Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
28
Favori
108.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Zam yapmasını biliyorsunuz bari aldığınız paranın hakkını verin. Çökmeden sonraki sorun neden kaç gündür düzeltilmiyor? Akşam saatlerindeki ping yükselmesi can sıkmaya başladı. İnsanları oyalayarak ne yapılmaya çalışılıyor? 6 aydır benzer sorunlar yaşanıyor buna kalıcı bir çözüm getirmek bu kadar mı zor? Bıktırdınız artık.
    Abi adamlar o kadar yalancı ki.

Çökme sorununa bile ''Kapasite artımı sırasında meydana gelen ...'' diye apardılar.

tabi, ülke genelinde kapasite artımı yapılırken çöktü. eee, o yüzden internet sitesi ve uygulama da çöktü

hahaha. Yahu güldürmeyin. Yalan söylemeyin. Yakışmıyor.
  • Yer güngören ping 70/80 arası birşey izliyemiyoruz 1 hafta böyle bölgede calışmamı var türknet destek bilgi verirmisiniz
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mates34

Yer güngören ping 70/80 arası birşey izliyemiyoruz 1 hafta böyle bölgede calışmamı var türknet destek bilgi verirmisiniz

Çalışma yok hocam. Zam yaptılar daha iyi hizmet diye. Yaptıkları ortada.

Bildiğin ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Olanı da bozdular.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi ben bu sorunu 3-4 aydır yaşıyorum. Ne hikmetse farklı adreslerde bulunan referans olduğum arkadaşlarım da aynı sorunlardan muzdarip.

• Bilgilendirme;

20 mayıs pazartesinden, 27 mayıs pazartesi 09:10 tarihine kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır. Ping ve hızda stabildir.
    Diğer arkadaşlar da sorunun olmadığı bir hafta, ara tarihler de bu şekilde paylaşır ise daha sağlıklı bir süreç olacağına inanıyorum.

Keyifli forumlar.
  • Son 5 gündür ping sorunu yaşıyorum bağlantım kesiliyor ya da yavaşlıyor stabil değil kısacası. Destek kaydı oluşturdum sorun yok dediler, bugun fax çektim turknet ile bağları koparıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhyldz41

Son 5 gündür ping sorunu yaşıyorum bağlantım kesiliyor ya da yavaşlıyor stabil değil kısacası. Destek kaydı oluşturdum sorun yok dediler, bugun fax çektim turknet ile bağları koparıyoruz :)
    Ben de faks çekmiştim. Şöyle kralsın böyle düzelticez dediler.

Şimdi ''net tarih veremiyoruz iyi günler dilerim'' spamlıyorlar bana.

Dilekçeyi hazırladım tekrar yarın yine göndereceğim. Ararlarsa inanma hocam.
  • 19.00 sonrası Türkiye içi 5-8 değerinden 47-50 değerine çıkıyor. Yurt dışıda aynı oranda artış sağlıyor.

Bunun haricinde 3 aydır sorunsuz 75Mbps alan hat 8Mbps görüyor. [resim güncellendi]

edit : alttaki resim hatalı yüklenmiş.

18:37 aldığım test sonuçları :

edit 2: şuan saat 20:43 halen sorun çıkmadı bekliyorum.

edit 3 : saat 21.37 ping sorunu başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 28 Mayıs 2019; 21:38:36 >

• acbold kullanıcısına yanıt
    Eğer ping sorunları bu akşam yoğun olarak internet hizmeti kullanılan saatler içerisinde de devam ederse sorun yaşayan kişilerden trace testlerini yapıp müşteri numaraları ile buradan paylaşmalarını rica edeceğim. Ben toplu olarak trace testlerini alıp konuyu kontrol ettirip size geri dönüş yapacağım.
    Dalga mı geçiyorsunuz? Bi de trace testleriyle uğraşıp size mi atıcaz? İsterseniz gelip network testlerini de yapalım ne dersiniz?

Bir sorun var ki yazıyoruz. Bunu düzeltmek, kontrol etmek sizin sorumluluğunuz.

Bıktırdınız. İsteklere bak ya

• Sanırım bu konunun açılış amacını bilmiyorsunuz. Bilinçli ve bizim için bir o kadar değerleri kullanıcılarımız sorun yaşandığında bize direkt olarak buradan veya PM üzerinden bilgi veriyorlar. Biz onlarla birlikte, onların yardımıyla gerekli testlerimizi yapıyoruz. Daha sonra ben bu yapılan trace testleri Network Operasyon tarafına iletiyorum ve kontrol ettiriyorum.
    Tabii trace testi yapıp yapmamanız sizin düşünceniz. Biz kullanıcılarımızla her zaman yakın olduk. Onları kendimize yakın hissettik. Sağ olsunlar bize bu konularda yardımcı oluyorlar.

Diğer İSS'lerde böyle bir müşteri profili olmadığını söylemeden edemeyeğim. Hazır konusu açılmışken buradan bize yardımcı olan ve olmaya çalışan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederim. Herkese iyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 28 Mayıs 2019; 15:24:12 >

O zaman siz bana bu mesajla bilinçsiz ve değersiz diyorsunuz.

Trace testi yapmayı bilmediğimden de pinge mahkum kalacağım. Doğru mu?

