Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
209.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    25inde faturam çıkınca cayma bedelini sileceklerini söylediler bende iptal ettirdim bekliyorum modemi kargoladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7143B012D -- 13 Ocak 2020; 22:43:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomatik düzeltme yanlış yazmış düzeltin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim düzelttim normalde küfürleri çevirmez bunda küfür çevirmiş :)

• Arkadaşlar superbox 10mbps tarifesindeyim. Hız konusunda sıkıntım yok fakat online oyunlarda ping sürekli oynuyor. Lolde misal 50-60ken bir anda 140 olup geri düşüyor. Bu sorunu nasıl halledeiblirim? Teşekkür ederim.
  • WeHaveDrogba kullanıcısına yanıt
    Ben bu sorunu elimdeki adsl modemi router olarak kullanarak çözdüm. Wifi ile bağlantıları router olarak kullandığım modeme bağlanarak yapıyorum. Kablolu bağlantıyı Turkcell'in verdiği ZTE modem ile yapıyorum.

Bu arada Turkcell'i aradım ZTE modemlerde RF Kanal'ı nasıl ayarlayabilirim diye. Konuştuğum eleman ne dediğimi anlamadı bile.Siz bir işlem yapmayın modeme gerekirse biz burdan sinyal göndeririz diyor. Sanki ben onu sordum adama. RF kanal dediğiniz şeyi bizde değiştiremiyoruz, modem kendisi belirliyor dedi. Modemin otomatik belirleyebildiği şeyi normalde manuel olarak bizim de belirleyebilmemiz gerekmez mi? Asus modemim de her şeyi kendim ayarlayabiliyordum. Bu ZTE modemde her şey kısıtlı. Adam akıllı ayar bile yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6753

Ben bu sorunu elimdeki adsl modemi router olarak kullanarak çözdüm. Wifi ile bağlantıları router olarak kullandığım modeme bağlanarak yapıyorum. Kablolu bağlantıyı Turkcell'in verdiği ZTE modem ile yapıyorum.

Bu arada Turkcell'i aradım ZTE modemlerde RF Kanal'ı nasıl ayarlayabilirim diye. Konuştuğum eleman ne dediğimi anlamadı bile.Siz bir işlem yapmayın modeme gerekirse biz burdan sinyal göndeririz diyor. Sanki ben onu sordum adama. RF kanal dediğiniz şeyi bizde değiştiremiyoruz, modem kendisi belirliyor dedi. Modemin otomatik belirleyebildiği şeyi normalde manuel olarak bizim de belirleyebilmemiz gerekmez mi? Asus modemim de her şeyi kendim ayarlayabiliyordum. Bu ZTE modemde her şey kısıtlı. Adam akıllı ayar bile yapılmıyor.
    Zte modemden ethernet kablosu çeksem laptopuma , ping değerlerim daha stabil olur mu hocam? Teşekkür ederim.

• Kotalılara zam gelmiş Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

• superbox 5 cekiyor full yani verdiği hız izmir yoğun olmayan şu saatte bile rezillik devam.

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bulunduğum yerde ttnetin ancak 4mbps sağlayabilmesinden dolayı:
    179 TL'den 20/5 pakette karar kıldım, gelişmeleri buraya yazacağım.

-13/01/2020 tarihinde görüştüm, 48 saat içinde geleceklerini söylediler.
  • Yeni fiyatları konuya ekledim.

Superbox KOTASIZ 10Mbps 159 TL
    Superbox KOTASIZ 20Mbps 199 TL
    Superbox 50GB 129 TL
    Superbox 100GB 159 TL
    Superbox 250GB 249 TL
    Superbox 500GB 399 TL

• hocam izmir gaziemirde oturuyorum ben 20 den aşağıya düşmüyo siz izmirde nerde kullanıyosunuz bu cihazı bide zte mi modem acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yeni fiyatları konuya ekledim.

Superbox KOTASIZ 10Mbps 159 TL
    Superbox KOTASIZ 20Mbps 199 TL
    Superbox 50GB 129 TL
    Superbox 100GB 159 TL
    Superbox 250GB 249 TL
    Superbox 500GB 399 TL
    Nerede kaldı limitsiz internetler ? Turkcell iyice kafasını karıştırdı.Bir tane oyun 80 gb
    güncelleme geliyor 40 gb neyin kotasıdır bu ben aldığımda kota falan yoktu. Ne değişti
    Ek tarifelere ihtiyaç duyuldu soyduğu yetmedimi türkcellin senelerdir ?

Edit: Bu kotalar ile instagram ve face interneti kullanır insanlar. Yayın yapacaz diye
    aldık kota olduktan sonra nasıl upload yapacak bu insanlar. Şakadan beter oldu bu kurumsal şirketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chagotta -- 14 Ocak 2020; 13:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsgsg2010

hocam izmir gaziemirde oturuyorum ben 20 den aşağıya düşmüyo siz izmirde nerde kullanıyosunuz bu cihazı bide zte mi modem acaba
    zte modem evet bucadayım merkezi yerde oturuyorum ama maalesef baz istasyonu vasat talep ilettim ama çözülmüyor btk yada yazdım en sonunda türk telekom üst yetkilileriyle iletişime geçtim 2 hafta içinde fiber gelecek bende ücretsiz iptal edeceğim gibi duruyor.
  • Arkadaslar yeni taahhutlerde lokasyon siniri 2 dir demis eskiden 4 degil miydi hadi onu gectik sanirim artik her yere gotur isi bitecek cunku henuz aktif degildir ancak aktif oldugunda size bildirilcek demisler

• ağustos ayında 20mbps 159 tl aldım şimdi 199tl olmuş ...
    geçen türk telekom bayinde fiber paketi sordum 35mbps internet bizim ilçeye özel 95 tl ...
    ya fiber gelmeseydi hiç düşünmek istemiyorum ...

• Neyse en azından 129 dan almış olduk kesin de almam gerekiyordu fiyat artışı olacağını söyleyen arkadaşlara teşekkürler.

• Aylık kullanım miktarını nereden goruntuleyebiliriz ?
    Turkcell uygulamasinda çıkmıyor

• emre6753 E kullanıcısına yanıt
    RF kanal dediğin şey wifi kanalı mi ? Hani 1 den 13 e kadar olan ? Eğer buysa modemde ayar yapılıyor.

Elle seçilebiliyor. Ayrıca 2.4 ile 5 GHz i ayırın veya 5 GHz komple kapatın wifi da oluşan sorunlar çözülüyor. Ben sorunsuz kullanıyorum şimdilik.

• WeHaveDrogba kullanıcısına yanıt
    Her zaman kablo ile bağlanmak daha iyidir. Ayrıca sorununuz devam ederse modem ayarından Sadece 4g, sadece 3g seçeneğini seçerseniz de stabilite artacaktır. Forumda daha önce sadece 3g yapıp daha stabil bir interneti olduğunu yazanlar var. Ben denemedim şuanda stabilite sorunum olmadığı için.
  • fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    Hayır onu demiyorum. 192.168.1.1 yazınca ana menüde "Detay Bilgi" yazan kısma tıkladığınızda RF Kanal çıkıyor. Ordaki ne zaman 1651 ise internetim çok iyi oluyor. Mesela şu an kendi kendine yine değişmiş ve 1795 olmuş. Şu an internet hızım download=6 mbit , upload=10 mbit. Turkcell'i yine aradım sordum. Onu ayarlayamıyoruz dediler yine. Ayarlarda sadece 4g veya sadece 3g yaparsanız belki olur dediler.
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.