Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
108.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende. Sizlere bir sorum olacak rootsuz bir şekilde nasıl volteyi aktif edebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hsynavici H kullanıcısına yanıt
    uğraşma bence, ben uğraştım olmadı bide videoda ses kaydı çalışmadı ve teli bi kaç kere sıfırlayıp yazılım kurunca düzeldi.
  • fefeyx kullanıcısına yanıt
    Hadi ya Xiaomide ne rahat kod giriyosun açılıyodu neyse teşekkür ederim bende 1 saate felan yapmayı planlıyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynavici

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende. Sizlere bir sorum olacak rootsuz bir şekilde nasıl volteyi aktif edebilirim
    Bu konunun eski yorumlarında gayet net bir şekilde anlatım var.Ben o anlatıma göre yapmıştım hiç bir sorun yaşamadan da kullanıyorum.Sadece anlatımdaki ayarları yapın diğer ayarlarla oynamayın sorunsuz kullanırsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

vowifi de volte de aktif oldu bu şekilde, teşekkür ederim. acaba güncellemeden sonra tekrarlamak gerekiyor mu?

gerçi ben rootladığım için her güncelleme geldiğinde temiz kurulum yapmak zorunda kalıyorum, çok zorlu bi işlem değil ama keşke kalıcı bir şekilde aktif edilebilse.

Alıntıları Göster
    İşte böyle yapılıyor....

• malibo kullanıcısına yanıt
    Ben yapmıştım anlatımı çok basit bir şey. Temiz kurulumdan sonra 5dk mı almadı

• Ben de yapmıştım, her güncelleme sonrası kaybolunca tekrar yapıyorum, çok basit
  • arkadaşlar bl kilidim açık ama rootlu değil cihazım. Netflix'i playstoredan indiremiyorum apk sini ise yüklediğimde hata alıyorum. Çözümü var mıdır.
  • Arkadaşlar TR den orjinal dash adaptoru alabileceğim bi yer var mı? Kablo hepsiburadada var ama adaptor bulamadım

• Peaky kullanıcısına yanıt
    Zen modu nedir hocam?

• eğer ders çalışıyorsanız vs 20dk süreliğine telefonunuzu sadece arama ve kamera olarak kullanabiliyorsunuz
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    konuda arama yaparsanız VoWifi ve VoLTE özelliklerini açabileceğiniz bir video mevcut. İkisini de aktif olarak kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woody WP

konuda arama yaparsanız VoWifi ve VoLTE özelliklerini açabileceğiniz bir video mevcut. İkisini de aktif olarak kullanıyorum.
    teşekkürler kardeşim ama satıp çift hatlı note 9 aldım.
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    Mesajın tarihine hiç bakmamıştım kusura bakmayın, hayırlısı olsun.
  • Root olmadan volte vowifi aktif oldu yukarıdaki yöntemle. Turkcell kullanıyorum. India Vodafone secmistim.

Önce menülerini aktif ettim. Sonra bilgisayara bağlayıp ayarları aktif ettim. Sonra sim kartı iPhone 7 plus a takıp Turkcell'den aktif ettim. Turkcell kısmı çok saçma. Ücretli bir hizmet değil, ek bir külfet değil. Aç gitsin işte.

• teşekkürler hocam,sağolun
  • Yeni güncelleme geldi arkadaşlar 9.0.7 olarak

• One Plus 5T 128 GB kutulu faturalı 1 yıl kadar garantili buldum temiz cihaz 2500 istiyor ? Piyasası nasıl eder mi ? 3-4 ay sonra satmaya kalksam çok zarar eder miyim ?
    Edit : Baktım etmez. 3100 sıfırı satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 27 Temmuz 2019; 13:48:21 >
  • 2000 e aldım 2 ay oldu.

Güncelleme gelmiş. Yapanlar yazabilir mi şarj Vs durumu ekran video kaydetme gelmiş sanırım oksijen 43. 50 falan diyor

• Dash şarj aleti ihtiyacım var. Uygun fiyata nerede bulabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.