• Ben size böyle bir şey söylemedim. Yanlış anladınız yazdıklarımı sanırım... Bizim için tüm kullanıcılarımız ayrı ayrı değerliler.
    Trace testi yapmayı bilmiyor olabilirsiniz. Herkes zaten bilmek zorunda değil. Bilen kullanıcılarımız yapıp bize zaten atıyorlar. Bu testler ve örnek müşterileri üzerinden konuyu takip ediyoruz ve yaşanılan bir sorun varsa çözüme ulaştırıyoruz. Ping sorunu yaşayan tüm kullanıcılarımızın sorunu çözülüyor. Sadece trace testi yapıp atan kullanıcılarımız değil. Siz burayı da yanlış anlamışsınız.
    Ben gayet iyi anladım. Siz de anlatmak istediğinizi anlattınız.

Kullanıcılarla iyi bir bağ kurmadınız. Bunları yapmaya kullanıcıları mahkum ettiniz. Hak ve bağ sayıyorsunuz.
    Siz de bunu anlamadınız sanırım.

Sorumluluğunuzda olan şeyleri yapsanız ne ping kalır, ne yalan beyanla abone yaptığınız,kandırdığınız kullanıcı kalır.

Benim vasıtamla selam çaktığınız kullanıcılar gerçeği değiştirmiyor. Herkesi ne kadar mutsuz ettiğinizi bir kez daha düşünün.

Baba ile çocuk arasında güzel bir bağ vardır.
    Baba çocuğu döver. Bağ hala mecburen kalır.
    Çocuk babanın istediklerini yapar.
    Ama zorunluluktan.

Bunu anlamanızı dilerim.

Sorun 21.35 de başladı takip ediyordum.

18:37

21:35

• Bunları sizin network ekibinizin görebilmesi lazım. 17 senedir ilk kez başıma geliyor.
    Ama alın.
    Bu arada üst katta ablamlarda aynı testi yaptım 7ms çıkıyor. TTNET.

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

882432504 devre numarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutz -- 28 Mayıs 2019; 23:12:7 >

TTnet te sıkıntı yok çünkü bu turknet kaynakli sorun.bölgenizde çok fazla turknetli var kullanım yoğun şekilde artmış bağlı olduğunuz ssg de büyük ihtimalle.Tracert atmanız isteniyor ki nerede yoğunluk olduğu anlaşılsın.Kimse sizi ping e mahkum etmiyor.İşleri kolaylaştirirsaniz daha kisa sürede çözüme kavuşursunuz.Ben 2011 turknet ve tekrardan 2018 ağustos müşterisi olarak genel olarak prime time diye adlandirdiğimiz saatlerde ping ve hiz sorunlarini cozmek icin bu konuyu açtım.Evet ilk başlarda bizde agresiftik yok işte niye düzelmiyor,niye ozellikle her akşam falan derken sorunun kaynağını araştırmalarını istedik.kendileri foruma özel gayrettepe deki ana merkezlerine davet ettiler orada da bu meseleler konuşuldu.Yani agresiflik direk çözüm getirmiyor.@TurkNetDestek ile daha içli dışlı olduk.Müşteri müşteri hem kendi destek konusundan hem de buradan ilgilendi ve halen ilgileniyor.O yüzden şu agresif üslubunuzu düzeltmenizi isteyeceğim ve bu sorunu yaşayan tek siz değildiniz.@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 28 Mayıs 2019; 22:48:14 >

• acbold kullanıcısına yanıt
    2.hop şişmiş saturasyon var buyuk ihtimalle.buna bağlı bi kapasite arttirim calismasi yapilabilir

• BasbugAtaturk kullanıcısına yanıt
    Umarım çözerler. Akşam bir kaç saat oyun keyfimiz var...

Saat 22.52 sorun devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BasbugAtaturk

TTnet te sıkıntı yok çünkü bu turknet kaynakli sorun.bölgenizde çok fazla turknetli var kullanım yoğun şekilde artmış bağlı olduğunuz ssg de büyük ihtimalle.Tracert atmanız isteniyor ki nerede yoğunluk olduğu anlaşılsın.Kimse sizi ping e mahkum etmiyor.İşleri kolaylaştirirsaniz daha kisa sürede çözüme kavuşursunuz.Ben 2011 turknet ve tekrardan 2018 ağustos müşterisi olarak genel olarak prime time diye adlandirdiğimiz saatlerde ping ve hiz sorunlarini cozmek icin bu konuyu açtım.Evet ilk başlarda bizde agresiftik yok işte niye düzelmiyor,niye ozellikle her akşam falan derken sorunun kaynağını araştırmalarını istedik.kendileri foruma özel gayrettepe deki ana merkezlerine davet ettiler orada da bu meseleler konuşuldu.Yani agresiflik direk çözüm getirmiyor.@TurkNetDestek ile daha içli dışlı olduk.Müşteri müşteri hem kendi destek konusundan hem de buradan ilgilendi ve halen ilgileniyor.O yüzden şu agresif üslubunuzu düzeltmenizi isteyeceğim ve bu sorunu yaşayan tek siz değildiniz.@TurkNetDestek
    Bu sorun hala devam ettiğine göre, agresif olmamak da çözüm getirmiyor.
    Agresifliğim de sana olmadığına göre bunu sorun edip bana düzelt dememen gerekiyor.
    Aylarca güncelleme paylaşmışsın.
    61 sayfa olmuş.
    Neden çözülmüyor? Neden TTNET'de olmuyor? Ben sana söyleyeyim.
    Ne kadar kızsak da işlerini düzgün yaptıkları için.

Ofislerine çağırmadan da sorunları biliyorlardı. Amaçları belli.
    Orada bunları konuştunuz ne oldu? Bende olmayan ping birden oldu.
    Ben göz boyama değil, hakkım olanı istiyorum.
    Ben onlardan standart hizmet istiyorum.

Sen emin ol, onlar zaten her şeyin farkında.
    İşlerini yapsınlar.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.