Şimdi Ara

TM NETLERİMİZ VE HUKUK KARŞILAŞTIRMALARI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
572
Cevap
10
Favori
33.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ökkeş forumda

Hocam siz eğer daha hazırlanmam hukuk haricinde bir yere de giderim diye bir yeri yazdınız mı yoksa tekrardan hazırlanır mısınız? Çünkü KÖTÜMSER düşünürsek en son 33k daki yeri yazmışsınız açıkta kalma ihtimaliniz olabilir. Kötü senaryoda düşünmek lazım.
    Hukuk haricinde bir yer yazmadım ve mezuna kalmak istemiyorum. Dediğin gibi kötü senaryoyu da düşünerek 33.9 binlik Kıbrıs Sosyal Bilimler Hukuku bile yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_knight97

Hocam 20k demokrasi hukuk gelir mi ???
    dokuz eylülün 14k ile aldığı bölüm bence demokrasi içinde aşağı yukari 15k gibi olucaktir. şu durumda 20k demokrasi için yeterli bence. hayırlı olsun diyebilmeliyiz.

• afbtekno kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası geçen sene deü ege tıp 3-4k ile kaparken demokrasi 10k ile kapadı deü mimarlık 30k iken demokrasi 50k sizce geçen sene gibi olsaydı 15k ile kapaması yeni açılan bir okul için normal mi bana anormal geldi açıkcası geçen sene ki sıralamalar olsaydı 21-24k arası kapardı diye düşünüyorum.
    hocam 8.5k ile gecen sene 6.6k'dan kapatmis iühf'ye girme ihtimalim nedir?

35 - 45 arası bile gelse Erzurumdan bir paket kadayıf dolması yolluyorum hocam 😃

• quote:

Hocam açıkcası geçen sene deü ege tıp 3-4k ile kaparken demokrasi 10k ile kapadı deü mimarlık 30k iken demokrasi 50k sizce geçen sene gibi olsaydı 15k ile kapaması yeni açılan bir okul için normal mi bana anormal geldi açıkcası geçen sene ki sıralamalar olsaydı 21-24k arası kapardı diye düşünüyorum.
    güzel kardeşim hukuk hacimce 30k lik bir alan kaplarken tip 15k lik bir alan bile kaplamıyor. hukuk için yaptığım kıyaslamayı izah edeyim ankara için

1. ankara hukuk 5k

2. hacettepe hukuk 7k

3. gazihukuk 11k

4. yıldırım huk 15k

şimdi sen bana yıldırımı sorsan 6k demem neden çünkü arada 3 büyük üniver var.

bana doe dışında izmirde başka hukuk var dersen sıralamayı ona göre söylerdim. makası ona göre kıyaslardım
    haa unutmadan teknik bölümlerde makas açılması doğaldır. donanim yeterliligi ile ilgili olarak. sozelde çok etkilenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afbtekno -- 26 Ağustos 2018; 11:57:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: whoisitya

35 - 45 arası bile gelse Erzurumdan bir paket kadayıf dolması yolluyorum hocam 😃
    adresi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: glisalih

hocam 8.5k ile gecen sene 6.6k'dan kapatmis iühf'ye girme ihtimalim nedir?
    kontenjan kısıtlamaları 50 kişiyi 0.5k etkiler diye düşünüyorum. öğrencim mf ilk 50 içerisinde tm si 1200 geldi. basit bir kıyasla ve ilk 10k nin verdiği zorluğa rağmen 4k gerilemesi kuvvetle muhtemel. tabi çarşı karışık. olur gibime geliyor.

Zaten kapladığı alan az olmasına rağmen tıp 10k ile kapatmış ve tıp kontejyanı 30,deüden sonra bende sayarım hukukları anadolu,uludağ,erciyes,kocaeli yeni açılan bir okul 40 senelik dokuz eylül ile yakın kapatmaz bence hatalı düşünüyorsunuz
  • Sonuçlar açıklanmadan önce yok artık sıralamaların bu kadar iyi gelmesi imkansız diyordum gerçekten bu kadar iyi geldi.

