Bildirim
TM NETLERİMİZ VE HUKUK KARŞILAŞTIRMALARI (10. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
tyt 75
ayt
edb 33
mat 22
obp 88 kaç gelir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13K-17K YA ODAKLANMALISIN OBP ÇOK İYİ TEBRİKLER... -
Ben istemiştim. Teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: afbtekno
İSTANBUL HUKUK VE İSTANBUL HUKUK İ.Ö. YORUM TABLOSU. İLGİLİLERE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
teşekkürler hocam siteler 20-30k gösteriyor baya umutsuzlanmıştım
hocam merhabalar:)) bu güzel konu için teşekkürler öncelikle.
87 tyt
47 ayt
88 obp
sizce kaç bin gelir?? hukuk şansım var mı?
düzeltme: deu hukuk veya deu psikoloji istiyorum.. gelir mi sizce??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcehanD -- 15 Temmuz 2018; 18:38:26 >
Ben de tahmin istiyommm
92 tyt
ayt edeb 33
ayt mat 37,75
ayt toplam 70,75
Edit:obp 82
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ursidaebuğra -- 15 Temmuz 2018; 18:36:56 > -
KESİNLİKLE -
HEDEF NERESİ Kİ ? -
ya hocam yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorum. siz gerek hesaplama siteleri gerek de diğerler insanlara göre çok farklı bi tablo anlatıyorsunuz. neye dayanarak diyorsunuz bunları?? boşa umutlanmak istemiyorum çok stres oldum :((
ASLINDA GEÇEN SENE BAŞLADI BU İŞLE İŞTİGAL ETMEM. ÖĞRENCİLERİMLE BERABER SINAVA HAZIRLANIYORKEN TIP İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMDEN BAZILARI HOCAM BU SENE MATEMATİK 2016 YILI GİBİ OLUR MU ACABA DİYE ÇOK SORUYORLARDI. BEN SADECE ÇOCUKLAR SINAV HERKES İÇİN EŞİT KOŞULLARDA YAPILIYOR. YANİ ZOR İSE HERKESE ZOR ZOR SINAV ÖĞRENCİLERİ ÇALIŞMADIKLARI NİSPETTE ETKİLER DEMEKLE YETİNİYORDUM. SINAVA HEP BERABER GİRDİK. BENLE BERABER BİR KAÇ DERSANECİ ARKADAŞIMDA GİRDİ SINAVA. BİZLER 2016 SENESİNDE MATEMATİK GEOMETRİ TOPLAMDA 74-78 CİVARI NET BIRAKMIŞTIK. ANCAK GEÇEN SENE SINAV SALONUNDA YANIK KOKULARI TÜM OKUL BİNALARI SARMIŞTI. İDDİALI BİR ÖĞRENCİM HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYOR SALONU BİR TÜRLÜ TERKEDEMİYORDU. KAĞITLARINI TESLİM ETTİ VE BANA DÖNEREK "HOCAM NOLUR SÖYLEYİN MATEMATİK NASILDI" DEDİ. TAM ANLAMIYLA REZALET DEDİM. ÇOCUK BİR ANDA SEVİNDİRİK OLDU. SONRADAN HABER ALDIM 51 MATEMATİK NETİYLE DEVLET TIP FAKÜLTELERİNDEN BİRİNE GİTMİŞ.
UZUN LAFIN KISASI SINAVDAN ÖNCE VE SONRA BİLİNÇSİZCE EZBER KATSAYI VE SIRALAMALARLA ÖĞRENCİLERİMİZİN MORALİNİ BOZAN HESAPLAMA MOTORLARINA İNAT BU SENEKİ SINAV STRESİNE ORTAK OLAN BİR MATEMATİKÇİ OLARAK YORUM YAPIYORUM. KÖTÜMSER TABLO ÇİZMEK KOLAY BENDE YAZARIM 25*15+15+25 ALTINDA TYTSİ 30+30 UN ALTINDA AYT Sİ OLAN BU İŞİ UNUTSUN DEMEK KOLAY TABİ. BEN İNATLA TÜM TYT VE AYT YE VE SINAV ATMOSFERİNE SAHİP BİRİ OLARAK BU YORUMLAMALARIN ADAYLARA FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. DEDİMYA BİLGİ AMAÇLIDIR. EĞİTİM TAVSİYESİ DİİLDİR.
-
Hocam
81 TYT
43 AYT
Ne düşünüyorsunuz?
AYT VE OBP AYRINTILI OLURSA BİRDE HEDEFTE NE VAR -
Hocam 31.25 edebiyat , 12 matematik.
Hukuk diyerek çıkmıştım yola fakat pek umudum kalmadı.
Obp:82
Hocam ayt mat ile tyt matı teker teker 10 üzerinden puanlar mısınız ?
Misal tyt mat 10 uzerinden 7 ayt mat 10 üzerinden 8 gibi
TYT
TÜRKÇE 31.75
SOSYAL 17.75
MAT 28
FEN 2
AYT
20 ED
18 MAT
Hocam lütfen cevaplar mısınız?
Kaç gündür aşırı stres oldum tahminleriniz bana gerçekçi geldi puan sitelerine inanmıyorum hiç.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ENES KARDEŞİM PUANLAMALAR BELLİ ZATEN SEN SADECE ŞU ANDA NETLERİN ÜZERİNDEN HAREKET ETMEYE ÇALIŞ YÖK ATLASI KULLAN DOĞRU SONUÇLAR VERECEKTİR ZANNIMCA MESELA SANA BİR TAVSİYE MADEM BU SINAV EMSAL SINAVLARDAN DAHA ZOR BİR SINAVDI O HALDE YERİNDE OLSAM 2015-2016-2017 OSYM LYS VE YGS İSTATİSTİKLERİ BÖLÜMÜNÜ BİR İNCELE BASİT BİRŞEY SÖYLEYEYİM 2017 LYS MATEMATİK ORTALAMASI TÜRKİYEDE 15,68 DİYE BİLİYORUM. SENCE BU AYT DE MATEMATİK ORTALAMASI KAÇ OLABİLİR?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X