Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet 3000 tl sınırındaydı neredeyse. Ben 1600 e aldım. Herkez o kadar aşağılıyor ki telefonu... Bence ödediğim paraya göre 10 numara telefon. Iphone 6 ilk çıktığında kızıma aldım 2900 tlye. Kendime de 4 g aldım 700 tl ye. Iphone bizi 4 g den daha önce terketti malesef :D
  • Arkadaşlar merhaba,

Benim telefonum bozulduğu için gm 9 pro almayı düşünüyordum ancak burada çok kişi şikayette bulunmuş. telefonda oyun oynayan birisi değilim, müzik ve sosyal medya için gm 8 3/32 almayı düşünüyorum fiyatı da uygun. siz ne dersiniz bu duruma?
  • Pie sürümünü yükledikten sonra 8.1 Oreo sürümüne dönüş yapılabiliyor mu ? Root kullanmadan . Dönen arkadaşalr varsa bilgilendirme yaparlarsa sevinirim
  • google haritalar zaman çizelgesi çalışmamaya başladı sizdede aynı sorun varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

google haritalar zaman çizelgesi çalışmamaya başladı sizdede aynı sorun varmı
    Bu problem galiba telefon modeli ile ilgili değil. Ben halen GM 5+ kullanıyorum. Bende de 23 Ağustos'tan sonra zaman çizelgesinde "Ziyaret edilen yer yok" diyor devamlı. Çok düzgün çalışmasa da GPS'den olduğunu sanmıyorum çünkü navigasyon iyi kötü halen çalışmakta.

Bununla ilgili Google'a geri bildirim de gönderdim.
  • Yav arkadaşlar,gm9 pro telefon kilitli durumda iken cihazın sesi açılıp kapatılabiliyor,üst bildirim barındaki tüm işlevler kontrol edilebiliniyor.Yani telefona okadar parmak izi,yüz tanıma kilidi falan koy fakat herkangibi biri benim telefonumu eline alıp sesisi kısabilsin mobil verimi kapatabilsin,telefonu uçak moduna alabilsin.Bu nasıl bir kilit nice bir kilit.Başka hiçbir telefonda böyle bir saçmalık görmedim ben.Müşteri hizmetlerini aradım sordum cihazın yazılımının böyle olduğunu söylediler.Tam bir saçmalık değilmi sizcede?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar herkese mrb
    bende bugün gm9 pro alarak aranıza katıldım
    herkesin överek beğenerek kullandığı gcam yüklemek için sıfır aldığım telefonu hemen rootladım
    fakat telefon her açılışta sıyah ekranda the bootloader unlocked uyarısı alıyorum uyuz oldum bu uyarı herkeste varmı yoksa sadece bendemi var
    ayrıca telefonu direk rootladım qfil yedeğinden bahsetmişler ben böyle bir yedek almadım
    ilk orjinal haline geri dönme şansım varmı veya bu uyarı ekranından nasıl kurtulurum tşkler★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaOsMaNiA -- 29 Ağustos 2019; 1:28:56 >

• KaOsMaNiA K kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidini açıp sonra root atman gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera ve flashdan sonraki küçük delik

• erdalogretmwn E kullanıcısına yanıt
    bu deliği neden kapatıyorsunuz ne amaçla hangi sorunu çözmek için
  • Gcam ile çekilen bir iki fotoğraf daha. Bazı arkadaşlar daha çok fotoğraf atmamı istiyor :) Zaman buldukça koyuyorum buraya sanırım telefonumu çok seviyorum.

★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

• neyro61 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun görüşme sırasında sesin kesik kesik gelmesi. Bazen telefon rüzgar alırsa dış ortamdan gelen sesi kesmek için ikinci mikrofonu yani kapattığım mikrofonu kullanıyor ancak yazılım yada donanımda bir sorun var sesi tamamen kesiyor. Bende tek mikrofonlu yapıyorum. Dış ortamın gürültüsünü kesmiyor ama karşı taraf sesin kesik kesik geliyor da demiyor. Türk işi çözüm yani

• jordan230 J kullanıcısına yanıt
    neden olmasın androidin özgürlüğü bu zaten.

General Mobile
    General Mobile - Türkiye'nin Yerli Akıllı Telefon Markası
    https://www.generalmobile.com/tr/destek/yazilim-guncellestirme/GM9Pro-Single

Bu sene o sene mi fırtına? :))

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    La he he o sene bu sene hemşerim :))

Olsun artık bee :))

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Burasi yeri degil ama bi ``yarim yarim `` dansı yapacaz artık 😀

Hadi inşallah :)

• Pie sürümünden 8.1 peki dönüş nasıl yapılır anlatım veya link varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordan230 -- 29 Ağustos 2019; 16:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefona
    hızlı tuşla telefon nosu atayabiliyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.