O yüzden tercih tahminlerinize güveniyorum.İnşallah bu kadar iyi gelir.

hocam geçen yıllarda da çok fazla mf oluyordu ilk sıralarda ozellikle. hatta bence gecen sene, bu seneye göre ilk 10k'da daha fazla mf vardı cünkü iyi puanlar alan her mf bir hafta sonraki edb sınavina da giriyordu ve sıziyordu aralara. bu sene ise genel olarak mf'de ilk sıralardaki cocuklar sadece matematik fene odaklandılar ayt'de. hatta buna kanıt olarak mf 1.'sini de gosterebilirim. cocuk edb isaretlemeden 3k olmus tm'de. bu ve diger bu cocuk gibi olanlar gecen seneki sistem gibi bir sinava girseydi muhtemelen edb sinavina da girip daha iyi sıralarda olacaklardı tm'de. ben ilk 10k için ilerleme bekliyorum acıkcası. siz ne dersiniz?

Yok hocam aile tayini yüzünden selçuk hukuk yazdım 18k lık gelirse benden mutlusu yok 🙂🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Zaten kapladığı alan az olmasına rağmen tıp 10k ile kapatmış ve tıp kontejyanı 30,deüden sonra bende sayarım hukukları anadolu,uludağ,erciyes,kocaeli yeni açılan bir okul 40 senelik dokuz eylül ile yakın kapatmaz bence hatalı düşünüyorsunuz
    iktisat işletme vb. yüksek puanla alan univerleri unutma herkes hukuk yazmıyor biliyorsun. bu benim düşüncem gerisi sende...

• quote:

Orijinalden alıntı: glisalih

hocam geçen yıllarda da çok fazla mf oluyordu ilk sıralarda ozellikle. hatta bence gecen sene, bu seneye göre ilk 10k'da daha fazla mf vardı cünkü iyi puanlar alan her mf bir hafta sonraki edb sınavina da giriyordu ve sıziyordu aralara. bu sene ise genel olarak mf'de ilk sıralardaki cocuklar sadece matematik fene odaklandılar ayt'de. hatta buna kanıt olarak mf 1.'sini de gosterebilirim. cocuk edb isaretlemeden 3k olmus tm'de. bu ve diger bu cocuk gibi olanlar gecen seneki sistem gibi bir sinava girseydi muhtemelen edb sinavina da girip daha iyi sıralarda olacaklardı tm'de. ben ilk 10k için ilerleme bekliyorum acıkcası. siz ne dersiniz?
    iradesi dahilinde edb sınavına girenlere bisey demiyorum. haklı olabilirsin. ancak şimdiki resim iradesi haricinde de derece yapmak arzusu dışında tüm mfciler tm sıralamasında bu oran çok yüksek kardeşim. senin dediğine surda katılırım; ilk 1k belki beni desteklemeyebilir. ancak 1k dan sonra storm bence...

• hocam kısaca hukuk 50k yı gorur diyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hergelecee

hocam kısaca hukuk 50k yı gorur diyorsunuz değil mi?
    veriler, sıralamalar, sonuçlar kısacası tüm oklar 50k diyor. benim tablo da zaten Katliam 60k ya da gidiyor..

Hocam dün yazdım ama görmediniz tablonuza göre en son hukuk için 63-64k diyebilir miyiz?

• dark_knight97 D kullanıcısına yanıt
    Hocam uludağ 95 te açılmış 2007 de eğitime başlamış
    kocaeli 92 de eğitime başlamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wistle

Hocam 31.25 edebiyat , 12 matematik.

Hukuk diyerek çıkmıştım yola fakat pek umudum kalmadı.

Obp:82
    kardeşim şimdi buldum mesajını sıralama kaç geldi sana

• glisalih kullanıcısına yanıt
    Bir hafta değil fen sınavından bir gün sonraydı. Çoğu kişi bu sebepten bile edebiyat sınavına girmiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.