Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çektiğiniz videolarda ses olmayacak ya da çok az derinden olacak o bant yüzünden hocam bunu da unutmayın, video kayıtlarında ses kayıt ediyor çünkü kendileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

pm atıp/okuyamıyorum

cihazdamağlum kronik sorunlar mevcut mu? sesin boğuk kesik kesik gitmesi vb

Alıntıları Göster
    cihazda sesle alakalı wifi ile alakalı hiçbir sorun yok ama 1.050 e satıldı.
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Bunu da akşam eve gidince deneyeyim
  • Ben bir şey demiyorum yorumları geriye doğru okuyun anlarsınız ben telefonu 1600 küsür liraya aldım bu telefon ilk çıktığında 2000 küsür liraya satılıyordu diyeceklerim bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirgen05 D kullanıcısına yanıt
    Ne 2 bin küsürü hocam. 3500 civarında bir fiyat ile çıkış yaptı. 3599 olabilir hatta.
  • Daha beteri ben 2000 küsür hatırlıyorum da daha betermiş

• İlk çıkış resmi fiyatı 2899 TL idi, 3600 de iyi sallamışsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-796B68838 -- 25 Haziran 2020; 14:3:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirgen05

Ben bir şey demiyorum yorumları geriye doğru okuyun anlarsınız ben telefonu 1600 küsür liraya aldım bu telefon ilk çıktığında 2000 küsür liraya satılıyordu diyeceklerim bu kadar
    eski mesajları okudum..

sesin boğuk gitmesi-->bant
    kötü/geç çeken kamera-->gcam
    güncelleme almaması-->gsi

sorunlar ve çözümleri bu şekilde gördüğüm kadarıyla..ilave olumsuzluklar mevcutmu?

bu telefonun 2980tl(500$) hiçbir zaman etmez..Gerçi tr de hangi telefon ederi kadar satılıyorsa..Çok övülen 8pro bile 1350tl(220euro) çinde bizde 2450tl(350euro)..Bu arada bizim maaşlarda tayyip lütfuyla 350euro olduğunuda unutmayalım..Maaş/telefon ücreti olarak en zengin ülke biziz mübarek

• NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Kartallar yüksekten uçar
    Denedim video da ses yok, cazır cuzur bişiler geliyor. Mecbur bantı söktüm
  • Ben bunu aci şekilde tecrube ederek farkettim hocam. Sanirim kimse pek video cekmedigi icin farkedilmemisti oncesinde

Bizde telefonu babam kullanıyor. Video çeken birisi değil ama 40 yılın başı bir yerde lazım olur, sonrası hüsran olmasın. Mecbur söktüm, bilgilendirmeniz için teşekkürler.
  • Bu sesin boguk gitmesi /kesilmesi olayini ben hic yasamadim sirf meraktan yaptım hocam. ise yarıyor mu onu da bilmiyorum. kameranın yanındaki bir mikrofon video kaydı dışında gurultu engelleme ozelligi oldugunu da sanmiyorum acikcasi.

rica ederim.

• General mobile 9 pronun son kullanıcıya sundukları rom orjinal değilmiş böyle bir açıklama gördüm Internette lineage rom alıp modifiye yapip kullanıcılara sunuyorlarmis bu nedenle ses sorunu wifi şebeke çekim sorunu custom romlarda olan acemi yazılımcı işi olduğu için hata kayniyormus.
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

• Pasa86 kullanıcısına yanıt
    10 beta erfangsi olayindan bahsediyordur buyuk ihtimal hocam , heralde o yazan arkadas daha yeni ogrendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

10 beta erfangsi olayindan bahsediyordur buyuk ihtimal hocam , heralde o yazan arkadas daha yeni ogrendi.
    Olabilir

• sürekli video çekiliyor, sürekli resim çekiliyor
    hiçbir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Ne 2 bin küsürü hocam. 3500 civarında bir fiyat ile çıkış yaptı. 3599 olabilir hatta.
    DXOMARK A VERDİKLERİ PARAYI ÇIKARTMAK İÇİNDİR.
  • Arkadaşlar bugün bir şey farkettim ekran ayarlarından ve geliştirici seçeneklerinden gece modu açık olmasina rağmen bildirim panelim bembeyaz, bugün kendi kendime " eee bu siyah değil miydi ? Yanlış mı hatırlıyorum " dedim.

Kim bilir ne zamandır böyle yeni farkediyorum. Bu arada destekleyen uygulamalarda ve Google play markette arayüz hala siyahtı.

Dedim bir sifirlayim belki düzelir, şu an Google play market de dahil hiçbir uygulama siyah olmuyor

Benzer şey gözlemleyen yaşayan oldu mu, cihaz çift simkartli,
    Evdeki diğer tek simkartli da bu durum yok ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 13 Şubat 2020; 23:5:14 >
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.