|
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (509. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Murat BurçZte modem. 2700 defa sıfırladım fiziksel olarak ve yazılım üzerinden. Sms problemi çözülmüyor. Zte link uygulaması var başka zte modemlerde sms sorununu çözüyor ama buna bağlanmıyor.
Ben sms sorununu da bahane ederek tüketici hakem heyetine başvurmuştum 7 ay önce. Mutlu sona ulaştım. O sıra hat donuktu
Alıntıları GösterBu kadar aptal cihaz görmedim ben fabrika ayarlarına bile dönemiyor hayır sürekli mesaj geliyor doldu kasılmaya başladı artık geçen değiştirmeye çalıştım kalkıp yine zte getirdiler birkez daha deniycem umarım huawei alırız bu sefer aslında elimde lifecell paketinden kalma e5573s var ne ping spike sorunu vardı ne birşey hattı buna takabilsem yine sorunum çözülecek ama oda yasak her türlü engel uyuz firma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 26 Kasım 2020; 1:44:3 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatih33yucel
Zte modemim var ve SMS bölümü açılmıyor.
Uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Bunu yaşayan sadece ben değilim, burada bunu yazan başkalarını da gördüm.
Sorunu nasıl çözebiliriz.Çözülmüyor hocam malesef.
-
-
Güle güle kullan😊 -
Merhaba arkadaşlar. 10/2 limitsiz paketi kullanıyorum. Şuana kadar hız testlerinde en fazla 11mbps gördüm. İnternet sitesinde kullandığım pakette 10mbps'e kadar yazıyor ama bunu daha da artırmanın bir yolu var mıdır -
An itibari ile internet patladı bende discord felan acılmıyor varmı benzer sorun yaşayan gece vakti ?
-
ZTE MF286R ile kullanan varsa yazabilir mi -
Müşteri temsilcisine modem değişikliği için nasıl ulaşabilirim ? Telefon ile uğraşmak istemiyorum. Mail falan atamazmiyim ?
Uygulama üzerinden talep olusturamiyorum. Sürekli bot çıkıyor -
Kaç ay taahhütünüz var -
Merhaba,
Mesajlarin cogunu okumaya calistim. Sonuc itibari ile emin olamadigim icin sormak istiyorum.
1) Superbox 500GB paketinde hiz siniri var mi? Varsa nedir?
2) Superbox 500GB paketi satin aldigimda hangi tip modem geliyor? Huawei tower modem mi? Bu iyi olan mi? Anladigim kadari ile bu modemin gelmesi garanti degil. Stok durumuna vs bagli di mi?
3) ZTE modem gelirse kotu mu?
4) Superbox 20 Limitsiz paketi gercekten limitsiz mi yoksa maksimum 500GB ile mi limitliyorlar?
5) Benzer sekilde Superbox ile gelen modem hangisi, iyi mi?
6) Bodrum'da Superbox kullanan var mi? Yerden yere degisiyordur ama genel olarak hizli mi?
Umarim cok sey sormadim :) Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
-
İnternet yok yine arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mtyg
İnternet yok yine arkadaşlarBende de durum aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi paketi kullanıyorsunuz -
Full sınırsız. Adi tabi öyle. 2mbit alıyorum bugün. Leş gibi bir internetquote:
Orijinalden alıntı: mustafabukcu
Hangi paketi kullanıyorsunuz -
İnternet altyapı değeriniz çokmuş kötü -
İnternet altyapı değeriniz çokmu kötü -
Japon ile yapıştırsanız belli olurmu -
Arkadaşlar modem değişim talebini nereye yaptı değiştirenler cevap verebilirmisiniz ? önceden temsilciyi arayıp kayıt actırmıştım şimdi kayıt acamayız diyorlar 3 temsilci 3 farklı mail adresi verdi yazdım dönüş gelmedi nereye başvurmalıyım
-
Teşekkür ederim. TTNET ve Superonline’dan sonra ilaç gibi geldi. Benim gibi evde çalışanlardansanız hız çok önemli bir hal alıyor. Pahalı olduğunu kabul etmekle birlikte konumunuzda problem yoksa kesinlikle tercih edilebilir bir hizmet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X