Bildirim
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (235. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Beyler 99tlye veren turkcelin alt satış sayfası buldum aradım sordum kendi sitelerinde 129tl yazıyor alt satış kanallarında 99 tl yararlanın derim www.turkcellsuperonline-gizabasvuru.com
Turkcell Superonline İnternet Başvurusuhttps://www.turkcellsuperonline-gizabasvuru.com/sayfa/superbox-firsat-kampanyasi/151_____________________________ ~ Sakaryalı ~
-
Hocam her yere fiber gitmiyor maalesef , hatta tatile geldiğim yere internet hattı çekilmiyor . Fiber seçeneği varken süperbox ı seçeceğini sanmıyorum kimsenin. Fiyatlar 70-80 e düşse internet fiyatından satıyorlar der anlarım ama 130-150 nedir bu hızlara :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetleri 4.5G hızı veriyoruz diyor da. 10Mbit nedir? Yap şunu Sınırsız 4.5G Kotasız, pahalı da olsun. Fiber'den daha iyi. 130Mbit. Türkiye de hiç bir yerde alamazsın. Upload'a girmiyorum bile. Niye böyle bir paket yok acaba? Olsa Türk Telekom çok zorlanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bunlar eski reklamlar. Öyke bir fiyat yok şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackforreal -- 17 Eylül 2019; 16:43:0 >
kendi fiber sektörü nasıl bitiyor ?quote:
Orijinalden alıntı: Joker80
Fiyatı istese aşağı çekebilir lakin o zaman kendi fiber sektörünü bitirir. Bu nedenle yapmaz.
Atıyorum 10 Megabit paketi 99TL'ye çekince ne oluyor kablolu fiber kullanan kendi fiberinden vazgeçip superbox 10 megabitlik pakete mi geçicek ?_____________________________ -
Merhaba arkadaşlar,
Bende 3-4 gündür superbox 10 mbps kullanıyorum. Cihazda problem olduğunu düşünüyorum.
Bana verilen cihaz ZTE marka, akşam kullanıyorum sabah ise mobil veri ışığının sabit kaldığı ve hiç bir cihazın internete çıkamadığını görüyorum. Cihaz aç kapa yapınca düzeliyor.
Sabah işe gidip akşam geldiğimde de cihazı yukarıda bahsettiğim gibi aynı şekilde buluyorum.
Turkcell tarafına kayıt açtırdım, muhtemelen cihaz değişimi olacak.
Önemli durumlarda VPN ile sunuculara erişmem gereken durumlar olabiliyor.
Beklemedeyiz.
Bir diğer husus, Turkcell superonline kurumsal abonelerine mpls'de trafik önceliklendirmesi yapar, bu cihazda yer alan apn ayarlarına da baktığınız zaman normal internete çıkan birinden ziyade öncelikli olarak kurumsal şirket gibi sizin trafiğinize öncelik tanıdığını anlamak zor değil. Bence de bu olmalıydı, güzel düşünülmüş._____________________________
-
Arkadaslar bir tecrubemi paylasmak isterim profil bolumunden apn olarak mgb iken 27 seviyelerinde olan ping apn yi internet olarak ayarladigimda 20 seviyelerinde geziyor oyun oynayan atkadaslar varsa denemekte fayda var
Hız değişiyormu eskiden mgb yazınca daha hızlı bağlanırdı vınn cihazlarında
Hizda bir degisim gormedim 20 mbps her zaman aliyorum
-
Başvuruyu yaptım ama 2 gündür gelen giden olmadı. Kaç güne bağlanır en geç? _____________________________ -
Daha once full paket vardi 279 tlcik baz istasyonundan maksimum hiz alabiliyordun ama o paket kullanina kapandi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
zte wireless router MF286R veriliyor acaba eski modemler ellerinde varmı rica etsek takarlarmı _____________________________ -
Arkadaşlar lütfen acil cevap lazım verdikleri huawei cihazlara başka sim kart taksak çalışır mı? Çalışmıyor ise çalıştırmanın bir yolu yok mu?
Bana da zte marka geldi fakat çok şükür memnunum inşallah da bu şekilde devam ederquote:
Orijinalden alıntı: crazyhead
zte wireless router MF286R veriliyor acaba eski modemler ellerinde varmı rica etsek takarlarmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion -
Türktelekom zorlanmasın diyequote:
Orijinalden alıntı: Limones
Müşteri hizmetleri 4.5G hızı veriyoruz diyor da. 10Mbit nedir? Yap şunu Sınırsız 4.5G Kotasız, pahalı da olsun. Fiber'den daha iyi. 130Mbit. Türkiye de hiç bir yerde alamazsın. Upload'a girmiyorum bile. Niye böyle bir paket yok acaba? Olsa Türk Telekom çok zorlanır.
Beyler sakın kendi başınıza firmware güncellemeyin IMEI var cihazda haberiniz olsun IMEI uçarsa oturur ağlarsınız sonra. _____________________________ -
iyi günler arkadaslar sakarya serdivanda apartta kalıyorum alt yapı olmadıgı icin superbox almayı düsünüyorum 10 luk sınırsız paketten telefonda lifecell internetim var onunla online oyuna baglandıgımda oynadıgım oyun olan fortniteda 100 ping alıyorum genellikle bu cihazın telefon internetiyle arasında ping farkı var mıdır fortnite oynayan arkadaslar ping degerlerini atabilir mi tesekkürler (altyapısı olan internette 50-60 ping alıyor genelde sakaryadaki insanlar)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt