siz 4 saat önce başka arkadaş tekrar yazmış görmemiştim onları, bende hep düzgündü bugün ilginç

edit : şimdi başka kanalda farkettim bende de var ama dünkü kadar değil 2dkda bir falan oluyor, her kanalda da olmuyor ayrıca twitch'in serverlarından bazıları ile sorun yaşıyoruz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Ocak 2020; 22:23:23 >
  • 172.17.1.227 ara bağlantı noktasına bağlı olup DNS veya paket kaybı sorunu yaşayan var mı? Twitch'i veya YouTube'u izlemeyi bırakın sitesine bile bağlanamıyorum. (Hız testlerinde herhangi bir sorun görünmüyor.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta 10 gündür bende de ping sorunları ve özellikle 2 gündür twitch'te ciddi sorunlar var. Öğlenden önce source 10 tane kanal izlesem bir şey olmuyor. Öğleden sonra özellikle saat 4-5 gibi 480p üzeri izleyemiyorum. Saat 9'a kadar 360p izleyebilirken şuan 160p üzerinde yayınlar donuyor... Şimdilik tek tesellim ping sorunum olmaması ancak "vana kısma" diye tabir ettiğimiz şeyi yaşıyorum, sabah hiç bir sorun yokken, ülke içi değerlere göre yapılan bir geri dönüş harici bir çalışma yok.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı dün düzelmeden önceki gibi sorun var şu an. Sürekli donuyor yine.
  • Galiba son yaşanan sıkıntı benimde dahil olduğum sınırlı bir azınlığı etkiliyor.Sorunun çözülmediğini açıklamadaki sorunu ''kalıcı olarak'' çözdük denilmesinden anladım zaten.
  • Bu konuyu görmek gerçekten içimi rahatlattı. Mixer.com üzerinden 1080p video izlerken, youtube ve twitch.tv tarafında 360p dahi izlenmiyor. Son 2 gündür durum bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nau

Bu konuyu görmek gerçekten içimi rahatlattı. Mixer.com üzerinden 1080p video izlerken, youtube ve twitch.tv tarafında 360p dahi izlenmiyor. Son 2 gündür durum bu şekilde.
    youtube ta sıkıntı yok
    google dns kullanıyorum

yurtdışı ping süreleri normalden 40-50ms fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 31 Ocak 2020; 0:24:10 >
  • Ping sıkıntısı gözükmüyor kapasite sorunu kaynaklı bir sorun gibi gözükmüyor.Akıllara tek gelen bazı internet sitelerine ve uygulamalara bant genişliği sınırı uygulanıyor seçeneği kalıyor.
  • Nau kullanıcısına yanıt
    En büyük sorun Twitch'de hocam. Geri kalan platformlarda sorun yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

youtube ta sıkıntı yok
    google dns kullanıyorum

yurtdışı ping süreleri normalden 40-50ms fazla.

Alıntıları Göster
    Aynı şekilde google dns kullanıyorum hocam fakat youtube ve twitch benim için tamamen ölü durumda, 360p yapsam dahi hiç bir şey izleyemiyorum. Fakat Netflix ve iptv tarzı uygulamalar cam gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nau

Aynı şekilde google dns kullanıyorum hocam fakat youtube ve twitch benim için tamamen ölü durumda, 360p yapsam dahi hiç bir şey izleyemiyorum. Fakat Netflix ve iptv tarzı uygulamalar cam gibi.

Alıntıları Göster
    youtube 4k sıkıntısızdı dün akşam
    şuan isntanbula 12ms , frankfurta 57ms(dün akşam 97di) ping alıyor bağlantım
  • Twitch'deki problem gece 2 gibi düzeldi. Şu anda da sıkıntı yok ama 2 gündür öğleden hemen sonra sıkıntı oluyor ve akşamları izlemek mümkün olmuyor Twitch'i.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dün sabah arıza kaydı oluşturdum. Ancak halâ geri dönüş yapılmadı. Hatta bu sabah trace route sonuçlarımı da ekledim. Zahmet olmazsa öncelik tanımlayabilir misiniz? 2 gündür birçok siteye erişim sağlayamıyorum.

http://dosya.co/ousrl0l20msm/TraceRoute.zip.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunu detaylı olarak inceleyebilmemiz için tracert testi ile birlikte GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanılan sorunu detaylı olarak inceleyebilmemiz için tracert sonucu ile birlikte GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.