Şimdi Ara

AYT GEOMETRİ BİR BANA MI ZOR GELDİ?(30.SORU SONRASI-ANALİTİK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
12.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin çevre baraja oynayanlar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt geo sanırım bu seneki en şok etkisi yaratan şeydi. Hiç mi bizi düşünmediniz insafsızlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

3 sene kalmış baraj falan milleti küçümsemen komik oluyor.
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hahahanxmabxnd hedef ilk 1 milyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Barışş9999

Hahahanxmabxnd hedef ilk 1 milyon
    Boş insan.
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Ben kimseyi küçümsemedim kardeşim.

Senin tek sorunun lafları kendini hakli çıkartacak şekilde anlaman.

• Benim de aynı şekil. Vektörlerden 2 soru koyup dörtgenleri adamakıllı sormamaları saçma olmuş. Mat kısmında 1-2 boş var yanlış yok. Geometride vektörler yaktı beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben kimseyi küçümsemedim kardeşim.

Senin tek sorunun lafları kendini hakli çıkartacak şekilde anlaman.
    Sen ne şekilde anladın pardon neyse daha cevap yazmıcam.
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Ee yazma bi zahmet

• Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    Apotemi fasikulu ve cesitli denemeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 dışında zor soru yoktu,o da 2017 eğim sorusuna benziyordu. Pusulalı soruya da zor diyen bi zahmet üniveristeye girmesin. İlk kez gördüğünüz her şey zor mu oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca sene içinde bas bas bağırdık;konu elemeyin soru sayısı azaldi her konunun değeri arttı diye. Ben sene başından beri yapamıyorum diye sürekli üçgenler ve düzgün çokgenlere çalıştım 1 tane kural sorusu gelmedi. Onun yerine 3 tane vektör,1 elips geldi. Dershanedeki geometri hocası hep konikler kolay çıkar kolay çıkar dedi milleti manipüle etti,ben gittim konik fasikülü çözdüm elips sorusunu yaptım,kolay soru da değildi.

2limit 4 türev 4integral 3 trigonometri geldi. Kim lti'nin toplam 10, trigonometrinin 3 tane geleceğini düşünüyordu sene içinde? Bu sinav resmen ibret alınacak bir sinav oldu. Ne yapın ne edin eksik konu bırakmayın sormazlar diye. Yapamıyorum diye çalışmazsınız kolay sorarlar, çok güvendiğiniz konuları yanlış yaparsınız.

• quote:

Sen de keşke kendin yapamayınca millette yapamamıştır demeyi bıraksan keske
    Hocam tam doksana çakmışsınız lafı helal

• quote:

HDHAHDHQHSHHAAHASDBHQBDBABS

• Sanırım en akıllıca hareketim vektörler elips çalışmam oldu son hafta :) Acil geometri 2 bitirdim.
    Analitiği sıkı tuttum ve beklediğimden daha fazla soru geldi :D

Tek pişmanlığım pkob çalışmak 1ay :D Çıkan permütasyon sorusu yanlış :D Olasılıkları doğru yaptım ama
  • regista1 R kullanıcısına yanıt
    Biri ben.Vektör analitik çember denk konikler 5 soru falan gelir üçgen daire katı cisim kare falan 10 soru gelir dedim sonra g.te geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: xKisaBoylu

Hocam tam doksana çakmışsınız lafı helal

Alıntıları Göster
    Dikkate almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil Peep

Ayrıca sene içinde bas bas bağırdık;konu elemeyin soru sayısı azaldi her konunun değeri arttı diye. Ben sene başından beri yapamıyorum diye sürekli üçgenler ve düzgün çokgenlere çalıştım 1 tane kural sorusu gelmedi. Onun yerine 3 tane vektör,1 elips geldi. Dershanedeki geometri hocası hep konikler kolay çıkar kolay çıkar dedi milleti manipüle etti,ben gittim konik fasikülü çözdüm elips sorusunu yaptım,kolay soru da değildi.

2limit 4 türev 4integral 3 trigonometri geldi. Kim lti'nin toplam 10, trigonometrinin 3 tane geleceğini düşünüyordu sene içinde? Bu sinav resmen ibret alınacak bir sinav oldu. Ne yapın ne edin eksik konu bırakmayın sormazlar diye. Yapamıyorum diye çalışmazsınız kolay sorarlar, çok güvendiğiniz konuları yanlış yaparsınız.
    Pusula ya kolay diyip 33.soru ve konik sorusuna zor demek ayrı bi ironi ayrıca bu forumda ve kendi dersane çevremde çoğu kişiyle 9-10 lti, 2-3 trigo bekliyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Barışş9999

Pusula ya kolay diyip 33.soru ve konik sorusuna zor demek ayrı bi ironi ayrıca bu forumda ve kendi dersane çevremde çoğu kişiyle 9-10 lti, 2-3 trigo bekliyorduk

Alıntıları Göster
    Pusulanin neresi zordu kardeşim? AB'nin tam dikine kuzey diyorsun, ikizkenari işaretliyorsun soru bitiyor. Konike zor demedim, gözünle oku.

Helal senin dersane çevrene. Forumda kimse dediğin rakamları beklemedi,uydurma bir yerinden.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.