Şimdi Ara

Şişman tatlı bir kız yanında kaslı 1.80 kumral erkek sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bişey sizce absürt durur mu? Sevdiğim kızları kıskandırmak için böyle bişey yapsam gülünç durur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız çirkin ve çok şişmansa büyük ihtimalle diğer kızlar kıskanmazlar.Aynısı nı yaşadım biraz dalga geçebilirler onu söylim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Phanteks p400a - Lg gn600-b
  • ss atta bizi yorma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • kadin erkek adaletsizligi oyle bir raddeye geldi ki boylu poslu genclerimiz caresizlikten sisman kizlara gidiyor. ben sahsen kendi serefimi korur kendimdan daha kotu biriyle cikmazdim

senin soruna gelirsek sevdigin kizlar seni sisman kizla cikarken gorurse sen daha rezil olursun seni ezik sanarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 31 Ağustos 2018; 12:44:25 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.