Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.053
Cevap
78
Favori
560.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunları düşünüyorum ama şöyle dikkatlice baktığımda fiyat dışında hiç bir fark yok gibi.

mobil.mobilcadde.com
    Eiroo Carbon Shield LG G7 ThinQ Ultra Koruma Siyah K�l�f
    https://mobil.mobilcadde.com/eiroo-carbon-shield-lg-g7-thinq-ultra-koruma-siyah-kilif-93975

www.hepsiburada.com
    Microcase LG G7 ThinQ Brushed Carbon Fiber Silikon Kılıf Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/microcase-lg-g7-thinq-brushed-carbon-fiber-silikon-kilif-p-HBV00000HH4FL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncelleme icin illa bridge lazim degil. telefonu kontrol edin, telden de veriyor.

• Resimlerde fark görünmüyor zaten ama asıl iş malzeme kalitesi ve kesimde. Üst taraflarda spigen ile aynı başka marka kılıfı karşılaştıran bir arkadaş vardı. Yanyana koyunca asıl kaliteli olan fark ediliyor. Birde kötü kılıf olunca zamanla arkasına giren tozlar daha çok çizebiliyor.

Ayrıca yorumlarda sadece 1 kere kulaklıkla müzik performansına dair birşeyler okudum. Benim gibi çok sık müzik dinleyen ve müzik kalitesine önem veren kişilerden kulaklıkla müzik performansına dair yorum alırsam çok mutlu olurum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme yapan arkadaşlar sonra fabrika ayarlarına mi döndürmek lazım telefonu

Lg g7 kullandın mı bilmiyorum ama o sorunların hepsi aşıldı kanaatindeyim. Şu an g7 kullanıyorum ve aşırı memnunum, ayrıca g7 ile ilgili herhangi bir kronik problemle karşılaşan görmedim. Biraz haksızlık ediyorsunuz bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

Arkadaşlar merhaba, bir süredir konunun dışarıdan takipçisiyim. Bu hafta içerisinde bi aksilik çıkmaz ise ben de telefonu alarak aranıza katılmayı planlıyorum :)
    9.0 ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz :)

Ayrıca yorumlarda sadece 1 kere kulaklıkla müzik performansına dair birşeyler okudum. Benim gibi çok sık müzik dinleyen ve müzik kalitesine önem veren kişilerden kulaklıkla müzik performansına dair yorum alırsam çok mutlu olurum :)
    Ben de sırf ses kalitesi iyi diye aldım. Yoksa bu kadar üst seviye bir performansa oyun oynamayan biri için gerek yok. Sesine gelirsek..
    Ben de aynı zamanda gm9 pro var ve onu da ses kalitesi iyi diye almıştım fakat arıza çıkarınca bunu aldım, ikisini aynı anda test etme imkanım oldu. Aralarındaki farkı net olarak ilk başta algılayamadım ama sanki g7 daha net ses veriyor, gm9 bas ağırlıklı ama sanki yüksek seste boğuyor gibi. Bası g 7 de kendi ekolayzırından ayarlayabiliyorsunuz ve bası oaradan ayarladım ve gayet güzel oldu. Ama gm9 un dolby atmosu daha güzel çevresel ses veriyor. Ayrıca bende note fe de vardı ve note fe ye göre g7 çok iyi , haliyle gm 9 da iyi.
    Sonuç olarak bence kendi kulaklıkları ile bile güzel ses deneyimi yaşarsınız. Çok kaliteli bir kulakklığım olmadı ama bunu şiddetle önerenler var...

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Güncelleme yapan arkadaşlar sonra fabrika ayarlarına mi döndürmek lazım telefonu
    Güncellemeden sonra en son bıraktığınız gibi açılıyor. Hiç bir ek işleme gerek yok.

• Gösterdiğiniz kılıfın aynısını telefon kılıfı satan bir dükkandan 15 TL ye aldım. Internet bazen pahalı oluyor. Kılıfcıları bi gezmenizi öneririm. Bu kılıf G7 için en çok üretilen kılıf.

Orijinalden alıntı: balkanxp

Arkadaşlar hepinize merhaba. Daha teslim almadim ama bende g7 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.

Su an kullandığım 4 yasındaki lg v10 da garantiden 1 ekran, 1 anakart ve daha sonrasinda kendim satin alip iki kere kulaklık jakı degişimi yaptım, aftermarket deji batarya aldım, arka kapak ve kamera camini da kendim yenileyip emektarı yedeğe alacağım. Bootloop yasayıp da serviste revize anakarta denk geldiyseniz telefon ölümsüz klasmanına gecmiş oluyor.

Bu arada elimden geldiğince bir iki minik bilgi vermek isterim.

Lg nin v serisinin, g6 itibari ile de g serisinin bana göre en önemli ve farklı özelliği, entegre dac ve yuksek empedanslı "50 ohm ve üzeri" kulaklıklar baglandiğinda tam çıkış gücünü açan yine entegre kulaklık amfisidir.

Amfinin eger sistem v10 gibi işliyorsa 3 kademesi var...

1. Kademe çıkış gücü en düşük kademedir. 50 ohm ve altı kulaklıklar baglandıgında amfi bu kademede calısır. Aslında htc, iphone gibi kulaklık sesi iyi markalar ile karşılaştıran arkadaşlar ve hatta bazı test siteleri de dahil buna, bu moddaki ses seviyesini yeterli bulmayıp, diger kademeleri keşif bile etmeden serinin günahını almıştılar baya...

2. Kademe çıkış gücünün orta seviyede oldugu kademedir. Kulaklık çıkışına diğer ucu boş bir kablo baglarsanız bu kademe etkinleşir. Mesela kulaklıgınız degiştirilebilir kablolu ve 50 ohm altı bir kulaklık ise kabloyu kulaklıktan cıkarıp ilk telefona sonra ise kulaklığa takın. Orta kademeyi tetiklemiş olursunuz, sesi cok baba denilen htc vb cihazların klasmanda ses almaya baslarsınız. Kulaklıgınız degişebilir kablo degil ve 50 ohm altı ise bir ucu erkek bir ucu dişi minik bir aux kablosunu ilk telefona baglayıp 2. Olarak bu kablodaki girişe kulaklıgınızı takarsanız yine costurursunuz.

3. Kademe çıkış gücünün maximum oldugu kademedir. Amfinin bu kademesi kulaklık girişinden 50 ohm ve üzeri kulaklık bağlanması ile etkinleşir. Kısa bir örnek vermek gerekirse 250ohm beyerdynamic dt serileri ile baska telefonlarda ses çok çok kısık ama lg ler bangır bangır çalıyor.

Bu telefonu almış ve müzik dinlemeye ilginiz var ise kulaklık seçiminizi kesinlikle dikkatli yapın en net biçimde ihya olursunuz.

Evde dinleme seansları için ucuz yollu superlux hd668b, butce iyi ise beyerdynamic dt990 80ohm veya 250ohm modeller.

Dısarıda dinleme için ucuz yollu koss porta pro, bütce var ise beyer dt770 80 ve 250 ohm, sony 7506, sennheiser hd25 daha uzar gider, öneririm. Bu minvaldeki sorularınıza her zaman acıgım... Hepinize saygı ve selamlar.
    arkadaşlar ses kalitesi soruluyor... gerilerde kaldığı için kendimden alıntı yapıyorum. bir iki kişi begenirse ilk sayfada da çıkar yeni gelecekler uğraşmamış olur...

• güncellemeyi yükledim. Benim markette bazı uygulamalar görünmüyordu (daha önce yüklediklerim bile görünmüyordu) bu sorun kalmadı bende. gözüme çarpan bir şey olursa yazarım yine.

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★
    Samsung UE55F8000SL, Amazon Fire TV Stick, Atlanta HDBox, Sony STR DE695, Harman Kardon 330B, Sony SAVE545 Pascal, 13" 2020 MacbookAir, Philips 258B6QJEB, Huawei Matepad 11 Papermatte, Honor 200 Pro, Sony WH1000XM3, Nintendo Switch, PS3 UltraSlim
  • Benim cihazda bugün 9 pie güncellemesini yaptı.

Orijinalden alıntı: emintolga

An itibariyle bendeki G7'ye Android 9 Pie geldi. Güncellemesi yeni tamamlandı, herhangi bir şeyi test etmedim henüz.

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★
    Dosya sisteminde sorun var gibi, aynı klasöre bir kaç adet app alıp çıkarmayı deneyebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.